Siara_iwj 4 138 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Mam router mobilny i jest problem. Wszystkie urządzenia wykrywają sygnał, ale nie da się połączyć z netem. A teraz najlepsze - biorę router do kieszeni, wychodzę z budynku i mam internet (sprawdzane na telefonie, który w mieszkaniu neta nie łapie). Idę do sąsiada i mam internet. Wracam do siebie i nie ma nic. Może ktoś coś poradzić, bo mam niezłego mindfucka ..? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Przyczep router do komina. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Teleporter i transformatory Tesli w Twoich butach zakłócają sygnał, wystaw je za drzwi. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 marca 2014 Autor Opublikowano 22 marca 2014 ...boże jak zabawnie... Cytuj
mersi 804 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 zresetuj router albo pogrzeb w panelu sterowania, może masz coś poblokowane, ewentualnie wejdź w google albo nna pclab, tam powinni znać odpowiedź Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Cos ci sieje zaklocenia w domu. Ten router ma jakas opcje konfiguracji? Sprobuj na sztywno przypisac jakis kanal transmisji. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 marca 2014 Autor Opublikowano 22 marca 2014 Właśnie zastanawiam się co mogłoby takie zakłócenia generować. Nic nowego do domu nie kupiłem. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 marca 2014 Autor Opublikowano 22 marca 2014 To jest mały routerek do neta mobilnego zasilany z USB. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 termo, albo paroizolacja w ścianach, albo stropie może powodować zakłócenia, ale tego raczej nie przeskoczysz. U mnie w domu tak było, ale to był router stacjonarny i założenie innego filtra na łącze pomogło. W Twoim przypadku może być gorzej, bo to mobliny router. Chociaż z drugiej strony, bez sensu, bo przecież sygnał jest wysyłany w tym samym pomieszczeniu, co jest odbierany, prawda? Więc nie ma fizycznej przeszkody dla sygnału. No mindfuck fchvj, faktycznie Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 marca 2014 Autor Opublikowano 22 marca 2014 (edytowane) A jak powiem, że to się zaczęło jakoś tak 2 lata po tym jak się tam wprowadziłem i do wczoraj wszystko działało bezproblemowo..?Można już wzywać tego rozczochranego typa co wierzy w ufoludki..?<edit> wróciłem z pracy. Router działa bez problemu..........boję się mojego mieszkania Edytowane 22 marca 2014 przez Siara_iwj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi