Opublikowano 21 października 20168 l Origin El_Loco_Chocko Czesto siedzimy na TSie: plutonBC.tsdns.pl Nie moge was dodac niestety teraz bo Origin tez kleknal ;/ Edytowane 21 października 20168 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 23 października 20168 l To dodajcie i mnie bo randomy mnie psychicznie wykończą PSN: xamarion85
Opublikowano 31 października 20168 l Nie mam żadnej ekipy, wszyscy zostali na Xboksie a jestem chętny na ostre granie. Prosze o zaproszenia: PSN ID: Q-Jot
Opublikowano 31 października 20168 l Też chętnie z kimś pogram... granie solo już mnie wpienia PSN: StilloPL
Opublikowano 1 listopada 20168 l Huh, pierwszy raz solidnie przywitałem się, po swojemu, z beefem.Skoro Kluska już rozważał wyłączenie mi dźwięku, znaczy, że utrzymałem poziom hehe Nie wiem czy to 2 mało spane noce czy tak się, (pipi)a, postarzałem? Będzie trzeba sprawdzić
Opublikowano 17 listopada 20168 l Przeciez sa juz serwery hardcore? Czy nie dzialaja tak jak powinny?
Opublikowano 18 listopada 20168 l Nie wchodziłem od chwili zakupu skyrima. Jak są to od soboty zaczynam ponownie bf-a.