Opublikowano 20 lipca 20213 l 14 minut temu, _Red_ napisał: Mam problem z mailami z eneby. Nie przychodzi kod aktywacyjny konta, nie mogę więc w ogole się zalogować az nie aktywuję go i pętla się zamyka. Ktoś jeszcze ma podobny problem? Brak maila w spamie i innych folderach. Nie musisz mieć konta do zakupów w Enebie.
Opublikowano 20 lipca 20213 l nie trzeba, po płatności blik i powrocie na stronę można od razu kod skopiować, maile mi też normalnie przychodzą
Opublikowano 20 lipca 20213 l Do takich gówien i sklepów mam interie. Jak zamówię bez rejestracji to jak dostanę kod skoro maile nie dochodzą? xD Wiec chce się zarejestrować i doładować dodatkowo portfel Eneba, ponoć wtedy nie pobieraja opłaty serwisowej jak np jest przy wybraniu Blika czy Platnosci.pl. Ktoś potwierdzi?
Opublikowano 20 lipca 20213 l Mam maila na Interii, ostatnim razem brałem kody 29/06 i wtedy rzeczywiście nie dostałem maili ale po zakupie wszystko się normalnie wyświetla na stronie.
Opublikowano 21 lipca 20213 l 23 godziny temu, Figuś napisał: Jutro wjeżdża letnie promo na PSN Zajebista promocja, -25% na Spider-Man MM, już lecę wykładać kasę.
Opublikowano 21 lipca 20213 l https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4008-CUSA08226_00-WRCCOLLECTION567 3 gry niecałe 3 dyszki
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Obecnie kilka fajnych promocji, min. Dishonored 2 za 12zł, gry z serii Metro za podobne pieniądze, RE3 za 80zł.
Opublikowano 8 września 20213 l Do wielu pozycji, m.in. battle passy do Fighterz ale akurat nie mam kasy
Opublikowano 8 września 20213 l No tego to się akurat domyśliłem, że ogólna promka, bardziej mi o konkretną pozycję chodziło. Ehh, własnie sobie przypomniałem czemu nie lubię przeglądać PSS przez www, dadzą 20 pozycji na stronę i zadowoleni, a człowiek klika i czeka jak głupi. Sprawdzi się na PS5.
Opublikowano 29 września 20213 l https://store.playstation.com/pl-pl/category/6dc3d0a4-88bc-4d3e-b3c0-7168b5323df0/1
Opublikowano 29 września 20213 l Przez moment się bałem, że przepłaciłem za Sackboya wczoraj, ale mega promka -36% więc nie Ogólnie dupy nie urywa, większość tych tytułów już chyba miała lepsze przeceny.
Opublikowano 29 września 20213 l Na PSN wczoraj kupiłem, bo wleciał mi kod na -50% plus jeszcze kasę ze zdrapek miałem, więc wyszło jakieś 120 PLN.
Opublikowano 29 września 20213 l 23 minuty temu, Square napisał: bo wleciał mi kod na -50% skąd ja się pytam?
Opublikowano 29 września 20213 l Na Discordzie HMQ ktoś tam wrzucał bo jakiś kanał na YT podjął współpracę z PlayStation i mieli kody na Sackboya.
Opublikowano 6 października 20213 l Na promkę wjechały ukryte perełki. Już widzę, że kilka gierek trafi do biblioteki.
Opublikowano 6 października 20213 l Co np? Wyhaczyłem Hellblade za 25 zl. Waham się nad Hotline Miami Collection, bo pewnie skończy się jak z Serial Cleaner, czyli odpale indyka na 3 levele i więcej nie wrócę.
Opublikowano 6 października 20213 l Dla siebie widzę tam np., Bayonetta, Lego Marvel Super Heroes, Get Even, Nex Machina, Sea of Solitude, Monkey King: Hero Is Back, Ashen, Kentucky Route Zero.
Opublikowano 11 października 20213 l Aż sprawdziłem na wishliście i część podrożała część nie. np. soundtrack Niera kosztował 71zł teraz 77zł. skórki do Hell let loose poszły 1.5zł do góry XD