DarkStar 193 Opublikowano poniedziałek o 22:39 Opublikowano poniedziałek o 22:39 To jest egranizacja powieści pod tym samym tytułem i z tego co wiem dość wierna (o ile nie wręcz 1:1). Przy czym to jest bardziej visual novel w formie zachodniej przygodówki. Gameplayu tu praktycznie nie ma. Możecie grając w to "przeczytać" "Filary Ziemi", a potem kontynuować serię książkową (albo superprodukcje Audioteki - polecam!). Sam tak zrobiłem. Nigdy nie czytałem "Filarów Ziemi", tylko zagrałem w tę grę, a potem poleciałem z audiobookami (czytałem tylko "Słup ognia"). Cytuj
czarek250885 340 Opublikowano wczoraj o 12:25 Opublikowano wczoraj o 12:25 Jak coś w ME jest promka na Dead Island 2 za jedyne 69,90 zł. Jak za wydanie płytowe, to całkiem spoko cena. https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/dead-island-2-edycja-pulp-gra-ps5 Cytuj
Kern 0 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) no prosze, dzisiaj patrze w telefon a tam powiadomienia o zniżkach:) Nie wiem czy to nowa opcja czy naprawili starą, ale jest z czego brać: m.in.: The Last of Us 2 remaster - 175,20 zł Horizon Zero Dawn remaster - 175,20 zł Spiderman remaster - 150,22 zł a ja sobie wziąłem Subnautice za 50 zł, Yakuza 0 i Judgement po 42 zł i dodatki do Cities Skylines Edytowane 10 godzin temu przez Kern Cytuj
drozdu7 3 059 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 43 minuty temu, Kern napisał(a): The Last of Us 2 remaster - 175,20 zł Horizon Zero Dawn remaster - 175,20 zł Spiderman remaster - 150,22 zł To niezłe promo ;))) 2 1 Cytuj
Square 8 965 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 45 minut temu, Kern napisał(a): Nie wiem czy to nowa opcja czy naprawili starą Naprawili chyba. Też się zdziwiłem jak przyszło powiadomienie, bo już długo nie było pomimo aktywnych promocji. A te Remastery to mają opcje ulepszenia, więc lepiej atakować płytkę. Horizon działa ulepszenie z tej darmowej wersji. Spider z płytki (nie wiem czy nie 50 zł) albo z poziomu MM (było 90 kiedyś). Cytuj
vip77 254 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @Square Chyba ze masz tylko digitala. Cytuj
Square 8 965 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu No wiadomo. Wtedy się płaci jak za nową grę jeżeli się nie ma starej wersji. Cytuj
czarek250885 340 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jak coś o 100 zł taniej, więc nie wiem czy już nie warto zakupić. Cytuj
Krzysztof93 1 509 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Sekiro jest za 149 PLN nadszedł czas żeby to przejść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi