Skocz do zawartości

Growe kubki by Zdunek

Emtebe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo wzorów się powtarza i część użytkowników prosiła o anonimowość ;)

oks ;) Ktos Blubera czy innego Kanabisa na kubek zamowil i sie wstydzi czy co? :P

Opublikowano

Swoja droga , bardzo mi się podobają takie akcje na forum, że ktoś co robi , organizuje , załatwia się coś wspolnie, kupuje grupowo , ludzie razem działają.

Pokazują , że jednak tutaj siedza mimo wszystko porzadni , ogarnieci , przyjacielscy ludzie. A nie bydlo jak wiekszosc co ma sie z dnia na dzien stycznosc (i nie , nie chodzi mi o swoich znajomych, tylko osobnikow z ktorym mimowolnie ma się do czynienia)

Ot taka dygresja :)

Moze jakas ranga dla Zdunka za inicjatywe , cos z jajem i mug w nazwie ?  :sorcerer:

Trzeba go zachęcac, zeby w przyszlosci mu sie chcialo jescze cos dla nas powypalac.

• Plusik 3
Opublikowano

Moze jakas ranga dla Zdunka za inicjatywe , cos z jajem i mug w nazwie ?  :sorcerer:

Trzeba go zachęcac, zeby w przyszlosci mu sie chcialo jescze cos dla nas powypalac.

Popieram, dajcie Zdunkowi i Rayosowi rangi czy jakieś inne wyróżnienie. Zdunek Kubekmaster i Rayos Idę-Do-Ex-To-I-O-Pocztę-Zahaczę - to brzmi dumnie! ;)
  • Plusik 2
Gość _Milan_
Opublikowano

mam pytanie, czy koledzy w cenę kubka wliczają licencje na te obrazki czy to jakas forma promocji?

Gość _Milan_
Opublikowano

ile za kubki?

5 lat

• Minusik 10
Gość _Milan_
Opublikowano

Tak.

Chciałem tylko pomóc, osobiście uważam ze swietny pomysł i może być niezłym interesem, tylko najpierw trzeba sie upewnić czy to jest legalne.

Gość _Milan_
Opublikowano

A to spoko, zycze by genialna inicjatywa trwała wiecznie.

Opublikowano

Milan, ile za ściąganie gierek, filmów i muzyki z neta?

Zdunek, jest jeszcze szansa podsunąć jakieś grafiki na nowe kubki, bo bym wziął z 3,4, czy to taka jednorazowa akcja?

Gość _Milan_
Opublikowano

No już ok, zamówie kubek przy nastepnym rzucie, nie było tematu.

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze tylko ludzie, kto tu jest z Krakowa i Wroclawia i ile kubkow zamowil? Pytam o Wroclaw bo bede na urodzinach CDA po majowce, wiec moglbym przywiezc je po prostu, jesli do tego czasu Zdunek mi je dosle 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...