Gość mate5 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Wpiszcie sobie w google "dark souls 8-bit", to znajdzie taka grafike na czarnym tle w porzadnej rozdzielczosci. Edytowane 11 kwietnia 2014 przez mate5 Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) ok skrecilem na szybko cos takiego jesli taka grafika nadaje sie do druku do przytulam taki jak nic. prosty , bez logosow ani innych gowien , na bialym bedzie sie bardzo dobrze prezentowal ps. w wyzszej rozdzielczosci artow nie znalazlem wiec jak ktos ma dostep to niech linkuje , ale mysle , ze to powinno styknac na kubek edit: analogiczny z tlou, czyste arty + logo akurat tutaj fajnie sie wpasowuje , taki minimalizm imo lepiej sie bedzie prezentowal niz j.ebutne zlozone grafiki na cala powierzchnie kubka, szczegolnie jesli chodzi o biale edit2: kilka luznych pomyslow jeszcze Edytowane 11 kwietnia 2014 przez erix 1 Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Gdybym mial okazje to chetnie bym taki kubek przygarnal - najlepiej z motywem z The Last Of Us czy GTA V, ale ten obrazek z Tearaway tez bardzo mi sie podoba. Spoko, jak będziesz miał czas i ochotę to skrobnij coś więcej. Ja się tam nie udziałem, ale uwielbiałem czytać forum i przeglądać bazę gier. Sporo tam było ludzi z forumka, kojarzę jeszcze raven_raven i saptisa. Skizo nie mal zbyt wiele czasu na prowadzenie strony (nie bede pisal dlaczego bo to jego prywatna sprawa), sam w wiekszosci pisal tam newsy i zajmowal sie techniczna strona projektu. Przekazal administracje innej osobie, pozniej kierownictwo przeszlo jeszcze dalej i zaczal sie robic syf. Strona z szanowanej i znanej przeksztalcila sie w piaskownice dla trolli. Generalnie strone zabily trolle i biernosc administracji oraz moderatorow - sam bylem tam modem (nawet newsy pisalem) i probowalem z tym walczyc (Grzybiarz rowniez), ale bezskutecznie.Sam admin byl ich ziomalem, wiec byli nietykalni - zreszta wsrod modow tez mieli swoich kumpli, ktorzy ich bronili. Te trolle nadal tam siedza i zastanawiam sie dlaczego strona wogole nadal istnieje, co jakis czas "dobrze" mnie wspominaja, a jeden czy dwoch maja nawet obsesje na moim punkcie i wszedzie mnie widza.Niektorzy przeszli na strone archona, ja wybralem PSX Extreme bo i tak siedzialem tutaj juz od dluzszego czasu. Byłem tam moderatorem chyba z 8 lat, dodałem setki gier do katalogu, screeny, daty, setki godzin na forum i... wyladowalem tu. Historia jest dość długa, a jestem na telefonie, także sorry, w skrócie trolling gościa, który miał admina. W sumie tu jest lepiej, wiec pewnie miało tak być + jego wiernej swity trolli, ktora mu wtorowala. Znamy sie z Grzybiarzem wlasnie z tamtej strony i Emtebe tez pamietam.Tez siedzialem na Skizo i wspoltworzylem tamtejsza encyklopedie - cala baza N-Gage to moje dzielo. Edytowane 11 kwietnia 2014 przez saptis 4 Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Bardzo szkoda ze strona stala sie tym czym teraz jest ;/ sam pamietam czasy kiedy zaczal sie robic chaos i anarchia na forum, coraz mniej newsow itd. itp... az przykro patrzec. No ale grunt ze co madrzejsi sie przeniesli albo tutaj albo na arhn.eu i nadal mozna znalezc porzadnych ludzi 1 Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 te userbary to bylo cos wspanialego , kazdy musial miec. Byly tez zakupy grupowe , merytoryczna dyskusja , porzadni ludzie. Troche fpe-trzoda Pamiętam jak DA tlumaczyl fire redy, a potem ktos golden suna i ff3 na ds, bylo beta testowanie i ogolnie przyjazny klimacik. Swego czasu nawet szło dzięki forum skizo pograć sensownie online na DSie bo baza aktywnych friendcodeow byla dosc pokazna. Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 A ja proponuje albo zalozyc osobny temat na wspominki, albo przestac juz spamowac 1 Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Fajne wzory erix.Zajebiście będą wyglądały.Chcesz tego Phoenixa? Nie ma problemu. To się nada? <obrzek>ponawiam pytanie, bo taki kubek chetnie przytule Oczywiście tylko Pamiętajcie że będzie biała przestrzeń po bokach Wybaczcie że tak powoli idą te kubki ale wkładam w nie dużo serduszka i przewiduje bonusy w niektórych przypadkach Pozdrowionka Edytowane 11 kwietnia 2014 przez Zdunek 1 Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Ja bym bardzo chetnie przytulil ten z The Boss i Big Boss'em, tylko bez napisu Zdunek Kubek xD Wlasciwie to kupilbym 3, ww z MGS3 i do tego: Jesli daloby rade to wkomponowac to prosze o PW co, kiedy i jak , do kazdego kubka 5 zl ekstra daje. Mysle jeszcze nad tym: Ale to najwyzej przy 2gim zamowieniu by bylo Edytowane 11 kwietnia 2014 przez Bansai 1 Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) A powiedzcie co tam się stało że ludzie się rozeszli, jakaś drama na szczytach władzy czy cuś?Admin nagle zniknął, po czym otworzono stronę my3ds, zamiast rozbudować skizo. No i umarło sobie. Nie ma co się tutaj doszukiwać spisków adminów przeciw użytkownikom, czy czegoś w tym stylu. Administrator olał stronę, więc upadła. Edytowane 11 kwietnia 2014 przez ragus Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Wyszedł pierwszy kubek. WZÓR: Chętnie przytulę taki kubson. Daj znać na PW co, gdzie i jak. Również się zgłaszam i proszę o dane do przelewu - ten sam kubek Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Fajne wzory erix. Zajebiście będą wyglądały. Chcesz tego Phoenixa? Nie ma problemu. To się nada? <obrzek> ponawiam pytanie, bo taki kubek chetnie przytule Oczywiście tylko Pamiętajcie że będzie biała przestrzeń po bokach Wybaczcie że tak powoli idą te kubki ale wkładam w nie dużo serduszka i przewiduje bonusy w niektórych przypadkach Pozdrowionka tak Zdunek druknij tego phoenixa prosze , ciekawy jestem jak wyjdzie. wymiary grafiki zrobilem takie jak gdzies znalazlem ze powinny byc na kubek , wiec raczej sie bedzie rozmiarowo zgadzac albo jesli sie cos nie zgadza , to daj znac , poprawie do prawidlowych wymiarow / rozdzielczosci , nie ma co Ci roboty dokladac Edytowane 11 kwietnia 2014 przez erix Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Nie robi biala przestrzen Jak cos to chce taki kubek. Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) A takie logo dałoby radę na białym kubku? Rozdzielczość jest chyba znośna. Jeżeli tak, to byłbym zainteresowany. Edytowane 11 kwietnia 2014 przez ragus Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Da rade. Jutro mam nadzieje dojdzie parę kubków to porobię foty 4 Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Świetnie wygląda ten z Dark Souls - w sensie, że tak jakby kubek i grafika były jedną całością, a nie "sztukowane". Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Za Phoenix Wrighta i Dragon Balla to byłbym w stanie nawet pochwalić The Last of Us i PlayStation 3 w Console Wars (nie mówiąc już o zapłacie za materiały i małym dodatku na dwa browary). Więc jeśli są jakieś możliwości i miejsca jeszcze, no to ten. Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 Spoko. A nie chcesz nic z "Papers Please"? Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2014 To jest fajny pomysł, ale nie chcę za bardzo zabierać mocy przerobowej, nie mówiąc o tym, że nie do końca wiem czy z PP są odpowiednie arty. To jest gra indie gdzie nikt nie robił fajnych artworków na potrzeby plakatów/reklam i tego typu rzeczy . Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 Ten z TLOU tez bym chcial, ale to tylko jak tego tuszu cos Ci zostanie po zrobieniu dla innych. Postacie po obu stronach a tytuł po drugiej stronie od ucha. Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 (edytowane) Guernica, ok. Tylko powiększę napis bo na kubku wygląda to troszeczkę inaczej. Ok?raven_raven, skrobie powoli projekt.Nie wiem czy dziś zrobię wam zdjęcia bo pożyczyłem aparat. Edytowane 12 kwietnia 2014 przez Zdunek Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 Kiedy wysylasz rayosowi? Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 Jeszcze troszeczkę.Postęp w kubkach:4/14 gdzie średnio robiłem 1,5-2 kubki na dzień.Do tego pare bonusów. Obstawiam że kubki wysyłać będę za tydzień Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 Guernica, ok. Tylko powiększę napis bo na kubku wygląda to troszeczkę inaczej. Ok? Spoko, ja się nie znam na tym ;p Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 (edytowane) da radę takie 3 kubki? Edytowane 13 kwietnia 2014 przez łom Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 O, to ja bym poprosił taki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi