Dahaka 1 884 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 Witam.Chciałbym wam dzisiaj przedstawić prawdziwego mesjasza anime, najlepsza produkcję jaka została spłodzona w KKW. Trwa zaledwie jeden odcinek, więc nikt nie powinien mieć problemu z obejrzeniem, a uwierzcie mi - warto. Rewelacyjna animacja, piękny OST zawierający w sobie twórczość Beethovena, żywe postacie i genialna fabuła. No i zakończenie, która zgwałci wam mózg, jeden z najlepszych twistów w historii wszystkiego. Polecam! 1 Cytuj
mugen 2 003 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 Próbowałem sobie przypomnieć skąd kojarzę tytuł i udało się, to baja która jest na szczycie listy chińskich bajek na ani.db jak się ustawi ocenki od najniższej do najwyższej. A prawie kliknąłem plej. Cytuj
Dahaka 1 884 Opublikowano 27 marca 2014 Autor Opublikowano 27 marca 2014 Kliknij, naprawdę. Nie jesteś ciekaw skąd takie "wspaniałe" oceny? Ja się na zakończeniu popłakał ze śmiechu (polecam jakieś wspomagacze). To tylko 19 minut, a beka nieziemska, bo taki gniot. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi