Mejm 15 293 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Tez wysmialem. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 http://allegro.pl/kubek-kubki-z-wlasnym-nadrukiem-reklama-logo-fv-i4054102548.htmlz wysyłką 14 złotych.Na serio, po co fatygować dwóch gości, którzy będą stratni*, jak ktoś może na tym zarobić?* - komu się chce za free chodzić na pocztę, wypełniać druczki, sprawdzać na koncie czy hajs się zgadza. Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 czekam na nalepki na klape od kibelka. Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Proszę 1 Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 http://allegro.pl/kubek-kubki-z-wlasnym-nadrukiem-reklama-logo-fv-i4054102548.html z wysyłką 14 złotych. Na serio, po co fatygować dwóch gości, którzy będą stratni*, jak ktoś może na tym zarobić? * - komu się chce za free chodzić na pocztę, wypełniać druczki, sprawdzać na koncie czy hajs się zgadza. Parę spraw: -co starałeś się pokazać dając ten link? że niby zarabiam bo ktoś ma aukcje na allegro za 7zł? -jestem przekonany że kubki które posiadam są znacznie lepsze jakościowo. Za sam biały kubek tej jakości przyszło by zapłacić 6zł-8zł -staram się do każdego z was podejść indywidualnie -jeżeli ktoś chce coś robić za darmo to czemu nie? Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 ja jednak zmieniam zdanie i kubeczek z last of usa bym najchetniej przytulil mam cos podeslac Ci Zdunek czy cos sam wymyslisz i moglbym sie zdac na twoje doswiadczenie? bo przyznam szczerze ze jakijkolwiek obrobce graficznej jestem cienki Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 To się nada? 1 Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Zdunek, wrzuciłem link, żeby ludzie sobie zamówili gdzieś indziej, bezpośrednio. Ok, myślałem, że Ci się nie chce robić tego za free, wysyłać Rayosowi, itp. Nie chciałem Cie obrazić przecie Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Tak odnośnie tego "za free", to mi się przypomniała sytuacja ze skizo.org, gdy była moda na userbary. A ja ich tam natrzaskałem z milion dla użytkowników forum. Grzybiarz może i pamiętasz akcję Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 userbarow tez sie bardzo duzo natrzaskalem ale na roznego typu PBFach. Az wszedlem teraz zeby sprawdzic czy dalej mam userbara, ale niestety nie, ale chyba mialem od Ciebie... Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Emtebe, to byłeś Ty? Zrobiłeś mi chyba ze trzy. Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Ja Tylko pod koniec żywota forum skizo.org zmieniłem nazwę użytkownika na Emtebe, bo wcześniej miałem inną Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Jaka? Ja specjalnie nie zmienilem starej nazwy, taka pamiatka po "starych, dobrych czasach" Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) Emtebe, jaki miałeś nick? Rayos, Ty też z tamtej strony? Widzę ze sporo osób przeniosło się tutaj. Mi tu brakuje jednego gościa, o ksywce Myzreal, w sumie może tu siedzi. ale z innym nickiem. Ok, bo zasmiecamy ten temat. Edytowane 10 kwietnia 2014 przez grzybiarz Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 A powiedzcie co tam się stało że ludzie się rozeszli, jakaś drama na szczytach władzy czy cuś? Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) Byłem tam moderatorem chyba z 8 lat, dodałem setki gier do katalogu, screeny, daty, setki godzin na forum i... wyladowalem tu. Historia jest dość długa, a jestem na telefonie, także sorry, w skrócie trolling gościa, który miał admina. W sumie tu jest lepiej, wiec pewnie miało tak być Edytowane 10 kwietnia 2014 przez grzybiarz 1 Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Spoko, jak będziesz miał czas i ochotę to skrobnij coś więcej. Ja się tam nie udziałem, ale uwielbiałem czytać forum i przeglądać bazę gier. Sporo tam było ludzi z forumka, kojarzę jeszcze raven_raven i saptisa. 2 Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Tam byla cala "elita" gamingowego swiatka ;P wiekszosc stamtad sie przeniosla na psxe, czy inny my3ds czy arhn.eu ... Grzybiarz, oczywiscie ze z tamtych stron Latios, do uslug :* Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Jaka? Ja specjalnie nie zmienilem starej nazwy, taka pamiatka po "starych, dobrych czasach" Emtebe, jaki miałeś nick? Rayos, Ty też z tamtej strony? Widzę ze sporo osób przeniosło się tutaj. Mi tu brakuje jednego gościa, o ksywce Myzreal, w sumie może tu siedzi. ale z innym nickiem. Ok, bo zasmiecamy ten temat. Kurde, nie wiem czy gdzieś jest podgląd historii nazw na skizo, ale jak mnie pamięć nie myli, to byłem tam jako master777 Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Ja też zaczynałem na skizo. Dobre , proste czasy , przed Console Wars i tak dalej Chętnie zobaczę jak wyjdą kubki z tlou, pewnie jeden przygarnę i odbiorę od Rayosa. edit: jakby usunac 'remastered' to bylaby fajna grafika na kubek chyba , co ? Edytowane 11 kwietnia 2014 przez erix Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 To się nada? ponawiam pytanie, bo taki kubek chetnie przytule Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Ja też zaczynałem na skizo. Dobre , proste czasy , przed Console Wars i tak dalej Chętnie zobaczę jak wyjdą kubki z tlou, pewnie jeden przygarnę i odbiorę od Rayosa. edit: jakby usunac 'remastered' to bylaby fajna grafika na kubek chyba , co ? Masz, racje. Bez "remastered" wyglada o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Wyszedł pierwszy kubek. WZÓR: Chętnie przytulę taki kubson. Daj znać na PW co, gdzie i jak. Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 LOL, ten z Dark Souls jest genialny. Też niedługo taki zamawiam. Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Ja też zaczynałem na skizo. Dobre , proste czasy , przed Console Wars i tak dalej Chętnie zobaczę jak wyjdą kubki z tlou, pewnie jeden przygarnę i odbiorę od Rayosa. edit: jakby usunac 'remastered' to bylaby fajna grafika na kubek chyba , co ? Masz, racje. Bez "remastered" wyglada o wiele lepiej. Zmien GOTY na GOTG i bedzie sie zgadzalo wtedy wszystko. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi