Gość Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Swietna gra karciana na Steam, ktora posiada piekne graficznie karty do gry, ktore sa do tego animowane. Jako fan MtG musze przyznac, ze pomimo prostoty, gra jest o wiele lepsza od Blizzardowego HearthStone wedlug mnie.System levelowania podobny do League of Legends, z tym ze tutaj mamy kampanie single player (mozna pograc samemu do 7 lvl) oraz maksymalny lvl to 50. Tez mamy cos podobnego do IP oraz LP (ktore mozna kupic za prawdziwa walute). Na razie przeszedlem kampanie i koncze reszte tutoriali, za ktore dostaje sie EXP oraz IP. Jesli ktos chcialby mnie dodac: GHGMAUSJesli ktos bedzie dopiero sie rejestrowal, prosilbym o wpisanie mojego kodu w Universal Invite Code podczas rejestracji: 344BEZ gory dzieki.Na razie najlepsze decki moim zdaniem to Cult of Verore polaczony z Sleepers of Avarrach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi