Opublikowano 25 października 201410 l Oni tam chyba mają jakimś problem z grami. Ogromny problem. Zapowiadają ultra poziom a potem schodzą na Low. Anyway - najlepszych marketingowców nadal ma Activision. Najlepszych kłamców - Ubisoft.
Opublikowano 25 października 201410 l Wracam z Pga, gdzie był nowy asasyn na Xbox one i to nawet 20 fpsow nie wyciąga o_O
Opublikowano 26 października 201410 l Wracam z Pga, gdzie był nowy asasyn na Xbox one i to nawet 20 fpsow nie wyciąga o_O ale na serio ? czy po prostu jesteś fanem Sony
Opublikowano 26 października 201410 l Serio, w newsie na głównej o pga, w komentarzach ktoś inny także wytyka słaby fps
Opublikowano 26 października 201410 l Ponoć serio ciekawe bo gra wychodzi już niedługo i ludzie modlą się że to build z e3 jakiś stary bo wygląda kiepsko, wstrzymuje się z zakupem to już pewne
Opublikowano 26 października 201410 l to raczej nie jest stary build tylko spory downgrade na PGA była też wersja na PS4? ktoś grał? Edytowane 26 października 201410 l przez Fanek
Opublikowano 26 października 201410 l Na PGA nie ma praktycznie Sony w tym roku, tak więc napewno ńikt nie pograł.
Opublikowano 26 października 201410 l Wczoraj byłem na Comic Conie i popatrzałem trochę jak ludzie grają w wersję na Xboxa, jak dla mnie wyglądało to naprawdę dobrze. Aż się dziwiliśmy ze znajomym że to tak wygląda, mając w pamięci ostatnie gameplaye na których gra nie prezentowała się za dobrze. Chyba się skuszę i wezmę na premierę.
Opublikowano 26 października 201410 l Chyba trzeba zaopatrzyć się w lepsza grafikę do mojego PC jak się ma grafikę z górnej polki z procesorem to gra będzie dobrze wyglądać. Grałem we wszystkie assasyny na PC taka tradycja i wszystkie działały płynnie w zakresie 60 FPS. W tej wersji będzie odgrywała dużą tle nie tak grafika jak sam proc. Poczekamy zobaczymy, ale energooszczędne proce konsoli powodują piętno takiej a nie innej grafiki...
Opublikowano 27 października 201410 l Wracam z Pga, gdzie był nowy asasyn na Xbox one i to nawet 20 fpsow nie wyciąga o_O ale na serio ? czy po prostu jesteś fanem Sony a kim on w ogóle jest? żeby zdawać się na zdanie randoma. Edytowane 27 października 201410 l przez ChevChelios
Opublikowano 27 października 201410 l Wracam z Pga, gdzie był nowy asasyn na Xbox one i to nawet 20 fpsow nie wyciąga o_O ale na serio ? czy po prostu jesteś fanem Sony a kim on w ogóle jest? żeby zdawać się na zdanie randoma.
Opublikowano 27 października 201410 l Witajcie, jestem tu nowy. u góry cos mi z komorki zjadlo odpowiedz Mowie co widzialem na targach, gra wygladala ładnie, mnostwo detali,szczegołów ale tez w jakies 25 fpsów
Opublikowano 27 października 201410 l Czego nie było, powinieneś spytać. A odpowiedź brzmi - stałego 30fps. Gra miała poważne dropy klatek i chrupnięcia animacji.
Opublikowano 27 października 201410 l Aha akurat nie mialem kasy na wersje ps4 i kupilem w dniu premiery na pc 99zl. Tam na medium w fhd dzialala.
Opublikowano 27 października 201410 l Problemu nie było na początku gry ale im więcej odkrywaliśmy tym było coraz gorzej (nie rzadko poniżej 20 k/s). Jedyny minus gry
Opublikowano 27 października 201410 l A jest bundle z AC4, AC: Unity i CoD: AW za 350 funi. Nigdy nie mialem takich problemow z wyborem bundla ja pierdziele.
Opublikowano 27 października 201410 l A jest bundle z AC4, AC: Unity i CoD: AW za 350 funi. Nigdy nie mialem takich problemow z wyborem bundla ja pierdziele. Super zestaw.
Opublikowano 30 października 201410 l uj z trailerem jak jest już materiał z finalnego produktu na PS4 I znów KŁAMSTWA KŁAMSTWA WYSZŁY NA JAW, wprawdzie materiał wideo ale wszystkiego nie można zwalić na jakość materiału i kompresję Edytowane 30 października 201410 l przez marekjw2523