Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Unity

Featured Replies

• Odpowiedzi 740
  • Wyświetleń 115,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W porzadku, dobrzy ludzie. Pogralem troche w Unity, zaliczylem 3 sekwencje wiec wstepnie wypowiem sie o grze.   Caly szum wywolany w okol gry sprawil, ze moje zainteresowanie nie bylo zbyt wysokie,

• Gram i napawam zmysły Paryżem. Dla fanatyków serii z Ezio tytuł obowiązkowy i basta. Nie rozumiem stęków i jęków. Mam 6 sekwencję i zdarzyło się czasem chrupnąć czy widzieć jedną postać lewitującą czy

• Gość Soul
    Gość Soul

No ja AC skończyłem dwa razy :f  Mi tam się podobało dopiero po czasie trafił do mnie fakt, że faktycznie nie wiele tam jest do zrobienia, ale jak ktoś chciał potrafił z tej gry czerpać radochę i ja

Opublikowano

niestety jak Kalinho pisze, strasznie napaliłem sie po E3 na ten tytuł, a teraz troche emocje opadły, mimo że gre pewnie i tak kupie

widziałem już te screeny, jest ich więcej, ale nie przesądzam jeszcze sprawy, nie są to identyczne screeny tylko bardzo podobna lokacja

(deski oparte o ściane)

ta wersja z E3 wiadomo z jakiej platformy była pokazywana?

Opublikowano

Dobra rada nie napalazć się zbytnio na gierki, wtedy lepiej smakują i będzie mniejsze ewentualne rozczarowanie.

Opublikowano

ta wersja z E3 wiadomo z jakiej platformy była pokazywana?

Pewnie na tej samej stacji renderującej co wcześniej Watch Dogs. Taka specjalna wersja na pokazy, za 5 tyś. $ ;)

Opublikowano

Jakos po ostatnich filmikach calkiem stracilem hajp na ta gre. Bedzie jeden wydatek mniej....

Opublikowano

podobnie i ja.....

wcześniej byłem oczarowany grafiką w pastelowych kolorach, rewolucja, kawałek historii i ten żywy tłum

ale coraz słabiej to wygląda, napewno nie kupie na premiere, zobacze streamy i dopiero pomyśle

Opublikowano

Pokazały się nawet nowe screen'y z wersji na XOne. Napisze młodzieżowo: dupy nie urywa. Nawet nie rusza powieki. Wiem, kiepskiej jakości to był filmik i te obrazki ale już pokaz z Gamescom spowodował spadek ciśnienia.Dopakowana wersja poprzednika i na moje oko z tą samą animacją bohatera....

Jeszcze kilka takich downgrade'ów i zacznę schylać się nad pamiętnikami PC Masterów jakie to obecne konsole są słabe technologicznie.

Opublikowano

Dasio to lenistwo wydawców a nie słabość konsoli, jasne nextgeny to nie potwory wydajności ale driveclub pokazują że i tak wiele można. TRZEBA TYLKO CHCIEĆ :) 

Opublikowano

ten gameplay graficznie wcale nie zachwyca i nie chodzi mi czy to XO czy PS4

najbardziej rażą mnie w oczy płytki na dachu wyglądają jak bitmapa

to co pokazali na E3 było po prostu bajeczne

wciąż licze na ten tytuł, ale podchodze teraz z dystansem

Opublikowano

Ta gra to będzie taki sam balas jak poprzednie części. Ten niby gameplay z E3 to kolejna wydmuszka stworzona na PC była tak jak Watch_Dogs.

Opublikowano

Tyle, że AC4 było całkiem konkretne.

Opublikowano

Ta gra to będzie taki sam balas jak poprzednie części. Ten niby gameplay z E3 to kolejna wydmuszka stworzona na PC była tak jak Watch_Dogs.

Tyle, że AC4 było całkiem konkretne.

Zgadzam sie bo nie jestem fanem serii, a w IV grało mi sie przednio. Licze na najnowsza czesc. 

Opublikowano

premiera opozniona o 2 tygodnie

This small delay is also about taking total ownership and doing what’s right for both the gamers and the development team. “Making games is not a precise science. It’s a leap of faith...... That’s why the team will continue to toil even beyond the ship date – right up to actual release – building a Day 1 patch that offers even more improvements to Unity.

http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-release-date-november-11/

troche lol, ale niech przekładają premiere i 2msce, byle gra była dobra i wyglądała jak na E3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

XD

2 miesiące to oni będą Bugi poprawiać a nie gonić tamte gameplaye pod względem graficznym.

Już dawno przestałem wierzyć w jakiekolwiek rezyserowan gameplaye od ubi.

Opublikowano

Ale Black Flag to pierwszy Asasyn, który nie był zbugowany więc bez jaj żeby Unity było.

Opublikowano

Ale Black Flag to pierwszy Asasyn, który nie był zbugowany więc bez jaj żeby Unity było.

Co? Przecież te same błędy co w 3 się trafiały.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bugi dalej obecne i to te najlepsze, podczas pokazu na GC, osoba grająca  zrobiła buga z dobrze nam znanego AC III gdzie bohater zachowywał się jak ptak machający skrzydłami xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nowy gameplay, na cmentarzu klimatem przypomina Blood, na końcu jest scenka z dachami, świetny bump mapping na kafelkach, graficznie jakby z E3, co sądzicie?

Opublikowano

Niestety trzeba stwierdzić jasno, że poziomu z E3 nie będzie chociaż klimat jest. CZasy arcyciekawe. Jak wkleją dobrą historię może być przednio.

PS. Przeceniacie Black Flag i niedoceniacie AC III. Tak nędznej historii jak w AC BF nie widziałem dawno.

Opublikowano

Amerykański urząd klasyfikujący zawartość gier (ESRB) przydzielił już Assassin's Cred: Unity łatkę "Mature". Oznacza to, że tytuł będzie sprzedawany w Stanach Zjednoczonych tylko pełnoletnim klientom. Urząd wydał następujące uzasadnienie swojego werdyktu:

Na pudełku z grą amerykańscy gracze znajdą następujące skrótowe uzasadnienie werdyktu: "Krew i brutalne sceny (gore), Intensywna przemoc, Tematy Seksualne, Wulgarny język, Użycie alkoholu"

"Gracze używają mieczy, muszkietów, ukrytych i zatrutych ostrzy w celu mordowania postaci. Gracze walczą z innymi zawodnikami bronią białą, co często skutkuje nabiciem przeciwnika na ostrze. W cut-scenkach można czasem zobaczyć cywilów, który palą się na stosach, którym gilotyny ścinają głowy, albo którzy są cięci bronią białą.

http://m.ppe.pl/news-30910-assassin_s_creed__unity_wyjatkowo_brutalne___esrb_ocenilo_zawartosc_gry_na_ps4_i_xone.html

w skrócie gra ma być brutalna 18+

dasio a po czym wnioskujesz, że graficznie nie E3?

chodzi ci o ten gameplay czy poprzednie?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Chodzi o wszystkie gameplaye po E3 i niestety odbiega to znacznie. Oczywiście nie jest to problem pory dnia a mniej rozbudowanego oświetlenia, niższej jakości tekstur etc. Mimo wszystko liczę na dobrą grę ale czas najwyższy zarzucić poziom odgrzewanych kotletów i zacząć pokazywać zaawansowane graficznie gry.

Opublikowano

nowy zwiastun