Skocz do zawartości

Promocje na PS Store

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, _Red_ napisał:

Mam problem z mailami z eneby. Nie przychodzi kod aktywacyjny konta, nie mogę więc w ogole się zalogować az nie aktywuję go i pętla się zamyka. Ktoś jeszcze ma podobny problem? Brak maila w spamie i innych folderach.

Nie musisz mieć konta do zakupów w Enebie.

Opublikowano

Do takich gówien i sklepów mam interie. Jak zamówię bez rejestracji to jak dostanę kod skoro maile nie dochodzą? xD Wiec chce się zarejestrować i doładować dodatkowo portfel Eneba, ponoć wtedy nie pobieraja opłaty serwisowej jak np jest przy wybraniu Blika czy Platnosci.pl. Ktoś potwierdzi?

Opublikowano

Mam maila na Interii, ostatnim razem brałem kody 29/06 i wtedy rzeczywiście nie dostałem maili ale po zakupie wszystko się normalnie wyświetla na stronie.

• Dzięki 1
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No tego to się akurat domyśliłem, że ogólna promka, bardziej mi o konkretną pozycję chodziło.

Ehh, własnie sobie przypomniałem czemu nie lubię przeglądać PSS przez www, dadzą 20 pozycji na stronę i zadowoleni, a człowiek klika i czeka jak głupi. Sprawdzi się na PS5.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przez moment się bałem, że przepłaciłem za Sackboya wczoraj, ale mega promka -36% więc nie :kaz: Ogólnie dupy nie urywa, większość tych tytułów już chyba miała lepsze przeceny.

Opublikowano

Co np? Wyhaczyłem Hellblade za 25 zl. Waham się nad Hotline Miami Collection, bo pewnie skończy się jak z Serial Cleaner, czyli odpale indyka na 3 levele i więcej nie wrócę.

• Plusik 1