Skocz do zawartości

Promocje na PS Store

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest egranizacja powieści pod tym samym tytułem i z tego co wiem dość wierna (o ile nie wręcz 1:1). Przy czym to jest bardziej visual novel w formie zachodniej przygodówki. Gameplayu tu praktycznie nie ma. Możecie grając w to "przeczytać" "Filary Ziemi", a potem kontynuować serię książkową (albo superprodukcje Audioteki - polecam!). Sam tak zrobiłem. Nigdy nie czytałem "Filarów Ziemi", tylko zagrałem w tę grę, a potem poleciałem z audiobookami (czytałem tylko "Słup ognia"). 

Opublikowano (edytowane)

no prosze, dzisiaj patrze w telefon a tam powiadomienia o zniżkach:) Nie wiem czy to nowa opcja czy naprawili starą, ale jest z czego brać:

m.in.:

The Last of Us 2 remaster - 175,20 zł

Horizon Zero Dawn remaster - 175,20 zł

Spiderman remaster - 150,22 zł

a ja sobie wziąłem Subnautice za 50 zł, Yakuza 0 i Judgement po 42 zł i dodatki do Cities Skylines

Edytowane przez Kern
  • beka z typa 1
Opublikowano
45 minut temu, Kern napisał(a):

Nie wiem czy to nowa opcja czy naprawili starą

Naprawili chyba. Też się zdziwiłem jak przyszło powiadomienie, bo już długo nie było pomimo aktywnych promocji.

A te Remastery to mają opcje ulepszenia, więc lepiej atakować płytkę.

Horizon działa ulepszenie z tej darmowej wersji.

Spider z płytki (nie wiem czy nie 50 zł) albo z poziomu MM (było 90 kiedyś).

Opublikowano (edytowane)

Zobaczcie sobie grę Nexomon Extinction dosłownie za kilka złotych, klon pokemonów, który jednak jest świetną grą, od razu przypomniały mi się czasy game boy advance.

Edytowane przez czarek250885