Opublikowano 19 lipca 20231 r W dniu 20.06.2023 o 16:25, Emet napisał: Jest remaster ale płacić drugi raz za to samo w wyższej rozdziałce mi się nie widzi więc szukam czegoś nowego. Jest w promocji -50% jakby co, 22,50 zł.
Opublikowano 19 lipca 20231 r Z mojej listy zyczen w sumie nic ciekawego w tej wyprzedazy, moze i lepiej, backlog mam wystarczajaco duzy.
Opublikowano 19 lipca 20231 r 19 godzin temu, Paolo1986 napisał: Stray za 40 złociszy No ja u turasa kupiłem za ~29zł Ja ze swojej strony mogę polecić te przeceny (zakupy u turasa) The Crew 2 Gold Edition https://store.playstation.com/en-tr/product/EP0001-CUSA08609_00-TC2GOLD200000000 cena ~11zł Metro Saga Bundle https://store.playstation.com/en-tr/product/EP4062-CUSA11407_00-METROSAGABUNDLE0 cena ~13zł Edytowane 19 lipca 20231 r przez Assassins_78
Opublikowano 19 lipca 20231 r Te konta na tureckim psn to mi się kojarzą z sebiksami z osiedla którzy swojego czasu wyjechali na ogórki na zachód Europy do Afryki i po powrocie kupili audi a8 4.2 a potem płacz ze pali dużo to lpg montowali. Tutaj jest podobnie. Shame on you.
Opublikowano 26 lipca 20231 r Cooo? xD Czym kupowanie na tureckim psnie się różni od ściągania gierek z playasia, zagranicznego eBaya czy Amazonu? Gierek, które też są u nas dostępne tylko że drożej?
Opublikowano 26 lipca 20231 r Podejrzewam, że gdybyśmy nie byli w UE, to też mielibyśmy taniej. A tak to jest równo dla wszystkich, bo nie można dyskryminować.
Opublikowano 26 lipca 20231 r 1 godzinę temu, kiseki napisał: Cooo? xD Czym kupowanie na tureckim psnie się różni od ściągania gierek z playasia, zagranicznego eBaya czy Amazonu? Gierek, które też są u nas dostępne tylko że drożej? Już Ci odpowiadam. W moim przypadku różni się to tym, że zamawiam tam gry, których w Europie nikt nie wydał fizycznie. A czemu nie bawię się w jakieś kombinacje z tureckimi kontami połączonymi z kartami cinkciarza i innymi fikołkami ? Bo raz, że mi szkoda na to czasu, dwa że w żaden sposób nie przyczyni się to do rozwoju PlayStation Polska. W ogóle dziwne jest dla mnie, że z jednej strony gracze często szukają takich oszczędności a z drugiej płaczą, że w wielu grach nie ma polskiej lokalizacji. Może w czasach studenckich bym się bawił w taką cebulę ale teraz ? Kierwa szanujmy się :>
Opublikowano 26 lipca 20231 r Mnie osobiście szkoda czasu na kombinacje, ale daleki jestem od krytykowania kogokolwiek za chęć płacenia mniej za to samo. Rozwój PlayStation Polska? Giger pliz.
Opublikowano 26 lipca 20231 r 5 minut temu, giger_andrus napisał: Już Ci odpowiadam. W moim przypadku różni się to tym, że zamawiam tam gry, których w Europie nikt nie wydał fizycznie. A czemu nie bawię się w jakieś kombinacje z tureckimi kontami połączonymi z kartami cinkciarza i innymi fikołkami ? Bo raz, że mi szkoda na to czasu, dwa że w żaden sposób nie przyczyni się to do rozwoju PlayStation Polska. W ogóle dziwne jest dla mnie, że z jednej strony gracze często szukają takich oszczędności a z drugiej płaczą, że w wielu grach nie ma polskiej lokalizacji. Może w czasach studenckich bym się bawił w taką cebulę ale teraz ? Kierwa szanujmy się :> Co do niedostępnych tytułów to się zgadzam. Dlatego zaznaczyłem, że chodzi o tytuły dostępne u nas. Wysokie ceny na naszym PSNie nie są od wczoraj i z roku na rok rosnąca ilość kupowanych tam gier jakoś nie poprawia sytuacji. Myślisz, że tanie gry u turasa wynikają z wysokiej sprzedaży cyfrowej? Może i jestem cebulą ale jednak wolałem kupić zestaw RE0, RE1, RECV za 15zł niż zapłacić ponad 100 za polską cyfrę albo wziąć preorder Alana Wake 2 za 80 zamiast 260zł.
