Skocz do zawartości

Numery archiwalne

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niby na sklepe.pl, ale nie polecam, bo to chyba martwy sklep - złożyłem zamówienie na archiwalia kilkanaście dni temu, a do dziś w statusie widnieje "oczekuje na wpłatę". Wysłałem do nich trzy e-maile - na żadnego nie odpowiedzieli. 55 złotych wyrzucone w błoto... 

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam, ale po jednym egzemplarzu... Poszukaj na tablicy i Allegro, na bank wyhaczysz.

Przy okazji, czemu te archiwalne numery w Waszym sklepie są takie drogie? Kiedyś można było je dostać po cenie niższej niż na okładce i do każdych pięciu egzemplarzy dorzucaliście dwa gratis. Teraz starsze wydania kosztują 9 zł (choć na okładce jest 7,99 zł) i nie ma żadnych bonusów przy większych zamówieniach. Kupiłbym sobie zaległe numery z trzech lat, ale w takim wypadku kosztowałoby mnie to ponad dwie stówy - dużo za dużo.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam serdecznie.

Posiadam PSX Extreme które chętnie zamienię na np. jakąś gre na PS3/PS4

35/36 - 48 - stan dobry (okładki naderwane, ślady użytkowania)

49-99 - stan b. dobry (ślady użytkowania, upływ czasu)

100-168 - stan b. dobry (ślady użytkowania, upływ czasu)

+ kilka nowszych numerów oraz kilka poradników.

Możliwość dogadania się.

Lokalizacja Nysa

• 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czemu archiwalia taka droga? :)

9 zeta za numer jest już z wliczonym kosztem wysyłki?

Dzisiaj mnie coś tak tchnęło, by wrócić do zbierania papierowego wydania, ale musiałbym pierw skolekcjonować archiwalne numery. A że zakończyłem zbierać pismo jakoś po 202 numerze, to bym musiał wydać wcześniej jakieś 2 stówki;/

Opublikowano

Chyba na poloneza ;). I to takiego 20-letniego.

grzybiarz, cena juz z kosztem wysylki. Jak bys planowal wieksza partie, daj znac, rabat jakis sie wymysli.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

hej! poszukuję kogoś kto ma egzemplarz PSX EXTREME nr 153, jest to numer archiwalny którego niestety nie da się kupić.. Będę wdzięczna za skan konkretnego artykułu który mnie interesuje.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam

Może mi ktoś podpowiedzieć, w którym numerze Ściera ogłosił że odchodzi z extrima? Wzięło mnie na wspominki, i chętnie bym sobie ten numer poczytał. 

Edytowane przez selen77
Opublikowano (edytowane)

Jeśli mnie pamięć nie myli, było to w numerze 166 w Hyde Parku. To w zasadzie krótka wzmianka że "odchodzę" i to jeszcze pisana tak delikatnie jakby Ściera bał się skandalu :) Zdecydowanie lepiej jest poczytać obszerne teksty wspominkowe (autorstwa Ściery oczywiście), które ukazały się w numerach 181 i 200 (czyli 15lecie i 200ny numer).

Edytowane przez Konsolowy
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

O odejściu Ściery dowiedziałem się jakoś z niusa na PPE. Mieliśmy napisać komenty, co byśmy zmienili w Extrimie, bo pojawił się nowy wydawca, a Ściera już jest tym wszystkim zmęczony i woli słuchać midówek z Amigi niż grać w obecne gry. Tylko że szukam tego niusa i nie mogę znaleźć :/

Ale jak lubisz Ścierę to masz tu retro filmik:

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1
Opublikowano

Fajne są te wywiady co Grzybiarz wrzucił, jest też Magda i Torba. Od czasu do czasu sobie oglądam i wspominam stare PE.

Co do dramy w listach to nie pomogę, natomiast polecam te wątki, zwłaszcza "kierunek". Widać tam wyraźnie dwie rzeczy - ludzi obrażonych na Butchera za jego szorstkie odpowiedzi oraz Pereza, który dał się poznać jako sympatyczny gość który odpisuje na wszystkie posty :)

http://www.psxextreme.info/topic/95651-psx-extreme-166/

http://www.psxextreme.info/topic/98353-kierunek-w-kt%C3%B3rym-zmierza-pe/

• 7 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...