Skocz do zawartości

Growe kubki by Zdunek

Emtebe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To ja zamiast tamtej ekipy Battle Royale, plus logo PS, zamiast tego PS, mogę dodać logo swojej stronki? Znajomi by myśleli, że mi się udało:)

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano (edytowane)

Ok w takim razie link do foto:
penis.png
Logo mam w przezroczystym png, więc można dowolnie zmieniać/przycinać, a nie wiem dokładnie jakie mają być proporcje, więc gdyby bardziej prostokątne, to dolny rząd można przyciąć.
Cieszę się :)

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Zdunek doradz, wydaje mi się ze tak, ewentualnie przykadrowac, co by nie rozciągać obrazka na kubku, ale nie znam wymiarów. Rozdzielczość ok? Trochę ten Daxter tak biednie wklejony.

Opublikowano

Dostałem dzisiaj kubek który, zmówiłem sobie w pewnej firmie u mnie w miasteczku robiącej różnego rodzaju grawery na kubkach itp.

Muszę powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania. Logo jak i napisy nie są wydrukowane a wygrawerowane w kubku.

e4aVAWE.jpg

tLmuMuX.jpg

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

To kubek jest  identyczny jak ten oryginalny Nescafe. Z tyłu nie zostaje żaden napis, oni po prostu mają takie kubki gładkie i na nich robią  własne nadruki czy grawery. Jakość jak już pisałem jest rewelacyjna i nie jest to nadruk tylko jest wygrawerowane.  Te od Zdunka to klasyczny kształt kubka, a ten to z kolei klasyczny kubeczek Nescafe. Gruby lekko kwadratowy, na pewno chyba każdy chyba miał kiedyś taki w ręce.

Cena 10 zł.

http://lunarprint.firmy.net/kubek-czerwony-z-grawerem,ZBCK.html

lQpZJUi.jpg

Edytowane przez GwynBleidd_79
  • Plusik 1
Opublikowano

Z tych dwóch co rezerwowałem, jeden będzie dla Masorza, jeszcze się odezwie co chce, a ja tak jak pisałem, coś z Dexterem, najlepiej z ten strony:

http://www.bobrafei.com/home.htm

Nie wiem ile osób chce kubki z tych co się wybierają do Zakopca, ale jeśli wam to ułatwi to możecie wysłać tą cześć razem do mnie albo do Masorza a reszta sobie już odbierze na zlocie.

Zdunek mogę jeszcze wybrać sobie grafikę czy już po ptokach?

Opublikowano (edytowane)

W razie jakby Zdunek nie wyraził zgody to oficjalnie odstępuję Ci jeden ze swoich. Oczywiście z Twoją grafiką, żeby nie było.

Edytowane przez Bzduras
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...