Skocz do zawartości

Promocje na PS Store

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Chyba jakoś od 24 lub tam 25 w EU ma być. Nawet obecne promocje na PSN typu "podwójne rabaty" są do końca 24.11.

edyta: zaciekawiła mnie ta pozycja

PS3 MAFIA II REMASTER $10.49 $7.49 $29.99

:)

Edytowane przez balon
Opublikowano

Przejrzałem i nic nie znalazłem dla siebie, jest kilka gier single player które chciałem jeszcze zagrać, ale te ceny nadal są wyższe niż używane pudełkowe. Ten black friday wygląda jak zwykła przecena gierek raz na jakiś czas, nic szczególnego.

Opublikowano (edytowane)

MGS za 59 warto brać w cyfrze?

Pudełko używane kupisz pewnie za jakieś 10zł więcej, multi w tej grze nie żyje wiec tylko single. Nieduże pieniadze, ale zawsze to 60zł, które wróci po przejściu gry.

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Dzięki Fanek. Gier nie sprzedaje, więc nie mam jakiegoś ciśnienia na pudełko. Możliwe, że się skuszę.

Od sobie polecam Kolekcję Borderlands za 71. Jak ktoś nie grał to must have, a jak ktoś grał to też warto.

Opublikowano (edytowane)

Chyba bierę killzone za 40 zl, infamous first light za 25 i god of war remasterA za chyba 30 zł.

Dla kogoś kto kupił niedawno pleja, to ta promocja wydaje się spoko. Aczkolwiek i tak jak odpaliłem PSS, po rocznej przerwie, to i tak wydawało mi się, że gierki mają sporo promocji. Prawie zbliżyło się to do rynku pecetowego.

edit:

Teraway też wziałem, plusowicze mają faktycznie megazniżki.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Ja od 20min próbuje kupić Life is Strange SP oraz Tearaway Unfolded, ale nic sie nie dzieje i wciąż odświeża stronę koszyka  :dunno:

Gorzej, jak zakup jest dawno potwierdzony, a ja wciąż kupuje na nowo. W historii sklepu nic nie pokazuje. Próbuje dalej. 

Chyba jest szał na PSN. 

Opublikowano

Jedyne co mnie zainteresowalo co Crysis na ps3. Malo tych gierek w ogole. Poczekam jeszcze do ogloszenia ps+ na grudzien i wydam te DWANSCIEPINCDZIESIONT.