Gęsior 97 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) Edytowane 8 listopada 2013 przez Gęsior Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) ...ale swoja szosą Gesior, to nie wiem czy zwrociles uwage, ale sam na psn jestes MG77MG gdybym mial sie do Ciebie zwracac per "emgiesiedemdziesiatsiedememgie" to chyba zupelnie byl wysiadl Przy tym nawet "PRQc" czy "Pryxfus" to pestka W ogole pierwsza osoba stad, z ktora gralem, to chyba byl Pryx, Kaczor albo Kozbinio, no i raz na poczatku pykamy sobie i nagle pada "o, Gesior dolaczyl", na co ja otwieram score boarda i gapie sie kurna, czytam, przegladam- nasza druzyne, tamta druzyne, z gory na dol i z powrotem, ale za wuja nie widze zadnego "Gesiora"! Pamietam, ze lekko zbaranialem wtedy Kabotyna z kolei na Kaspijskiej (chyba w okolicach "D") pierwszy raz spotkalem- przedstawil sie oczywiscie w swoim stylu: je.b!-zgon, resp-je.b!-zgon, resp-je.b!-zgon, i tak kilka razy jeszcze z takich historii, to pamietam jeszcze, ze na mclusky'ego pierwszy raz przypadkiem na Kanalach trafilem jeszcze na wiele miesiecy zanim zaczelismy sporo ze soba grac, jak wbil tam z jakims swoim ziomkiem. Pamietam, ze gdzies z innego dzialu na forum skojarzylem jego nicka i pomyslalem sobie w pierwszej chwili: "o, jakis forumowy celebryta" Edytowane 8 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Dokładnie Pryx to nic. MG77MG to jest nie do pokonania. Że Gęsior to Gęsior wiem może od tygodnia a już wcześniej zdarzało nam się j grać i jak chciało się coś powiedzieć w walce że ma kogoś na plecach albo coś w tym stylu to zazwyczaj człowiek gryzie się w język i nic nie mówił bo jak to wymówić MG77MG. Z waszej ekipy poznałem Mcluskiego a częściej spotykamy się na serwerach za sprawą Ziela chyba. Jednak najlepiej wspominam spotkanie Kabotyna pierwsza setka której zabrałem blachę z tego co pamiętam. Teraz z innej beczki . W BF3 jako pluton graliśmy sobie często klanówki co prawda z rożnym skutkiem ale bywało wesoło. Były czasy ze co tydzień jakiś meczyk się grało. Naprawdę super sprawa jak całą ekipą stawało się do walki. Większość u nas to ludzie po 30stce albo w okolicach a bawiliśmy się jak dzieciaki. Pewnie jak już PS4 wyjdzie uspokoi się trochę.Pojawią się własne serwery to zorganizujemy się znowu. Na PS4 potrzeba będzie więcej karabinów więc może część z Was dołączy do wspólnego grania. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Ja to jestem ciekawy dlaczego nie jest "za ojczyzne" Kiedyś zresztą przyznał, że głupszego nicka niż Zaq12345 to nie mógł wymyśleć Edit: pamiętasz jak wpadłem pod przykrywką Niezła Wichura? Teraz mam coś nowego przygotowanego. Wszelkie prawa zastrzeżone: Leśny Kłak Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) Edit: pamiętasz jak wpadłem pod przykrywką Niezła Wichura? dobrze, ze o tym wspomniales pamietam, ze to obiecane jako nagroda glowna wino dalej jeszcze do mnie (tzn. do rodziny w Pl) nie dotarlo ...a juz myslalem, ze pierwszy raz w zyciu porzadnego trunku skosztuje Edytowane 8 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 @Bronas, dla mnie granie z ludźmi w wieku 30+ to duży plus tej gry. Jakoś tak normalnie jest jak można pomiędzy ubijaniem wroga pogadać o trudach dnia codziennego ;] Kabotyna z kolei na Kaspijskiej (chyba w okolicach "D") pierwszy raz spotkalem- przedstawil sie oczywiscie w swoim stylu: je.b!-zgon, resp-je.b!-zgon, resp-je.b!-zgon, i tak kilka razy jeszcze Klasyczne Dzień Dobry Kabotyna jak miał jeszcze przewagę grania na niskiej rozdzielczości :] Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) @Bronas, dla mnie granie z ludźmi w wieku 30+ to duży plus tej gry. Jakoś tak normalnie jest jak można pomiędzy ubijaniem wroga pogadać o trudach dnia codziennego ;] dla mnie to najwieksza niespodzianka tej gry (tego forum?) byla. Zaczynajac w BF3 i wbijajac tutaj spodziewalem sie raczej, ze bede jedynym starym koniem wsrod dzieciarni Klasyczne Dzień Dobry Kabotyna jak miał jeszcze przewagę grania na niskiej rozdzielczości :] szczerze? nie uwazam, zeby cos w tej kwestii od tamtego czasu sie zmienilo- a na pewno nie w tym kierunku, ktory masz na mysli nie wiem, czy grales z Kabotynem na CQ po tym, jak przesiadl sie na lepszego neta. Jak nie nozuje, to wyniki typu 70:20 to normalka... Edytowane 8 listopada 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Bo wino miało być dla osoby w PL a nie dla bogaczy od serów Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) wypraszam sobie! nie bylo nic na ten temat w zasadach gry Zreszta podalem uprzejmie adres w Pl, zeby dobrodzieja niepotrzebnie na koszty nie narazac Edytowane 8 listopada 2013 przez tommi Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) totez podalem adres w Pl Edytowane 8 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Hehe jak ja pięknie się dałem wkręcić Wichurze, nawet na forumku napisałem, że jestem pewny, że to nie on Zaq ze swoim 12345 to (pipi)nął niczym król planety z "Gwiezdnych Jaj" kod do pola chroniącego jego własny glob hehe Nawet moje nie-wiadomo-co OIP przebił. Co do średniej metrykalnej to jest to jeden z głównych powodów dla których tu siedzę. Tak naprawdę to ja lubię grać w jrpg a mie w bf-a, po prostu nie mam się z kim naj.ebać a jak włączam konsolę to tylko w tego "batlefielda" ludziska łupią hehe Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Dam ci namiary an typa co gra w ff to będziesz z nim zalewał pałę Cytuj
maztika 36 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Jakiś czas temu w bf3 wchodząc z włączonym hs w zupełnie randomową mapę do randomowego składu, jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłem znajomy nick, z którym toczyło się boje w bc2. "Ej, to Ty?" "Eeee hahaha sieeeeema!", fajnie tak przypadkiem trafić na byłego kompana w boju, parę lat później, w kolejnej części bf hackenbush - zaq'u pewnie kojarzysz Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Kierwa Tommi bije sie w piersi. Flakon elegancko bedzie dostarczony! A tymczasem dzisiaj...siedze i siedze, pogarłbym, ale nie moge bo tesiowa na kwadracie. Mam chytry plan: spije ją, uderzy w komara i odpalam BF'a Flaszke juz jedna zrobilismy, ale sie trzyma W dodatku dowiedzialem sie od zony, ze chrapie wiec wykorzystam to w trybie commander jako zaklocacz wrogich fal. (pipi)a jestem genialny :-) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Dobry plan, ja będę później bo zapomniałem że dziś głupie mam talent więc tv zajęte ;/ Cytuj
ambr0ktn 0 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Witam, razem z kumplem poszukujemy chętnych ludzi do gry w BF4. Stawiamy przede wszystkich na grę drużynową i dobrą zabawę. Gram praktycznie każdego wieczora. Mój PSN id: ambr0ktn Poza tym zapraszam każdego wolnego strzelca do dołączenia do naszego świeżo założonego plutonu, dzięki temu będzie grało nam się jeszcze lepiej . Wszystkich zainteresowanych zapraszam pod ten link. http://battlelog.bat...59669197788714/ Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Noooo ekipa to tu jest... Myszkuj nasze psn id i wysyłaj invite'y Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Jak coś, to jestem chętny do wspólnego młócenia na ps4. Głównie tryby Szturm/Dominacja ale można też TDM i Unicestwienie. PSN_ID: MetodaBoss. Gram praktycznie codziennie po godzine 17 Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Może stworzymy listę osób, które jeszcze grają lub jak ja dopiero zaczynają przygodę w BF4? PSN ID: jarek88_plHS: Jest W zaproszeniu piszmy, że z forum/BF4. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) Temat do wpisywania battletagow i psn/live id Zasady będą takie, że post pod tym będzie updatowany lista graczy na każda platformę. Co do ustawek to wiadomo dyskusja w toku ;f Zacznijcie wpisywać PSN IDCottage - CottagePL Janush - OptimumOptimo nero2082 - nero-2082 Radothan - Radothan xtomashx - xtomashx Wesker - Wesker-dl mmatys85 - xamarion85 GamerTagKoleś88 - Kedzior88tomci23 - Tomci84randalldisher - randalldisherOrigin Widget - Widget447Kisiel-PL - Kissiel El Loco Chocko - El_Loco_Chocko Edytowane 24 października 2016 przez Cottage Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 GamerTag: Tomci84 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) Wysyłajcie. Psn jak w nicku. Dzisiaj od 18tej do ostatniego piwa. Ps4. Edytowane 21 października 2016 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
kostek941 35 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Chętnie pogram. PSN id : kostek9421. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Ja tez dziś odbieram moją kopię. Luk248 Proszę mnie dodawac z dopiskiem B1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi