Skocz do zawartości

Promocje na PS Store

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli nie wiesz dokładnie co zrobili, i jak komuś nie działa, to jedyne rozwiązanie to dzwonić/pisać do pomocy technicznej? :P

Ma to zwiazek z niedawnym wygasnieciem subskrycji. System zawiodl. Tak to okreslili. Droga e-mail sprawa trwala kilka dni.
Opublikowano

Co za żydy, zamiast wszystkim dać taniego Plusa - na czym pewnie by zyskali więcej $, to robią jakieś ograniczenia. Dobrze, że Gaben na Steam nie każe sobie płacić dodatkowo za multi.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje, to zawsze przedłuża po aktualnej cenie.

Co do kupna po wygaśnięciu to teoretycznie tak, ale sprawdź regulamin tej promocji. Skoro jutro Ci się kończy to poczekaj i sprawdź sam :)

Opublikowano

Co za żydy, zamiast wszystkim dać taniego Plusa - na czym pewnie by zyskali więcej $, to robią jakieś ograniczenia. Dobrze, że Gaben na Steam nie każe sobie płacić dodatkowo za multi.

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby rzucili druga promocje na PS+ dla wszystkich z jeszcze niższa cena 24, bądź 25 grudnia  :) 

Opublikowano

No i pojawiła się wyprzedaż, ale niektóre ceny takie sobie. Bloodborne i Untill Dawn w US po 8$, a u nas odpowiednie 79zł i 84zł =/

https://store.playstation.com/#!/pl-pl/styczniowa-wyprzeda%C5%BC/cid=STORE-MSF75508-JANSALE17/1?utm_medium=Social&utm_campaign=&utm_source=&utm_term=so-st-99538&utm_content=January_Sale&emcid=so-st-99538

Opublikowano

Przejrzałem na razie gry na Vitę, czekałem na Severed i jest w super cenie 29 zł. Durkest Dungeon z crossbuyem za 36,80 zł dla plusowiczów i Hotline Miami 2 - 15 zł. Persona 4 Golden 21 zł jak ktoś nie ma to koniecznie rpg na 100h prawie za darmo.

W święta będę grał na vicie :)

• Plusik 2
Opublikowano

Panowie co tak słabo. Miałem plus wykupiony do 26 Grudnia. Promocja trwała do 23 tylko dla tych którzy plusa nie mają a ja wykupiłem bez problemów za 156 zł. 

Nie wiem czy to Glitch ale dało się. Dobre dile są teraz na psn

Opublikowano

ja biere gravity rush remastered i firewatch chyba w tej promocji

myslalem jeszcze nad ratchetem bo ciagle nie ograny ale to chyba pudło wezme

Opublikowano

Kermit zamiast firewatch za 4 dychy lepiej Layers of Fear: Masterpiece Edition - 42 zł

bardzo fajny tytuł i momentami straszy :) a historia strażaka do ogrania jak nie będzie już co robić IMO

Opublikowano

Jestem na telefonie: jest gdzieś jakiś nius z promocjami? I czy faktycznie fajnal jest w tej promocji adwentowej? Bo wyjechałem do panny i nie chce żeby mnie ominęła promocja na fajnala:/

Opublikowano

Fajnala jeszcze nie ma, zapewne koło 13/14 się pojawi. 

Nie ma może jakiś kodów rabatowych teraz ? W US mieli 10% i pamiętam, że u nas też kiedyś coś takiego było.

Opublikowano

Rozumiem że żadne gry już nie dojdą do tej promocji?

Nie. A kolejna, większa wyprzedaż to pewnie dopiero na wielkanoc. 

Z takich gier nie AAA, które wolę kupować w pudełku, to jedyne co mnie na razie interesuje to season pass do Resogun (za 12,5zł) ;). Bardziej w moje gusta trafił ten flash-sale co był na początku grudnia.

• Plusik 1
Opublikowano

Technomancer za 59 zeta? Bierę

Czułem, że prędzej czy później wyląduje w promocji, dobry deal w porownaniu do ceny pudełek na allegro.