Opublikowano 24 marca 201411 l No właśnie, podzielcie się jakimiś pięknymi fan artami swoich ulubionych gier. Ja zacznę. (fajne połączenie z Mad World i Dark Souls) A to mam teraz na tapecie:
Opublikowano 24 marca 201411 l czyli to co wisi u mnie na scianie Figaro, 2 obrazki nie dzialaja Edytowane 24 marca 201411 l przez Rayos
Opublikowano 24 marca 201411 l Autor Ehh, mam pecha dziś z tym hotlinkowaniem Twój obrazek kojarzy mi się z tym fan artem: Też chciałbym coś mieć na swojej ścianie. Ale chciałbym to zrobić porządnie, mega rozdzielczośc, papier kredowy i ładna ramka. Trochę to musi kosztować.
Opublikowano 24 marca 201411 l No na szczescie ten plakat z kolekcjonerki LBW daje rade i to bardzo a co do ladnej ramki, antyrama jest najlepsza na tego typu rzeczy jak dla mnie
Opublikowano 24 marca 201411 l Dodam tylko, że drugi obrazek z pierwszego posta od Figaro to 100% pixel art. Każdy kwadracik stawiany ręcznie w paincie, najbardziej czasochłonna praca ze wszystkich tu przedstawionych.Mistrzostwo.
Opublikowano 24 marca 201411 l Chcesz mi wmowic ze ten kolos jest pixel artem? :O w zyciu bym nie powiedzial
Opublikowano 24 marca 201411 l Tak http://www.pixeljoint.com/pixelart/17123.htmPolecam stronkę. Generalnie pixele dla mnie ciągle są w modzie, ale oczywiście ciągle muszą być poprawne.
Opublikowano 24 marca 201411 l Tak http://www.pixeljoint.com/pixelart/17123.htm Polecam stronkę. Generalnie pixele dla mnie ciągle są w modzie, ale oczywiście ciągle muszą być poprawne. Whooaaaa :O
Opublikowano 27 marca 201411 l Od paru lat, z małymi przerwami, moja tapeta na PS3. Lubię taki minimalizm.
Opublikowano 31 marca 201411 l A przypadkiem nie są to oficjalne arty z Dragon's Crown? Bo temat dotyczy fan artów więc nie bardzo to pasuje tutaj.
Opublikowano 31 marca 201411 l Tak, tak. Ale i tak są piękne. Zreflektowanie: Edytowane 31 marca 201411 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Autor A przypadkiem nie są to oficjalne arty z Dragon's Crown? Bo temat dotyczy fan artów więc nie bardzo to pasuje tutaj. Temat jest i tak dosyć martwy, więc nie szkodzi ;p Tutaj kilka fajnych, z pewnej gry, która ma wyjść w tym roku.
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Kolosy to studnia bez dna jeśli chodzi o fan arty: Edytowane 15 kwietnia 201410 l przez XM.
Opublikowano 20 kwietnia 201410 l Autor Dziś się dowiedziałem, że obrazki z Ninja Gaiden na NESa były zayebiste.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l (pipi)aniutki jak wykopal temat po trzech latach postuchy ale arty fajne, bylo warto