Skocz do zawartości

Promocje na PS Store

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Co prawda wydanie płytowe, ale jak ktoś nie grał, to w Media Expert jest Star Wars Jedi Survivor wersja ps5 za jedyne 69,97.

https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/gra-ps5-star-wars-jedi-survivor-1?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhbi8BhDIARIsAJLOlueJUnETtLFZ_e5p1GbQ5hZ1njs6h0SYEdVxnjbKNPqnWmz1_hAAXEgaAj4QEALw_wcB

Edytowane przez czarek250885
  • Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś próbował kupić grę z promki która już wersję podstawową posiada w bilbliotece ? Chciałem kupić BF V Definitive Edition, ale mam komunikat ze posiadam już wersję tej gry i nie moge kupić. Pani na infolinii nie ma pojęcia w ogóle o co chodzi, tragedia tam jest.

Opublikowano
30 minut temu, gnom napisał(a):

Czy ktoś próbował kupić grę z promki która już wersję podstawową posiada w bilbliotece ? Chciałem kupić BF V Definitive Edition, ale mam komunikat ze posiadam już wersję tej gry i nie moge kupić. Pani na infolinii nie ma pojęcia w ogóle o co chodzi, tragedia tam jest.

Ja miałem taki komunikat przy grach z Plusa. Kiedyś chciałem kupić jakiś tytuł i było, że już go mam w kolekcji. Dopóki nie skończył się abonament, nie mogłem normalnie gierki zakupić, a i tak były problemy, bo konsolka namawiała do odnowienia abonamentu, a nie kupna. Udało się przez PC.

Opublikowano
36 minut temu, gnom napisał(a):

Czy ktoś próbował kupić grę z promki która już wersję podstawową posiada w bilbliotece ?

Nie da się niestety. Jak nie ma ulepszenia osobno do kupienia to by musieli ci usunąć podstawkę z konta, ale tego raczej nie zrobią.

• This 1
Opublikowano

Na promce jest dzisiaj pierwszy raz od premiery Skinny & Franko.

Podobno gra już połatana i jest sztosik. Wjeżdża dzisiaj do biblioteki :boomer:.

Opublikowano
18 godzin temu, smoo napisał(a):

Na promce jest dzisiaj pierwszy raz od premiery Skinny & Franko.

Podobno gra już połatana i jest sztosik. Wjeżdża dzisiaj do biblioteki :boomer:.

A wczoraj wjechał kolejny patch. Polecam choć trudna. 

Opublikowano

Screenshot_20250205-161518.thumb.png.18fd6fb348ef9606376657af593dd832.png

Od niemal dwóch dekad oglądam recenzje Angry Nerda na YT, a mam tyle lat co dziś, gdy dowiedziałem się, że ma własną grę.

Recki metacritic wersji na Switcha mają dobre opinie, taki retro platformerek z typowym dla Nerda humorem podlanym gównem i profanacjami. 

Oczywiście must-buy za 29 zł :nosacz:

• Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 29.01.2025 o 15:13, Lipa napisał(a):

Coś kłamiesz Panie kolego, bo u mnie pełna cena

GjDEWmfW4AAyo45?format=jpg&name=large

Myślałem ze cala UE ma przeceny w tym samym czasie a chyba tak nie jest. Mój błąd :sapek:

Opublikowano
W dniu 20.01.2025 o 14:18, czarek250885 napisał(a):

Co prawda wydanie płytowe, ale jak ktoś nie grał, to w Media Expert jest Star Wars Jedi Survivor wersja ps5 za jedyne 69,97.

https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/gra-ps5-star-wars-jedi-survivor-1?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhbi8BhDIARIsAJLOlueJUnETtLFZ_e5p1GbQ5hZ1njs6h0SYEdVxnjbKNPqnWmz1_hAAXEgaAj4QEALw_wcB

Super promka była ale niedostępna. Zamówiłem na stronie wszystko było ok a po dwóch dniach anulowali ze względu na brak produktu. Mogli ją zdjąć skoro już gierki nie było ale po co.

Opublikowano
12 godzin temu, mitra napisał(a):

Super promka była ale niedostępna. Zamówiłem na stronie wszystko było ok a po dwóch dniach anulowali ze względu na brak produktu. Mogli ją zdjąć skoro już gierki nie było ale po co.

Mi się udało, ale fakt słabe jeśli tak wyszło.