Skocz do zawartości

Growe kubki by Zdunek

Emtebe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

jak bedzie druga edycja to poprosze o cynk/powiadomienie sms ja bym chciał zdjęcie klasowe lachonów z brazzers na kubku

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

1376070617_u6goqtrkpjwdnsf.jpeg

troche przerobic i bedzie git

Opublikowano

ciesze sie ze calo dotarly i ze origami sie podoba ;) 

PS trzymasz grzyba do gory nogami xD 

PPS chcialem drabine do TLOU zlozyc, ale nie znalazlem nigdzie takiego modelu :< 

Opublikowano

Guernica, Tobie wysylam jutro, Ficus, Ty poniedzialek albo Wtorek ;P Chce bys sprawiedliwy dla wszystkich wiec wysylam zgodnie z wplynieciem pieniedzy na konto, a nie moge tez mimo wszystko wysylac ich wszystkich naraz jednego dnia :( przepraszam 

Opublikowano

Dobra, sam sie sobie dziwie ze potrafilem to ogarnac, ale jutro leci rzut do 4 ludzi a w poniedzialek do pozostalych, wiec wszyscy teoretycznie powinni do wtorku miec swoje kubki :)

• Plusik 1
Gość mate5
Opublikowano

Kubeczek z soulsów, zielona herbatka, kocyk i naku.rwianie statystki. <3 Mój plan na dzisiaj.

Opublikowano

dobra, jednak przecenilem swoje mozliwosci, dzis praktycznie cala noc siedzialem nad tym i teraz ledwo na oczy widze, przez weekend nic nie zrobie (Wroclaw) i watpie ze dzis cokolwiek jeszcze rusze bo mam zajety wieczor, wiec jesli nie wysle reszty kubkow w poniedzialek, to nie linczujcie mnie :( 

• Plusik 1
Opublikowano

Paczki sa robione starannie i sa zayebiscie zabezpieczone wiec nie linczujcie Rayosa bo nawet jakby PP grala nimi w kosza to kubki prawdopodobnie dotarlyby w calosci.

Gość suteq
Opublikowano

Yup, zapakowane są BARDZO profejsonalnie. Props. :)

Opublikowano (edytowane)

Kubeczek z soulsów, zielona herbatka, kocyk i naku.rwianie statystki. <3 Mój plan na dzisiaj.

uważaj mate bo teraz na statystki biorą od 14 lat wiec jak przegniesz pałę to moze być prokurator

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

Dzisiaj przyszła paczuszka, wszystko starannie zapakowane + wrzucone origami do tego :D

kubki_zps7ae47a3a.jpg

Zdjęcia kartoników nie wrzucam, bo nie zrobił ich Rayos (tak wynika z opisu na nich) :P

• Plusik 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...