Opublikowano 27 lipca 20231 r W dniu 18.07.2023 o 14:12, Paolo1986 napisał: Stray za 40 złociszy Rozumiem że u Turka bo na naszym pokazuje mi za 92?
Opublikowano 27 lipca 20231 r Nieeee, to było tylko moje pobożne życzenie, że na psstore będzie za 40 zł
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r W dniu 27.07.2023 o 12:36, Paolo1986 napisał: Nieeee, to było tylko moje pobożne życzenie, że na psstore będzie za 40 zł Właśnie u turka wziąłem za 42 złocisze. Wszystko śmiga ze starymi sejwami.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Teraz jest problem z podpięciem karty cinkciarza do tureckiego konta psn. Niby jakieś blokady itp ale niektórym się udaje. Oczywiście nie mnie i pytanie: jak podaję dane karty to co mam wpisać w miejscu "posiadacz karty'? Normalnie dane które podawałem u cinkciarza przy zakładaniu konta? Bo jak wchodzę na swoją kartę wirtualną to jest numer karty, data wygaśnięcia i kod. Nie ma tam imienia i nazwiska.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Ja zakładałem konto na tureckie psn (jakieś 2 lata temu, tak jak opisywali na łowcach czy na prepperze) z adresem i kodem tureckim na Stambuł. Imię i nazwisko tak jak naprawdę. Dodatkowo w cinkciarzu mam portfel (wirtualną kartę)na tureckie liry i jak doładuje złotówki to zmieniam na liry i daje je do portfela tureckiego. Inaczej nie kupuje i zawsze przechodzi. Po wywaleniu z plusa Stray, jakieś półtora tygodnia temu kupiłem tę grę i normalnie pobrało z portfela bez błędów i od razu mogłem pobrać gierkę.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Cinkciarza się już nie podepnie, a jak masz podpiętego to nie możesz dodawać gier z Plusa. Koniec Turka bliski...
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Czytam ne pepperze ze niektórym się jeszcze udaje podpiąć kartę. Tylko każy opisuję inny sposób. Najczęściej czytam o jakimś spamowaniu przy zakupie i niby przechodzi za którymś razem. Tylko ja mam problem żeby właśnie dodać kartę. Zabawę zacząłem dopiero wczoraj. Mam doładowaną karte wielowalutową lirami tureckimi i cały czas wyskakuje info że mam spr dane karty. Próbowałem na kompie, aplikacji i konsoli. Z vpn i bez. @mitra piszesz że masz doładowany portfel, a nie kartę wielowalutową? @bartiz walic plusa, ja chce zrobić większe zakupy samych gier. Przecież ceny premier to jakiś obłęd.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r VPN tu raczej nic nie da bo ja zakładałem na PS4 jeszcze. Tak najpierw ładuje złotówki na kartę, później je zmieniam na liry i te liry daje na kartę wielowalutową, a później na portfel turecki. Niestety nie mogę zrobić print screena bo jest zabezpieczenie. Większość pisze, że kupowało gry po doładowaniu w PLN i że cinkciarz sam przewalutowywał na daną walutę. Ja to robię ręcznie i do tej pory nie miałem problemu. Mógłbym coś teraz spróbować kupić ale nie mam co, co by mnie interesowało dla próby,.ale tak jak wspominałem z tydzień - półtora brałem od Turka Stray za 42 zeta, pobrałem, przeszedłem i wszystko git.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Kumpel udostępnił mi login i hasło do swojego konta, dlaczego jak przełączam na swoje konto to mam kłódki na ściągnietych grach?
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 16 godzin temu, ghort napisał: Czytam ne pepperze ze niektórym się jeszcze udaje podpiąć kartę. Tylko każy opisuję inny sposób. Najczęściej czytam o jakimś spamowaniu przy zakupie i niby przechodzi za którymś razem. Tylko ja mam problem żeby właśnie dodać kartę. Zabawę zacząłem dopiero wczoraj. Mam doładowaną karte wielowalutową lirami tureckimi i cały czas wyskakuje info że mam spr dane karty. Próbowałem na kompie, aplikacji i konsoli. Z vpn i bez. @mitra piszesz że masz doładowany portfel, a nie kartę wielowalutową? @bartiz walic plusa, ja chce zrobić większe zakupy samych gier. Przecież ceny premier to jakiś obłęd. Jeszcze dziś ktoś wrzucił na grupie
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r @mitra dzięki śmiga. Jest jakaś strona gdzie łatwo mogę cusa porównać? Oprócz psn bo bez vpn to ciężko to ogarnąć. Edytowane 23 sierpnia 20231 r przez ghort
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r PSStore w wersji przeglądarkowej najbezpieczniej, numery masz w adresie.