Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Unity

Featured Replies

Opublikowano

kuzwa tylko ja tu wrzucam jakieś materiały, nikogo ta gra chyba nie obchodzi :D

troche o misjach, producenci mówią, że będzie bardzo duża swoboda wykonywania zadań, nie będzie schematów, można przejść na kilka sposobów

tu o jednej misji

edit: grałem tylko w AC4 na PC

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 740
  • Wyświetleń 115,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W porzadku, dobrzy ludzie. Pogralem troche w Unity, zaliczylem 3 sekwencje wiec wstepnie wypowiem sie o grze.   Caly szum wywolany w okol gry sprawil, ze moje zainteresowanie nie bylo zbyt wysokie,

• Gram i napawam zmysły Paryżem. Dla fanatyków serii z Ezio tytuł obowiązkowy i basta. Nie rozumiem stęków i jęków. Mam 6 sekwencję i zdarzyło się czasem chrupnąć czy widzieć jedną postać lewitującą czy

• Gość Soul
    Gość Soul

No ja AC skończyłem dwa razy :f  Mi tam się podobało dopiero po czasie trafił do mnie fakt, że faktycznie nie wiele tam jest do zrobienia, ale jak ktoś chciał potrafił z tej gry czerpać radochę i ja

Opublikowano

To twój pierwszy Asasyn?

Opublikowano

Assassins Creed Unity Detailed Preview and Tech Analysis, troche o engine i ewolucja wzg AC4, no ciekawe jak będzie wyglądała ostatecznie ta gra na konsole

Opublikowano

i kolejne nowe video, tym razem COOP, klasy postaci, różne skille na różne klasy postaci, COOP na 4 osoby, świetnie wygląda ten system

graficznie jest przepięknie, next-gen pełną gębą

czekam na gameplay z konsoli

Opublikowano

Pomysły w Unity są świetne i misje może będą super ale teraz Ogrywam Black Flag i nie dotykam żadnego kolejnego ani poprzedniego AC. Z tak spierbolonym sterowaniem to żadna grafika ani rewelacyjne misje nie pomogą. Chyba że poprawią sterowanie postacią bo mówię serio, jeszcze nigdy w życiu tyle nie kląłem grając co w Black Flag. 

Opublikowano

haha odpuść tą platyne :D

ja w AC4 grałem tylko troche na PC, ale tam sterowanie było ok z tego co pamietam

Edytowane przez Fanek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

troche o coop

Opublikowano

900p/30 fps na PS4 i XO - http://www.videogamer.com/ps4/assassins_creed_unity/news/assassins_creed_unity_is_900p_30fps_on_both_ps4_and_xbox_one.html

Ręce opadają, co to Ubi z nowymi konsolami wyprawia. Przypomnę, że wyglądające past-genowo Watch_Dogs wyszarpywało odpowiednio 900/720p...

792p*

Rozdzielczosc to nie wszystko, grafika w Unity jak na razie wyglada lepiej niz WD...Ubi tez cos tam gada o AI, bla bla. w sumie i tak ta gra mnie nie obchodzi xD

Opublikowano

Tez mam w (pipi)e bo nie ma statkow.

Opublikowano

Ale dali skradanie xD Dobrze że po trójce już nie mogę patrzeć na tę serię.

Opublikowano

A nie miało być 1080/60?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

To jest chyba jakis zart. Juz chcialem pochwalic nowy zwiastun, a tutaj jak obuchem przez leb taka informacja...

Opublikowano

A nie miało być 1080/60?

Tyle to może mieć co najwyżej ten spin-off na silniku Raymana :( 1080p/30 fps dostanie pewnie Rogue w wersji na PS4/XO, w które to wersje chyba nikt nie wątpi.

Opublikowano

To są kalecy programisci i tyle. AC IV na WiiU chodzi w 20fpsach a konsola jest mocniejsza niż 360/ps3

Opublikowano

wcześniej mówili, że celowali w 1080p/60fps na obu konsolach, było do przewidzenia, że tyle nie osiągną, ale liczyłem, że 1080p 30fps będzie ez-y, jeszcze przy tym downgrade grafiki ostatnim.

