Emtebe 2 524 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 (edytowane) Padło hasło by założyć osobny temat... Hejka.Kubek testowy. UWAGA! W tym kubku zachowałem dużą przestrzeń nad malunkiem. W przypadku pozostałych kubków będzie zapełniona! To tylko test. Malunek może znajdować się w każdym miejscu. KUBEK INSPIROWANY ZAKUPEM EMTEBE Zdjęcia robione na szynko. Jak ktoś będzie chciał zrobię nowe: WZÓR: Dobra. Jak ktoś chce kubek to trzeba mi oddać za materiały. Nie ma tak dobrze. KUBEK Klasa AA+ P/RL: 11zł 4.84zł TUSZ/PAPIER/WYGRZEWAMIE: 10zł 0.39zł PROJEKT: 50zł 0zł PAKOWANIE/WYSYŁKA KURIEREM do Rayos: 30zł 2.90złRAZEM: 8.13zł Jak ktoś będzie chciał może dać więcej. *Od Rayosa odbieracie już we własnym zakresie. Jak ktoś jest chętny to niech podaje już temat: -kolory -motyw -tekst Pozdrawiam Edytowane 8 kwietnia 2014 przez Emtebe 2 Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 W sensie że co, sprzedajesz kubki z własnym nadrukiem za 8,13 zł łącznie z przesyłką? ...dość dobra cena. Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 @Zdunek Da radę coś stworzyć z tym: lub tym: Fajnie jakby grafika zapełniała kubek po całości Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 (edytowane) Battlefield: Bad Company 2 i The Last of Us<3. Jak się sprawdzą te kubki to wezme po 2 z tych tematów Edytowane 8 kwietnia 2014 przez grabipl Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 Ja bym chętnie przytulił kubek z motywem FF7 (Cloud:*) oraz Abe'm Last of Us też będzie w pytkę. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 (edytowane) A z jakiego to tematu? I czemu tak tanio? Edytowane 9 kwietnia 2014 przez grzybiarz Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Jak podesle grafike to do odpowiedniego rozmiaru ja przytniesz? Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 @Zdunek Da radę coś stworzyć z tym: lub tym: Fajnie jakby grafika zapełniała kubek po całości Emtebe super projekt - jak Zdunek wyda akceptacje to tez taki poprosze (czyli Zdunek wykonalby dwa - do mnie jeden i do Emtebe) Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 (edytowane) Jak będzie jakiś dobry projekt z Last of Us to tez chętnie wezmę Ewentualnie sam mogę jakiś zrobić, tylko jakie wymiary będą najlepsze żeby jakość była dobra? Kiedyś kumpel coś takiego zrobił i miał pixeloze na kubku ;c Edytowane 9 kwietnia 2014 przez wojnar Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 A z jakiego to tematu? I czemu tak tanio? Nieskromnie mówiąc, zaczęło się ode mnie Czytaj: http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-17 Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Zdunek też bym się pisał na kilka sztuk. Co do projektów, to słać Tobie i stwierdzisz, że możesz zrobić ? ps zarabiasz coś na tym ? Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Hej może każdy po jednym zamówi? Tez bym w sumie coś wziął Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 @balon Oprócz wypalaniem zajmuje się również grafiką, więc każdy Pamiętajcie że nie robię to w celu zarobkowym, gdyż nie mam licencji na wykorzystywanie poszczególnych marek. 1 Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Chcialbym tylko ze swojej strony dodac, ze musicie doliczyc ew. wysylke ode mnie, gdyz wszystkie kubki poczatkowo beda szly wlasnie do mnie. Oczywiscie odbior osobisty wchodzi w gre, ale tak czy inaczej, ja rowniez na tym nie bede chcial zarobic (ale tym bardziej nie chcialbym byc na tym stratny), wiec przy okazji pierwszej wysylki takiego kubka, ustale cene ;P Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Coś z Dragon Ball'a Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Chcialbym tylko ze swojej strony dodac, ze musicie doliczyc ew. wysylke ode mnie, gdyz wszystkie kubki poczatkowo beda szly wlasnie do mnie. Oczywiscie odbior osobisty wchodzi w gre, ale tak czy inaczej, ja rowniez na tym nie bede chcial zarobic (ale tym bardziej nie chcialbym byc na tym stratny), wiec przy okazji pierwszej wysylki takiego kubka, ustale cene ;P Dlatego właśnie najlepiej jakby Zdunek zebrał zamówienia, potem w wolnej chwili stworzył kubki, a potem hurtowo wysłał do Ciebie na przykład kurierem. Wtedy by można zapakować dużą ilość, transport byłby bezpieczny a i cenowo by wyszło w porządku Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Wyszedł pierwszy kubek.WZÓR: 3 Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Już się nie mogę doczekać, aż będę z niego pił herbatkę Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 (edytowane) Chcialbym tylko ze swojej strony dodac, ze musicie doliczyc ew. wysylke ode mnie, gdyz wszystkie kubki poczatkowo beda szly wlasnie do mnie. Oczywiscie odbior osobisty wchodzi w gre, ale tak czy inaczej, ja rowniez na tym nie bede chcial zarobic (ale tym bardziej nie chcialbym byc na tym stratny), wiec przy okazji pierwszej wysylki takiego kubka, ustale cene ;P Dlatego właśnie najlepiej jakby Zdunek zebrał zamówienia, potem w wolnej chwili stworzył kubki, a potem hurtowo wysłał do Ciebie na przykład kurierem. Wtedy by można zapakować dużą ilość, transport byłby bezpieczny a i cenowo by wyszło w porządku Tak wlasnie bedzie robione, tzn hurtowo do mnie a potem juz detalicznie ja do kazdego EDIT whoaa swietna grafika z Demon's i Dark Souls :O Edytowane 9 kwietnia 2014 przez Rayos Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 @Zdunek, daj tylko znać w jakich rozmiarach powinna być grafika? Na pewno panoramiczna, tylko w jakich wymiarach byłaby najlepsza by jakość była w porządku. Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Coś około21-22cm szerokości9cm wyskości Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 (edytowane) Wrzucam na szybko, może ktoś sobie zażyczy z tymi grafikami kubek: @Zdunek Rzuciłeś okiem na te grafiki z Tearaway z poprzedniej strony? Jest możliwości by taka grafika była na całym kubku (w pionie), tj. od krawędzi do krawędzi? Bo w poziomie to zapewne od ucha z jednej strony, do ucha w drugą. Czy wzór bardziej powinien być taki jak te Twoje, na białym tle? Edytowane 9 kwietnia 2014 przez Emtebe Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Jakby dało radę przyciąć tę grafikę: http://images5.fanpop.com/image/photos/31200000/OKami-HD-Wallpaper-okami-amaterasu-31234706-2560-1888.jpg (obciąć z góry, ja nie wiem ile dokładnie) żeby pasowała to też poproszę jeden Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 HD xD Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 HD xD przeciez aux kupił z dokładnie takim samym logiem heh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi