Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 140
  • Wyświetleń 22,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Podrzucę swój tekst na temat gry. Może kogoś zainteresuje opinia randoma z internetu : http://gameplay.pl/news.asp?ID=94125

Z takich informacji na szybko. Gra zajmuje jakieś 9-10 godzin. Zrezygnowano z zagadek opartych na fizyce i teraz mamy klikanie na terminalach i jakies pstryczki. Olbrzymi nacisk na fabułę, która swoją drogą jest świetna.

Opublikowano

Z tym metacritic to lepiej trzymać dystans, bo kolesie potrafią ocenić grę na zero, kiedy jest warta minimum 5. Fajnie, że oceny są wysokie, po cichu liczyłem na coś dobrego.

Opublikowano
  W dniu 21.09.2015 o 15:03, Dante napisał(a):
Zrezygnowano z zagadek opartych na fizyce i teraz mamy klikanie na terminalach i jakies pstryczki

Żenada

Opublikowano

Jakby ponownie wprowadzili trudne zagadki z ekwipunkiem z zdobytymi przedmiotami, to immersja związana z fabułą nie byłaby w takim stopniu, jaki chcieliby osiągnąć Szwedzi. Celowy zabieg moim zdaniem.

Opublikowano
  W dniu 21.09.2015 o 14:02, Pawcio napisał(a):

Wiadomo jaka cena na plejstejszon?

Developerzy wrzucali na twiterze: 30$ (Steam/ Ps4).

Samo Sony przecież nie ma wpływu na cenę ustaloną przez wydawcę.

Opublikowano

Czyli ok. 120zł bo u nas jak zwykle 30 euro. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To jak, gra ryje banie ? Mocny horror,sporo jump scenek czy jednak takie sobie ? Jedynie z tej generacji Alien Isolation,P.T i Outlast mial dobry klimat i potrafil przestraszyc. The Evil Within i Resident Evil Revelations 2 mi nie podeszlo,slabee

Opublikowano

No jak sobie zrobiśz to będzie

Opublikowano

Zakupiłem. Akurat na psn miałem jakieś 50 ziko doładowałem 50 zł i z plusem za 107 zakupione. Od obcego rok temu miałem ochotę na podobny horror. Tutaj cieszę się że postawiono na fabułę a nie na jumpscare. Outlasta nigdy nie skończyłem z powodu zbyt częstych jump scare. Mam nadzieję że się nie zawiode.

P.s. (pipi)a niech gry przestaną wychodzić od 1 września mgs5, mad max, pillarsy dodatek, forza 6, pes 16 i unwritten tales 2.

Opublikowano

Właśnie sobie uświadomiłem że będę dopiero wieczorem w domu więc dziś nie pogram w końcu 10 gb nie ściąga się w 3 -4 h na ps4;)

Opublikowano

No teraz jest mniejszy ruch a ok 18 zobaczymy jak to pójdzie. Czytam te polskie recenzje i napaliłem się na ta grę; )

Opublikowano

Trochę drogo no ale kupiłem.  :rotfl:

Opublikowano

kurde przegapiłem jak przed premierą była promocja za 22 eurasy

Opublikowano

Tak, są pl napisy.

Jak ktoś pogra, to niech napisze czy warto kupić:)

Opublikowano

Chyba nie umiem ich włączyć w takim razie bo nie mam polskiego nigdzie xD

Opublikowano

Dash masz polski?

Opublikowano

Tak, spojrzałem w pss rzeczywiście jest napisane że są pl napisy, ale u mnie w wyborze jezyka nie widze żeby były.

Opublikowano

Bo załowałeś grosza dlatego :rotfl: wyczuli cebule

Opublikowano

gurwy dostały moje piniądze i jeszcze mi żałują.  :beksa:  :lapka: