Skocz do zawartości

Oddworld: New ‘n’ Tasty

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego kafla ? xD

No nie musisz od razu konsoli kupować, nobody. Po prostu zrób tak, jak masz zamiar zrobić z TEW i Alienem.

w sumie xD ziomek ma ps4 to mógłby mi kupić jak wróci z uk na dniach.

Opublikowano

Szczerze to wątpie. Najpierw muszą wypuścić na XO potem może trafić do plusa, a w ps+ na październik będzie DriveClub i pewnie coś małego.

Opublikowano

No a czy ja coś takiego napisałem? Będzie DC plus coś małego czyli dwie małe gierki z psnu i na oddworlda bym nie liczył.

Opublikowano

Ta napewno, jeszcze nawet przeceny nie było, gra jet świeża, nie było premiery na XO i dadzą do plusa.

Bardziej bym liczył już ewentualne na Child of light albo Vailant Story (oby nie bo niedawno kupiłem :) )

Zresztą na dniach ogłoszą pełną ofertę ale moim zdaniem czy bonusowo czy nie to DC prolog będzie "bombą" z plusa na październik.

Opublikowano

jak nie bylo? aktulanie masz w przecenie za 60zl - nabylem i jest super, jak tylko znajde wiecej czasu to wsiakne na dluzej bo calosc jest tak samo miodna jak oryginal choc jak mam byc szczery bardziej mnie wtedy urzekala oprawa 2d

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przeglądam sobie jutubca i w polecanych mam filmik "Oddworld: New 'n' Tasty! ::: All 299 Mudokons ::: LONGPLAY ᴴᴰ :::", tyle że filmik trwa 3,5 godziny. Gra jest taka krótka, czy koleś to jakiś speed runner?

Opublikowano (edytowane)

Dzięki:))

Kurde, kiedy to w końcu wyjdzie na inne platformy niż PS4? :/

Na stronie developera była niedawno data na grudzień, a teraz widnieje "TBA".

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Gra na PC jest w fazie beta testów, premiera to prawdopodobnie Q1 2015. ;)

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Gra sie gryzie z padem od Xbone, czy tylko ja mam z tym problemy? Nie wykrywa mi triggerów na padzie od S-ki. Podłączyłem od X360 i dzila dobrze. Miał ktoś podobny problem z wersją PC i padem od starego pada od One?

Wiesz co może być to związane z tym

https://github.com/FNA-XNA/FNA/issues/49

Opublikowano

Dzięki za info. Poszperałem trochę w sieci i co znalazłem:

http://forums.xbox.com/xbox_support/xbox_on_windows_support/f/5412/p/2195680/5717060.aspx#5717060

Niby wszystkie inny gry działają okej. Szkoda, że nie mam Dragon's Dogmy, bo ponoć ma największy problem. Trochę żal, bo pad od X360 w porównaniu do S-ki to tandeta.