Skocz do zawartości

Growe kubki by Zdunek

Emtebe

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś chce jakieś 8-bitowe czy tam 16-bitowe grafiki o rozmiarze max 64x58 (na ten moment) to siur :P o ile bede mial dostep do kolorów odpowiednich.

Opublikowano

Niedawno całe pudło takich koraliko-kwadracików (wtykanych w specjaną tablicę) praktycznie nieużywanych pod śmietnik wyniosłem, nawet mi do głowy nie przyszło, że mogę dla Rayosa oddać...

Wybacz.

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, że sam teraz stwierdzam, że do pixel artu by się świetnie nadawały, ale z kolei zostawienie jednej rzeczy niesie za sobą pozostawienie kolejnej itd. A i tak kilka pudeł zabawek przy okazji remontu do piwnicy poszło.

Opublikowano

no do pixel artu są idealne ;) trzeba mieć tylko tonę cierpliwości i można stworzyć coś lepszego niż jakiś tam marian. Na turniej Mario Kart 7 na II spotkaniu MSP zrobilem puchary np. ;D

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

A myślisz, że czemu o koralikach piszę? :frog: wcześniej origami dawałem, teraz koraliki chciałem, ale NIE TO NIE!

SOON

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

Znowu robisz za pośrednika? Spoczko. Czekam ma oficjalne info o Zdunka i w razie co prosze mnie wpisać od razu na liste chetnych. Najlepiej na dwa kubeczki.

Edytowane przez Bjały
Opublikowano (edytowane)

Za wsadzenie sobie do dupy koralików to NIC NIE DOSTANIESZ!

Mam insajderskie info, że niedługo coś może ruszyć. I że ilość będzie MOCNO ograniczona

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Zrobiłem sobie kubek z grafiki jaką znalazł mi jakiś forumowicz. Wybrałem aukcję za 8.99 (tanio) i nie jestem zadowolony:

2mzlgyr.jpg

Wziąłem dwa kubki i na jednym takie gów.no się trafiło, w dodatku obrazek ciemniejszy, no ale czego się spodziewać po takiej kwocie. Tylko po ch.uj na aukcji pisali, że gwarantują wysoką jakość, a nie jak na innych aukcjach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...