Czytam komentarze na gafie, ludzie ostro w(pipi)ieni, z AC4 na początku było też na obu 900p, a pozniej patch na 1080p ale specjalnie nie ma co sie łudzić

Unity i tak kupie te pastelowe barwy mnie zauroczyły, Black Flag już sobie odpuściłem

Not buying this game anymore. Thanks Ubisoft.

FUCK OFF UBISOFT

Forced parity? Fuck off

lol, ludicrous. Eat a dick.

They're gonna have to fix this shit. But knowing Ubisoft, they won't.

ubiLol.

XBone 900p, PS4 1080p at the same framerate....but intentionally holding one version back ?
Yeah...

Fuck you too, Ubisoft.

what a bunch of crap.

0513_yeucr.gif

Opublikowano

Assassin's Creed Unity runs at 900p/30fps on Xbox One and PS4 to avoid debates

PADŁEM :) ZA TAKIE AKCJE NIE ZOBACZĄ MOJEJ WALUTY 

Opublikowano

wcześniej mówili, że celowali w 1080p/60fps na obu konsolach, było do przewidzenia, że tyle nie osiągną, ale liczyłem, że 1080p 30fps będzie ez-y, jeszcze przy tym downgrade grafiki ostatnim.

Czytam komentarze na gafie, ludzie ostro w(pipi)ieni, z AC4 na początku było też na obu 900p, a pozniej patch na 1080p ale specjalnie nie ma co sie łudzić

Unity i tak kupie te pastelowe barwy mnie zauroczyły, Black Flag już sobie odpuściłem

Not buying this game anymore. Thanks Ubisoft.

FUCK OFF UBISOFT

Forced parity? Fuck off

lol, ludicrous. Eat a dick.

They're gonna have to fix this shit. But knowing Ubisoft, they won't.

ubiLol.

XBone 900p, PS4 1080p at the same framerate....but intentionally holding one version back ?

Yeah...

Fuck you too, Ubisoft.

what a bunch of crap.

0513_yeucr.gif

I w tym jest problem. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

przecież jakbym napisał teraz, że nie kupie to Mazzeo czy inny by napisał, że nie ma 1080p to Fanek nie gra

a wiele razy tu powtarzałem, że gra mi sie podoba i większość materiałów ostatnich wrzuciłem w tym temacie

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ale przecież tu nie chodzi o to że ktoś nie kupi gry tylko dlatego że nie lata w 1080 ale o sam fakt że specjalnie się ją zaniża by nie drażnić MS. 

Opublikowano

Ale przecież tu nie chodzi o to że ktoś nie kupi gry tylko dlatego że nie lata w 1080 ale o sam fakt że specjalnie się ją zaniża by nie drażnić MS.

Marek to jest oczywista oczywistość, ale hav3nowi chodziło o coś innego, że napisałem że gre i tak kupie

Ubisoft’s biggest mistake with Assassin’s Creed: Unity’s PS4/Xbox resolution parity

https://gotgame.com/2014/10/06/ubisofts-biggest-mistake-assassins-creed-unitys-ps4xbox-resolution-parity/

Opublikowano

gameplay z Xboxa, oceńcie sami

Opublikowano

No z youtube'a to sobie moge oceniac ...

A najpiekniejsze w tym wszystkim jest to, ze 90% napinaczy #nops4parity ktore pisalo ze nie kupi, poleci w dzien premiery i jeszcze ladnie podziekuje za dokonany zakup. A Ubi kolejny raz odniesie ogromny sukces, tak bedzie.

Juz to przerabialismy z W_D, graczom obca jest koncepcja glosowania portfelem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie wiem czy Mordora przebiją, ciężko będzie.

nie ma takiej możliwości. Mordor to za wysokie progi dla Ubi.