Skocz do zawartości

Growe kubki by Zdunek

Emtebe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi pasuje taka opcja, koszty i tak sa smieszne jak za taka robote. Wrzuccie tylko pozniej numer konta.

A Don oczywiscie powinien byc przeciwlegle do ucha.

Opublikowano

Nie zapominajcie, ze nadal mimo wszystko ja to bede wysylal (ew rozwozil za free po Krakowie/Tarnowie(jak bede)) wiec trzeba liczyc koszta jeszcze za wysylke ode mnie, bede liczyl tylko za wysylke, koszt pakunku, zabezpieczen itd. itp. biore na siebie. Z tego co sprawdzalem, to koszt nadania takiej paczuszki Poczta Polska bedzie opiewal w okolicach 8.5 - 9.5 zl :(

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Wszystko  rozumiem i pasuje.   W takim Razie to ja na  100% jak się da zamawiam takie dwa projekty:

iFtOS01.jpg

SO79jYg.jpg

Oczywiście na białych kubkach.

Proszę podać mi tylko nr. Konta i cenę za oba i ubijamy dil ;)

Edytowane przez GwynBleidd_79
Opublikowano

Pozwolisz że zrobię projekt tego Battlefielda bo obecny nie nadaje się ze względu na format :)
Pamiętajcie że możecie prosić o dowolny wzór/grafikę i tekst. 

Nr. konta podaje na PW w momencie stworzenia wzoru wypalenia kubka.

Opublikowano (edytowane)

To jest fajny pomysł, ale nie chcę za bardzo zabierać mocy przerobowej, nie mówiąc o tym, że nie do końca wiem czy z PP są odpowiednie arty. To jest gra indie gdzie nikt nie robił fajnych artworków na potrzeby plakatów/reklam i tego typu rzeczy ;).

1e59hd.png

I jeszcze alternatywny kubek dla Tearaway

168hf1j.png

EDIT:

Ew. Czytelniejsza wersja PP:

2s14328.png

Edytowane przez Zdunek
  • Plusik 6
Opublikowano

Aloha. Pozdrowienia z Burkina Faso :)

Kubki się ciągle robią po drodze było parę problemów. Złośliwość rzeczy martwych, ale lecimy do przodu.
Nie mam aparatu jeszcze. Dla tych najbardziej upartych mogę wysłać foty przez Vite na PSN.

Pozdrowioneczka :)

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

O kur.va ale pysznie, wszystkie wygladaja fenomenalnie ! Lepiej niż bym się spodziewał :)

Plusy dla pana wyżej poproszę ,ale już !

Edytowane przez erix
Opublikowano

Ace Attorney, Dark Souls i Papers Please - GOTY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...