Skocz do zawartości

Promocje na PS Store

Featured Replies

Opublikowano

Alan Wake było 99zł teraz 109zł XD

ehh pamiętam jak przelicznik za czasów PS3 był 1$/3.60PLN i nóweczki w pudełkach za 189zł dopiero przy pierwszym TLoU poszły podwyżki na ponad 200zł i drama sklepikarzy bo PL wersja była wyjebana z egzemplarzy od czeskiego dystrybutora i tylko w polskiej dystrybucji był PL Dub i napisy dostępne.

Muve.pl chyba był ładnie w plecy bo do zamówień pepiczkowej wersji mającej mieć napisy i dub PL wysyłał tą z naszej dystrybucji.

• Odpowiedzi 463
  • Wyświetleń 83,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Te konta na tureckim psn to mi się kojarzą z sebiksami z osiedla którzy swojego czasu wyjechali na ogórki na zachód Europy do Afryki i po powrocie kupili audi a8 4.2 a potem płacz ze pali dużo to lpg

• Paolo1986
    Paolo1986

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP6665-PPSA05059_00-ROB0000000000000 Robocop

• Wszystkie odsłony TimeSplitters po 11,25zł. Trójkę polecam mocno.

Opublikowano

Teraz sprawdziłem historię zamówień na Ultimie i już GoW Ascension był w wyższej cenie.

Opublikowano

Z tym Alanem widziałem kilka dni temu, ale mówię może te 99 było przed premierą, a tu większa niefajna akcja.

Opublikowano

Hades też był preorder 99 a po premierze 129 chyba. Podwyżka cen podyktowana kursem złotówki?

Opublikowano

To raz, a dwa to zapierdalająca inflacja. Jakbyśmy nie byli w UE to cenowo może byśmy byli traktowani inaczej jak np. Turcja, a tak traktują nas jak strefę euro.

Opublikowano

Dlatego bez kodów z Eneby wcale nie podchodzę do zakupów na PSN.

Opublikowano

Doładowania chyba też poszły w górę, bo jeszcze nie tak dawno temu często były poniżej 80 PLN.

Opublikowano

przeciez zaraz wjeżdzają black friday etc, to wiadomo, że ujowe praktyki trzeba uskuteczniać jak co roku.

Odpalcie sobie byle jaki addon do zbieranie informacji o produktach ktore was interesują -> najlepiej kupować w sezonie ogórkowym (czerwiec, lipiec praktycznie co roku najniższe ceny we wiekszości branż).

Opublikowano
17 godzin temu, oFi napisał:

Odpalcie sobie byle jaki addon do zbieranie informacji o produktach ktore was interesują

kiedyś o tym czytałem, ale jednym uchem wleciało, drugim wyleciało. Coś konkretnie polecasz?

Ja od siebie polecam apkę Psdeals, dodaję gierki to listy i czekam. W darmowej wersji nie ma śledzenia season passów, ale c***, do Tekkena 7 nic już nie wyjdzie :)

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

kiedyś o tym czytałem, ale jednym uchem wleciało, drugim wyleciało. Coś konkretnie polecasz?

Ja od siebie polecam apkę Psdeals, dodaję gierki to listy i czekam. W darmowej wersji nie ma śledzenia season passów, ale c***, do Tekkena 7 nic już nie wyjdzie :)

Mam addon do chroma, który wysyła mi smsa lub maila jak jest zmiana ceny, albo jak cena wzrosnie lub spadnie o wartość która sobie ustawie na konkretnej stronie. Odświeżanie ofert ustawiasz sobie według upodobań również. 

Jak będę w domu to podam nazwę. 

Jeśli chodzi o ceny gierek to sprawdzam na lowcygier zazwyczaj co sie dzieje z cenami w naszej branży. 

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał:

https://distill.io/

Apka do śledzenia cen.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolekcja Amnesia za 5,90.

I teraz pytanko warto? Na czym polega rozgrywka?

Opublikowano
3 minuty temu, mitra napisał:

Kolekcja Amnesia za 5,90.

I teraz pytanko warto? Na czym polega rozgrywka?

Screenshot_20211028-110821_Gallery.jpg

Opublikowano

A co mi tam, jak nie podpasuje to trudno. Dużo nie kosztuje to wezmę i się sprawdzi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już był kilka razy w takim promo.

Opublikowano

No w Walmarcie jest za 40 dolców, więc -50% w cyfrze to świetna cena. Taki Miles Morales największą zniżkę miał chyba -35%.

Opublikowano
14 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

To akurat fantastyczna cena. :notbad: Jeśli wpadnie to będzie mój pierwszy zakup, ostrzę na tę grę zęby od dawna (ale w cyfrze).

Returnal tylko -25% czyli 250zł szukaj pudła XD