Opublikowano 12 października 20213 l Alan Wake było 99zł teraz 109zł XD ehh pamiętam jak przelicznik za czasów PS3 był 1$/3.60PLN i nóweczki w pudełkach za 189zł dopiero przy pierwszym TLoU poszły podwyżki na ponad 200zł i drama sklepikarzy bo PL wersja była wyjebana z egzemplarzy od czeskiego dystrybutora i tylko w polskiej dystrybucji był PL Dub i napisy dostępne. Muve.pl chyba był ładnie w plecy bo do zamówień pepiczkowej wersji mającej mieć napisy i dub PL wysyłał tą z naszej dystrybucji.
Opublikowano 12 października 20213 l Teraz sprawdziłem historię zamówień na Ultimie i już GoW Ascension był w wyższej cenie.
Opublikowano 12 października 20213 l Z tym Alanem widziałem kilka dni temu, ale mówię może te 99 było przed premierą, a tu większa niefajna akcja.
Opublikowano 12 października 20213 l Hades też był preorder 99 a po premierze 129 chyba. Podwyżka cen podyktowana kursem złotówki?
Opublikowano 12 października 20213 l To raz, a dwa to zapierdalająca inflacja. Jakbyśmy nie byli w UE to cenowo może byśmy byli traktowani inaczej jak np. Turcja, a tak traktują nas jak strefę euro.
Opublikowano 12 października 20213 l Godzinę temu, Figuś napisał: Alan Wake było 99zł teraz 109zł XD Też zauważyłem różnicę w cenie, aż sobie pomyślałem WTF?
Opublikowano 12 października 20213 l Dlatego bez kodów z Eneby wcale nie podchodzę do zakupów na PSN.
Opublikowano 12 października 20213 l A propo promocji na Eneba https://lowcygier.pl/keyshopy/promocje-na-doladowania-playstation-store-w-eneba-giftcard-100-pln-za-8263-zl-200-pln-za-16367-zl/ Działa wszystko ok, sam kilka min temu kupiłem 200zł za 163zł
Opublikowano 12 października 20213 l Doładowania chyba też poszły w górę, bo jeszcze nie tak dawno temu często były poniżej 80 PLN.
Opublikowano 12 października 20213 l przeciez zaraz wjeżdzają black friday etc, to wiadomo, że ujowe praktyki trzeba uskuteczniać jak co roku. Odpalcie sobie byle jaki addon do zbieranie informacji o produktach ktore was interesują -> najlepiej kupować w sezonie ogórkowym (czerwiec, lipiec praktycznie co roku najniższe ceny we wiekszości branż).
Opublikowano 13 października 20213 l 17 godzin temu, oFi napisał: Odpalcie sobie byle jaki addon do zbieranie informacji o produktach ktore was interesują kiedyś o tym czytałem, ale jednym uchem wleciało, drugim wyleciało. Coś konkretnie polecasz? Ja od siebie polecam apkę Psdeals, dodaję gierki to listy i czekam. W darmowej wersji nie ma śledzenia season passów, ale c***, do Tekkena 7 nic już nie wyjdzie
Opublikowano 13 października 20213 l Godzinę temu, grzybiarz napisał: kiedyś o tym czytałem, ale jednym uchem wleciało, drugim wyleciało. Coś konkretnie polecasz? Ja od siebie polecam apkę Psdeals, dodaję gierki to listy i czekam. W darmowej wersji nie ma śledzenia season passów, ale c***, do Tekkena 7 nic już nie wyjdzie Mam addon do chroma, który wysyła mi smsa lub maila jak jest zmiana ceny, albo jak cena wzrosnie lub spadnie o wartość która sobie ustawie na konkretnej stronie. Odświeżanie ofert ustawiasz sobie według upodobań również. Jak będę w domu to podam nazwę. Jeśli chodzi o ceny gierek to sprawdzam na lowcygier zazwyczaj co sie dzieje z cenami w naszej branży.
Opublikowano 13 października 20213 l 2 godziny temu, grzybiarz napisał: kiedyś o tym czytałem, ale jednym uchem wleciało, drugim wyleciało. Coś konkretnie polecasz? Ja od siebie polecam apkę Psdeals, dodaję gierki to listy i czekam. W darmowej wersji nie ma śledzenia season passów, ale c***, do Tekkena 7 nic już nie wyjdzie https://distill.io/ Apka do śledzenia cen.
Opublikowano 27 października 20213 l Miły dla oka puzzle indie platformer. Aktualnie w cenie harnasia z PS+ xD https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0600-CUSA05389_00-FOURSIDEDFANTASY/ Dwa zeta, dziesięć groszy polskich.
Opublikowano 28 października 20213 l Kolekcja Amnesia za 5,90. I teraz pytanko warto? Na czym polega rozgrywka?
Opublikowano 28 października 20213 l 3 minuty temu, mitra napisał: Kolekcja Amnesia za 5,90. I teraz pytanko warto? Na czym polega rozgrywka?
Opublikowano 28 października 20213 l A co mi tam, jak nie podpasuje to trudno. Dużo nie kosztuje to wezmę i się sprawdzi.
Opublikowano 18 listopada 20213 l Returnal w promocji. Czuję jednak, że będzie to coś w typie 339->249.
Opublikowano 18 listopada 20213 l To akurat fantastyczna cena. Jeśli wpadnie to będzie mój pierwszy zakup, ostrzę na tę grę zęby od dawna (ale w cyfrze).
Opublikowano 18 listopada 20213 l No w Walmarcie jest za 40 dolców, więc -50% w cyfrze to świetna cena. Taki Miles Morales największą zniżkę miał chyba -35%.
Opublikowano 19 listopada 20213 l 14 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: To akurat fantastyczna cena. Jeśli wpadnie to będzie mój pierwszy zakup, ostrzę na tę grę zęby od dawna (ale w cyfrze). Returnal tylko -25% czyli 250zł szukaj pudła XD