Paolo1986 720 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Stray za 40 złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 W dniu 20.06.2023 o 16:25, Emet napisał: Jest remaster ale płacić drugi raz za to samo w wyższej rozdziałce mi się nie widzi więc szukam czegoś nowego. Jest w promocji -50% jakby co, 22,50 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Z mojej listy zyczen w sumie nic ciekawego w tej wyprzedazy, moze i lepiej, backlog mam wystarczajaco duzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 824 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) 19 godzin temu, Paolo1986 napisał: Stray za 40 złociszy No ja u turasa kupiłem za ~29zł Ja ze swojej strony mogę polecić te przeceny (zakupy u turasa) The Crew 2 Gold Edition https://store.playstation.com/en-tr/product/EP0001-CUSA08609_00-TC2GOLD200000000 cena ~11zł Metro Saga Bundle https://store.playstation.com/en-tr/product/EP4062-CUSA11407_00-METROSAGABUNDLE0 cena ~13zł Edytowane 19 Lipca 2023 przez Assassins_78 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Te konta na tureckim psn to mi się kojarzą z sebiksami z osiedla którzy swojego czasu wyjechali na ogórki na zachód Europy do Afryki i po powrocie kupili audi a8 4.2 a potem płacz ze pali dużo to lpg montowali. Tutaj jest podobnie. Shame on you. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Cooo? xD Czym kupowanie na tureckim psnie się różni od ściągania gierek z playasia, zagranicznego eBaya czy Amazonu? Gierek, które też są u nas dostępne tylko że drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Podejrzewam, że gdybyśmy nie byli w UE, to też mielibyśmy taniej. A tak to jest równo dla wszystkich, bo nie można dyskryminować. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 1 godzinę temu, kiseki napisał: Cooo? xD Czym kupowanie na tureckim psnie się różni od ściągania gierek z playasia, zagranicznego eBaya czy Amazonu? Gierek, które też są u nas dostępne tylko że drożej? Już Ci odpowiadam. W moim przypadku różni się to tym, że zamawiam tam gry, których w Europie nikt nie wydał fizycznie. A czemu nie bawię się w jakieś kombinacje z tureckimi kontami połączonymi z kartami cinkciarza i innymi fikołkami ? Bo raz, że mi szkoda na to czasu, dwa że w żaden sposób nie przyczyni się to do rozwoju PlayStation Polska. W ogóle dziwne jest dla mnie, że z jednej strony gracze często szukają takich oszczędności a z drugiej płaczą, że w wielu grach nie ma polskiej lokalizacji. Może w czasach studenckich bym się bawił w taką cebulę ale teraz ? Kierwa szanujmy się :> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Mnie osobiście szkoda czasu na kombinacje, ale daleki jestem od krytykowania kogokolwiek za chęć płacenia mniej za to samo. Rozwój PlayStation Polska? Giger pliz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 5 minut temu, giger_andrus napisał: Już Ci odpowiadam. W moim przypadku różni się to tym, że zamawiam tam gry, których w Europie nikt nie wydał fizycznie. A czemu nie bawię się w jakieś kombinacje z tureckimi kontami połączonymi z kartami cinkciarza i innymi fikołkami ? Bo raz, że mi szkoda na to czasu, dwa że w żaden sposób nie przyczyni się to do rozwoju PlayStation Polska. W ogóle dziwne jest dla mnie, że z jednej strony gracze często szukają takich oszczędności a z drugiej płaczą, że w wielu grach nie ma polskiej lokalizacji. Może w czasach studenckich bym się bawił w taką cebulę ale teraz ? Kierwa szanujmy się :> Co do niedostępnych tytułów to się zgadzam. Dlatego zaznaczyłem, że chodzi o tytuły dostępne u nas. Wysokie ceny na naszym PSNie nie są od wczoraj i z roku na rok rosnąca ilość kupowanych tam gier jakoś nie poprawia sytuacji. Myślisz, że tanie gry u turasa wynikają z wysokiej sprzedaży cyfrowej? Może i jestem cebulą ale jednak wolałem kupić zestaw RE0, RE1, RECV za 15zł niż zapłacić ponad 100 za polską cyfrę albo wziąć preorder Alana Wake 2 za 80 zamiast 260zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Jasne, ja także rozumiem wasze argumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 W dniu 18.07.2023 o 14:12, Paolo1986 napisał: Stray za 40 złociszy Rozumiem że u Turka bo na naszym pokazuje mi za 92? