Skocz do zawartości

SOMA

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podrzucę swój tekst na temat gry. Może kogoś zainteresuje opinia randoma z internetu : http://gameplay.pl/news.asp?ID=94125

Z takich informacji na szybko. Gra zajmuje jakieś 9-10 godzin. Zrezygnowano z zagadek opartych na fizyce i teraz mamy klikanie na terminalach i jakies pstryczki. Olbrzymi nacisk na fabułę, która swoją drogą jest świetna.

Opublikowano

Z tym metacritic to lepiej trzymać dystans, bo kolesie potrafią ocenić grę na zero, kiedy jest warta minimum 5. Fajnie, że oceny są wysokie, po cichu liczyłem na coś dobrego.

Opublikowano (edytowane)

Czyli ok. 120zł bo u nas jak zwykle 30 euro. :lapka:

Edytowane przez suteq
Opublikowano

To jak, gra ryje banie ? Mocny horror,sporo jump scenek czy jednak takie sobie ? Jedynie z tej generacji Alien Isolation,P.T i Outlast mial dobry klimat i potrafil przestraszyc. The Evil Within i Resident Evil Revelations 2 mi nie podeszlo,slabee

Opublikowano

Zakupiłem. Akurat na psn miałem jakieś 50 ziko doładowałem 50 zł i z plusem za 107 zakupione. Od obcego rok temu miałem ochotę na podobny horror. Tutaj cieszę się że postawiono na fabułę a nie na jumpscare. Outlasta nigdy nie skończyłem z powodu zbyt częstych jump scare. Mam nadzieję że się nie zawiode.

P.s. (pipi)a niech gry przestaną wychodzić od 1 września mgs5, mad max, pillarsy dodatek, forza 6, pes 16 i unwritten tales 2.