DarkStar 197 Opublikowano poniedziałek o 22:39 Opublikowano poniedziałek o 22:39 To jest egranizacja powieści pod tym samym tytułem i z tego co wiem dość wierna (o ile nie wręcz 1:1). Przy czym to jest bardziej visual novel w formie zachodniej przygodówki. Gameplayu tu praktycznie nie ma. Możecie grając w to "przeczytać" "Filary Ziemi", a potem kontynuować serię książkową (albo superprodukcje Audioteki - polecam!). Sam tak zrobiłem. Nigdy nie czytałem "Filarów Ziemi", tylko zagrałem w tę grę, a potem poleciałem z audiobookami (czytałem tylko "Słup ognia"). Cytuj
czarek250885 340 Opublikowano wczoraj o 12:25 Opublikowano wczoraj o 12:25 Jak coś w ME jest promka na Dead Island 2 za jedyne 69,90 zł. Jak za wydanie płytowe, to całkiem spoko cena. https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/dead-island-2-edycja-pulp-gra-ps5 Cytuj
Kern 0 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) no prosze, dzisiaj patrze w telefon a tam powiadomienia o zniżkach:) Nie wiem czy to nowa opcja czy naprawili starą, ale jest z czego brać: m.in.: The Last of Us 2 remaster - 175,20 zł Horizon Zero Dawn remaster - 175,20 zł Spiderman remaster - 150,22 zł a ja sobie wziąłem Subnautice za 50 zł, Yakuza 0 i Judgement po 42 zł i dodatki do Cities Skylines Edytowane 14 godzin temu przez Kern Cytuj
drozdu7 3 059 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 43 minuty temu, Kern napisał(a): The Last of Us 2 remaster - 175,20 zł Horizon Zero Dawn remaster - 175,20 zł Spiderman remaster - 150,22 zł To niezłe promo ;))) 2 1 Cytuj
Square 8 965 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 45 minut temu, Kern napisał(a): Nie wiem czy to nowa opcja czy naprawili starą Naprawili chyba. Też się zdziwiłem jak przyszło powiadomienie, bo już długo nie było pomimo aktywnych promocji. A te Remastery to mają opcje ulepszenia, więc lepiej atakować płytkę. Horizon działa ulepszenie z tej darmowej wersji. Spider z płytki (nie wiem czy nie 50 zł) albo z poziomu MM (było 90 kiedyś). Cytuj
vip77 254 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @Square Chyba ze masz tylko digitala. Cytuj
Square 8 965 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu No wiadomo. Wtedy się płaci jak za nową grę jeżeli się nie ma starej wersji. Cytuj
czarek250885 340 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jak coś o 100 zł taniej, więc nie wiem czy już nie warto zakupić. Cytuj
Krzysztof93 1 509 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Sekiro jest za 149 PLN nadszedł czas żeby to przejść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi