Skocz do zawartości

Battlefield - ekipa :)

Featured Replies

Opublikowano

Edytowane przez Gęsior

• Odpowiedzi 155
  • Wyświetleń 110,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dobre może i nie, ale w pełni wystarczające i spełniające zadanie

• przydaloby sie jeszcze, zebys ksywe zmienil, bo to PRQc jeszcze gorzej sie wymawia niz np. nie przymierzajac Pryxfus

Opublikowano

...ale swoja szosą Gesior, to nie wiem czy zwrociles uwage, ale sam na psn jestes MG77MG  ;) gdybym mial sie do Ciebie zwracac per "emgiesiedemdziesiatsiedememgie" to chyba zupelnie byl wysiadl   ;) Przy tym nawet "PRQc" czy "Pryxfus" to pestka  :D

W ogole pierwsza osoba stad, z ktora gralem, to chyba byl Pryx, Kaczor albo Kozbinio, no i raz na poczatku pykamy sobie i nagle pada "o, Gesior dolaczyl", na co ja otwieram score boarda i gapie sie kurna, czytam, przegladam- nasza druzyne, tamta druzyne, z gory na dol i z powrotem, ale za wuja nie widze zadnego "Gesiora"! Pamietam, ze lekko zbaranialem wtedy  :D

Kabotyna z kolei na Kaspijskiej (chyba w okolicach "D") pierwszy raz spotkalem- przedstawil sie oczywiscie w swoim stylu:

je.b!-zgon, resp-je.b!-zgon, resp-je.b!-zgon, i tak kilka razy jeszcze  ;)

z takich historii, to pamietam jeszcze, ze na mclusky'ego pierwszy raz przypadkiem na Kanalach trafilem jeszcze na wiele miesiecy zanim zaczelismy sporo ze soba grac, jak wbil tam z jakims swoim ziomkiem. Pamietam, ze gdzies z innego dzialu na forum skojarzylem jego nicka i pomyslalem sobie w pierwszej chwili: "o, jakis forumowy celebryta"  :D

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Dokładnie Pryx to nic. MG77MG to jest nie do pokonania. Że Gęsior to Gęsior wiem może od tygodnia a już wcześniej zdarzało nam się j grać i jak chciało się coś powiedzieć w walce że ma kogoś na plecach albo coś w tym stylu to zazwyczaj człowiek gryzie się w język i nic nie mówił bo jak to wymówić MG77MG. Z waszej ekipy poznałem Mcluskiego a częściej spotykamy się na serwerach za sprawą Ziela chyba. Jednak najlepiej wspominam spotkanie Kabotyna pierwsza setka której zabrałem blachę z tego co pamiętam.

Teraz z innej beczki . W BF3 jako pluton graliśmy sobie często klanówki co prawda z rożnym skutkiem ale bywało wesoło. Były czasy ze co tydzień jakiś meczyk się grało. Naprawdę super sprawa jak całą ekipą stawało się do walki. Większość u  nas to ludzie po 30stce albo w okolicach a bawiliśmy się jak dzieciaki. Pewnie jak już PS4 wyjdzie uspokoi się trochę.Pojawią się własne serwery to zorganizujemy się znowu. Na PS4 potrzeba będzie więcej karabinów więc może część z Was dołączy do wspólnego grania.

Opublikowano

Ja to jestem ciekawy dlaczego nie jest "za ojczyzne" :)

Kiedyś zresztą przyznał, że głupszego nicka niż Zaq12345 to nie mógł wymyśleć ;)

Edit: pamiętasz jak wpadłem pod przykrywką Niezła Wichura? Teraz mam coś nowego przygotowanego. Wszelkie prawa zastrzeżone: Leśny Kłak :rofl:

Opublikowano

Edit: pamiętasz jak wpadłem pod przykrywką Niezła Wichura?

dobrze, ze o tym wspomniales ;) pamietam, ze to obiecane jako nagroda glowna wino dalej jeszcze do mnie (tzn. do rodziny w Pl)  nie dotarlo :( ...a juz myslalem, ze pierwszy raz w zyciu porzadnego trunku skosztuje  :cray:

Edytowane przez tommi

Opublikowano

@Bronas, dla mnie granie z ludźmi w wieku 30+ to duży plus tej gry. Jakoś tak normalnie jest jak można pomiędzy ubijaniem wroga pogadać o trudach dnia codziennego ;]

Kabotyna z kolei na Kaspijskiej (chyba w okolicach "D") pierwszy raz spotkalem- przedstawil sie oczywiscie w swoim stylu:

je.b!-zgon, resp-je.b!-zgon, resp-je.b!-zgon, i tak kilka razy jeszcze  ;)

Klasyczne Dzień Dobry Kabotyna jak miał jeszcze przewagę grania na niskiej rozdzielczości :]

Opublikowano

@Bronas, dla mnie granie z ludźmi w wieku 30+ to duży plus tej gry. Jakoś tak normalnie jest jak można pomiędzy ubijaniem wroga pogadać o trudach dnia codziennego ;]

dla mnie to najwieksza niespodzianka tej gry (tego forum?) byla. Zaczynajac w BF3 i wbijajac tutaj spodziewalem sie raczej, ze bede jedynym starym koniem wsrod dzieciarni :)

Klasyczne Dzień Dobry Kabotyna jak miał jeszcze przewagę grania na niskiej rozdzielczości :]

szczerze? nie uwazam, zeby cos w tej kwestii od tamtego czasu sie zmienilo- a na pewno nie w tym kierunku, ktory masz na mysli  ;) nie wiem, czy grales z Kabotynem na CQ po tym, jak przesiadl sie na lepszego neta. Jak nie nozuje, to wyniki typu 70:20 to normalka...

Edytowane przez tommi

Opublikowano

wypraszam sobie! nie bylo nic na ten temat w zasadach gry ;) Zreszta podalem uprzejmie adres w Pl, zeby dobrodzieja niepotrzebnie na koszty nie narazac  ;)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

totez podalem adres w Pl  :)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Hehe jak ja pięknie się dałem wkręcić Wichurze, nawet na forumku napisałem, że jestem pewny, że to nie on :)

Zaq ze swoim 12345 to (pipi)nął niczym król planety z "Gwiezdnych Jaj" kod do pola chroniącego jego własny glob hehe Nawet moje nie-wiadomo-co OIP przebił.

Co do średniej metrykalnej to jest to jeden z głównych powodów dla których tu siedzę. Tak naprawdę to ja lubię grać w jrpg a mie w bf-a, po prostu nie mam się z kim naj.ebać a jak włączam konsolę to tylko w tego "batlefielda" ludziska łupią hehe

Opublikowano

Jakiś czas temu w bf3 wchodząc z włączonym hs w zupełnie randomową mapę do randomowego składu, jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłem znajomy nick, z którym toczyło się boje w bc2. "Ej, to Ty?" "Eeee hahaha sieeeeema!", fajnie tak przypadkiem trafić na byłego kompana w boju, parę lat później, w kolejnej części bf :)

hackenbush - zaq'u pewnie kojarzysz ;)

Opublikowano

Kierwa Tommi bije sie w piersi. Flakon elegancko bedzie dostarczony!

A tymczasem dzisiaj...siedze i siedze, pogarłbym, ale nie moge bo tesiowa na kwadracie. Mam chytry plan: spije ją, uderzy w komara i odpalam BF'a :) Flaszke juz jedna zrobilismy, ale sie trzyma :( W dodatku dowiedzialem sie od zony, ze chrapie wiec wykorzystam to w trybie commander jako zaklocacz wrogich fal. (pipi)a jestem genialny :-)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, razem z kumplem poszukujemy chętnych ludzi do gry w BF4. Stawiamy przede wszystkich na grę drużynową i dobrą zabawę. Gram praktycznie każdego wieczora. Mój PSN id: ambr0ktn 

Poza tym zapraszam każdego wolnego strzelca do dołączenia do naszego świeżo założonego plutonu, dzięki temu będzie grało nam się jeszcze lepiej . Wszystkich zainteresowanych zapraszam pod ten link. http://battlelog.bat...59669197788714/

Opublikowano

Noooo ekipa to tu jest... Myszkuj nasze psn id i wysyłaj invite'y :)

Opublikowano

Jak coś, to jestem chętny do wspólnego młócenia na ps4. Głównie tryby Szturm/Dominacja ale można też TDM i Unicestwienie. PSN_ID: MetodaBoss. Gram praktycznie codziennie po godzine 17

• 1 rok później...
Opublikowano

Może stworzymy listę osób, które jeszcze grają lub jak ja dopiero zaczynają przygodę w BF4? 

PSN ID: jarek88_pl
HS: Jest 

W zaproszeniu piszmy, że z forum/BF4. 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat do wpisywania battletagow i psn/live id

Zasady będą takie, że post pod tym będzie updatowany lista graczy na każda platformę.

Co do ustawek to wiadomo dyskusja w toku ;f

Zacznijcie wpisywać :)

PSN ID
Cottage - CottagePL

Janush -  OptimumOptimo

nero2082 - nero-2082 

Radothan - Radothan

xtomashx  - xtomashx 

Wesker - Wesker-dl

mmatys85 - xamarion85 

GamerTag
Koleś88 - Kedzior88