Skocz do zawartości

PSX Extreme 200 - numer jubileuszowy

Oceń okładkę PSX Extreme 200  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 200

• 1
      1
    • 2
      1
    • 3
      2
    • 4
      0
    • 5
      1
    • 6
      12
    • 7
      14
    • 8
      11
    • 9
      8
    • 10
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kosmos. Sprawdzam plik przed drukiem - OK, w druku jakieś cuda. Przepraszamy za błąd. 

"ale również za serię Jak and Daxter. Nowy Sonic zdaje się mocno przypominać właśnie ten drugi tytuł. Knuckles, Tails, Amy i tytułowy bohater biegają wspólnie po świecie, który mógłby dosłownie uchodzić za miejscówki z kolejnej odsłony Jaka."

Opublikowano

Tak, znamy temat - info tutaj http://www.ppe.pl/news-27681-psx_extreme_200__aktualizacja_e_wydania___tekst_interaktywna_propaganda.html

Wybaczcie te wpadki. Więcej niż zazwyczaj prac w związku z jubileuszem + zmiana czcionki w efekcie spowodowały, że gdzieś nam umknęły te błędy. Przyczyny znamy, wiemy już, gdzie i kto nabroił, tak że nie powinno być już powtórek. 

Gość GregZPL
Opublikowano

Tak to się zaczyna. Następnie będzie ćwierć artykułu, za odblokowanie całości sms o treści dajesiedymac, koszt 2,44, w odpowiedzi kodzik na stronę i reszta artykułu. Proste ^_^

• Plusik 1
Opublikowano

Okiem Maniaka

"w serialu House of Cards wiceprezydent USA wie, co to jest PlayStation Vita, a w wolnych chwilach dla relaksu pocina w (multiplayera!) God of War III na PS3."

W GoW III nie ma multiplayera. To był God of War Ascension.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dobra, przeczytałem numer i ogólnie wielki plus, bo to na prawdę kawał swietnego materiały. Widac ogrom pracy jaki w ten numer wlozono. A te wszystkie wspominki zgredów czytało się naprawdę super. Ale mam też zastrzeżenia co do dwóch tekstów. Pierwszy to "PSX Extreme grami stoi", pomysł na tekst super, problem w tym, że te historyjki zgredów były po prostu słabe i nieciekawe. Jedynie Majk miał coś ciekawego do napisania i to by było na tyle.

Drugi materiał, ktory mi wybitnie nie podszedł to "Dzień Gracza" Sojera. Motyla noga, co to miało być ? Teskt tak na prawdę o niczym. Jakaś tam historyjka z dnia Sojera, która do której wpleciono trofea. Ani to ciekawe ani jakieś wciągające.

Reszta numeru tak jak wspominałem na wielki plus a tymi stronami, które mi nie podeszły najwyżej się podetrę  jak mi zabraknie srajtaśmy w kiblu :)

Edytowane przez kidnappa
Opublikowano

Dzięki wielkie Perez! :)

Okiem Maniaka

"w serialu House of Cards wiceprezydent USA wie, co to jest PlayStation Vita, a w wolnych chwilach dla relaksu pocina w (multiplayera!) God of War III na PS3."

W GoW III nie ma multiplayera. To był God of War Ascension.

Chyba nie zrozumiałeś...

• Minusik 1
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale w artykule Interkatywna Propaganda chyba tekst ucięło. Pod koniec akapitu "Iran Inwestuje w gry" mamy fragment "... ratowali porwanych przez demonicznych" i przechodząc do następnej kolumny mamy "tego, że prawa autorskie były..." kompletny brak sensu. Pewnie błąd w druku.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

to jest umyślnie zrobione, byś sam się domyślił co tam powinno być i rozruszał swoją wyobraźnie, widać że naród robi się coraz bardziej leniwy, nic tylko na tacy wszystko by chcieli, za to szanuję psx extreme

Edytowane przez mersi
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale w artykule Interkatywna Propaganda chyba tekst ucięło. Pod koniec akapitu "Iran Inwestuje w gry" mamy fragment "... ratowali porwanych przez demonicznych" i przechodząc do następnej kolumny mamy "tego, że prawa autorskie były..." kompletny brak sensu. Pewnie błąd w druku.

Nie, nikt nie zauważył: http://www.ppe.pl/news-27681-psx_extreme_200__aktualizacja_e_wydania___tekst_interaktywna_propaganda.html

Opublikowano

właśnie w pracy czytałem sobie kochanego szmatławca ( :greeting: ) i widzę, że PSX wciąż trzyma tradycje - wszystko na ostatni termin :blum1:  (tak jak było wspominane w artykule o początkach psx'a)

pewnie przypadek w drukarni, ale glitch PSX'a wyszedł przepysznie z tym nie dodrukowanym tekstem :)

Opublikowano

Po przeczytaniu nowego numerku (  kupuje gazetkę co parę miechów)   i....  przypomnieniu wspaniałych czasów słów kilka moich :) Ściera ... mam tak samo jak Ty:).... początki i PSX to przy tych czasach już nie to samo ;) Mam 34 latka, nie gram prawie w ogóle, obecne gry to ..szkoda słów:) Nieraz się znajdzie tytuł godny ale w pełni popieram Twoje słowa czemu nie grasz już,   z super spraw dorwaliśmy kiedyś numer do Hiva i dzwonimy z problemem z Parasite Eve 2:) Koleś podaje nam kod do kasy.....szok;) nie każdy miał koma, internet raczkował. czasy nieziemskie, Norbi, Ściera, Hiv, Star, Myszaq, Gamera itp.... na nich się wychowałem, dziękuje za zaj.... czas z wami i dzięki waszej gazecie zawsze humor dopisywał:)