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 720 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Nieeee, to było tylko moje pobożne życzenie, że na psstore będzie za 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 W dniu 27.07.2023 o 12:36, Paolo1986 napisał: Nieeee, to było tylko moje pobożne życzenie, że na psstore będzie za 40 zł Właśnie u turka wziąłem za 42 złocisze. Wszystko śmiga ze starymi sejwami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghort 45 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Teraz jest problem z podpięciem karty cinkciarza do tureckiego konta psn. Niby jakieś blokady itp ale niektórym się udaje. Oczywiście nie mnie i pytanie: jak podaję dane karty to co mam wpisać w miejscu "posiadacz karty'? Normalnie dane które podawałem u cinkciarza przy zakładaniu konta? Bo jak wchodzę na swoją kartę wirtualną to jest numer karty, data wygaśnięcia i kod. Nie ma tam imienia i nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Ja zakładałem konto na tureckie psn (jakieś 2 lata temu, tak jak opisywali na łowcach czy na prepperze) z adresem i kodem tureckim na Stambuł. Imię i nazwisko tak jak naprawdę. Dodatkowo w cinkciarzu mam portfel (wirtualną kartę)na tureckie liry i jak doładuje złotówki to zmieniam na liry i daje je do portfela tureckiego. Inaczej nie kupuje i zawsze przechodzi. Po wywaleniu z plusa Stray, jakieś półtora tygodnia temu kupiłem tę grę i normalnie pobrało z portfela bez błędów i od razu mogłem pobrać gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Cinkciarza się już nie podepnie, a jak masz podpiętego to nie możesz dodawać gier z Plusa. Koniec Turka bliski... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghort 45 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Czytam ne pepperze ze niektórym się jeszcze udaje podpiąć kartę. Tylko każy opisuję inny sposób. Najczęściej czytam o jakimś spamowaniu przy zakupie i niby przechodzi za którymś razem. Tylko ja mam problem żeby właśnie dodać kartę. Zabawę zacząłem dopiero wczoraj. Mam doładowaną karte wielowalutową lirami tureckimi i cały czas wyskakuje info że mam spr dane karty. Próbowałem na kompie, aplikacji i konsoli. Z vpn i bez. @mitra piszesz że masz doładowany portfel, a nie kartę wielowalutową? @bartiz walic plusa, ja chce zrobić większe zakupy samych gier. Przecież ceny premier to jakiś obłęd. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 VPN tu raczej nic nie da bo ja zakładałem na PS4 jeszcze. Tak najpierw ładuje złotówki na kartę, później je zmieniam na liry i te liry daje na kartę wielowalutową, a później na portfel turecki. Niestety nie mogę zrobić print screena bo jest zabezpieczenie. Większość pisze, że kupowało gry po doładowaniu w PLN i że cinkciarz sam przewalutowywał na daną walutę. Ja to robię ręcznie i do tej pory nie miałem problemu. Mógłbym coś teraz spróbować kupić ale nie mam co, co by mnie interesowało dla próby,.ale tak jak wspominałem z tydzień - półtora brałem od Turka Stray za 42 zeta, pobrałem, przeszedłem i wszystko git. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Kumpel udostępnił mi login i hasło do swojego konta, dlaczego jak przełączam na swoje konto to mam kłódki na ściągnietych grach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Bo musisz ustawić konsole jako główną na tym koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 16 godzin temu, ghort napisał: Czytam ne pepperze ze niektórym się jeszcze udaje podpiąć kartę. Tylko każy opisuję inny sposób. Najczęściej czytam o jakimś spamowaniu przy zakupie i niby przechodzi za którymś razem. Tylko ja mam problem żeby właśnie dodać kartę. Zabawę zacząłem dopiero wczoraj. Mam doładowaną karte wielowalutową lirami tureckimi i cały czas wyskakuje info że mam spr dane karty. Próbowałem na kompie, aplikacji i konsoli. Z vpn i bez. @mitra piszesz że masz doładowany portfel, a nie kartę wielowalutową? @bartiz walic plusa, ja chce zrobić większe zakupy samych gier. Przecież ceny premier to jakiś obłęd. Jeszcze dziś ktoś wrzucił na grupie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghort 45 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) @mitra dzięki śmiga. Jest jakaś strona gdzie łatwo mogę cusa porównać? Oprócz psn bo bez vpn to ciężko to ogarnąć. Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez ghort Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 PSStore w wersji przeglądarkowej najbezpieczniej, numery masz w adresie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi