Skocz do zawartości

Super Smash Bros

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem Smasha, ch.uje. W środę będę miał i gramy, nawet nie będę trenował tylko od razu wbijam online.  :problem:

• Odpowiedzi 263
  • Wyświetleń 55,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co prawda nie do najnowszego Smasha, ale powinno się przydać:

• Ta opcja "highlights reel" jakas kijowa jest, ucina w dziwnych momentach ;f   No ale nic, 2 replaye z dzisiaj       + jeden replay jak gram rankeda z randomem i sie nie cackam  

• Gość TopsyTurvy
    Gość TopsyTurvy

Czuję ogromny potencjał w potyczkach online. Z serii grałem tylko w Melee, które w kombinacji czterech padów rządziło niepodzielnie na Gacku.   edyta: oczywiście na 3DS, o WiiU przestałem nawet myśl

Opublikowano

:fsg:

Opublikowano

ja mogę po 20stej

Opublikowano

Dobra Miśki, ja załatwiam powoli z powrotem moje smashe, więc szykować dupska za jakiś czas :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Super, przybywajcie. To dzis moge potrenowac przed nadejsciem tych uchodźców od 21 :lapka:

Opublikowano

Ciora ktos w Smasha? Jednego juz mam wiec max 2 osoby zeby na kolejki jechac lub dla beki all vs all.

Opublikowano
  • Autor

Ta gra jest awesome. Mam nadzieję, że posiadacie mikrofony do teamspeaka - jak nie, to dokupcie :gayos:

Opublikowano

Nie mam. Mogłem sie domyslic, ze u Nintendo nawet komunikacji głosowej nie ma i. ;/ Co za murzyny.

Opublikowano
  • Autor

Ale oni to specjalnie robią :) Bo w menu jest komunikacja głosowa, przed walką (gamepad ma mikrofon). Ale Ninny jak to Ninny, pewnie nie chce, by ludzie słuchali co kto robił z ich mamą.

Opublikowano

Ta gra jest awesome. Mam nadzieję, że posiadacie mikrofony do teamspeaka - jak nie, to dokupcie :gayos:

Wystarczy przeczytac moj obecny status :cool:

Zaluje ze nie nagralem tej pierwszej walki jak Ike'a wzialem i Ci strzelilem ten full powered homerun :obama:

Opublikowano
  • Autor

No przyznam, że zrobiłeś kilka ładnych akcji. Szczególnie taka jedna. Dobrze słyszałem, że da się jakoś zapisywać replaye czy cuś?

Opublikowano

Tak, podczas podsumowania, jak klikasz ready for next fight, to w prawym dolnym rogu wyskakuje "save replay" pod Xem chyba, lub Y.

A Tobie serio szlo coraz lepiej (NIE TRAKTUJE CIE PROTEKCJONALNIE), dobry recover, a na koncu prawie 3 way smasha wygrales, blisko bylo, dobra tez byla akcja co nam Soniciem double KO zrobiles xddd

Reakcja na TSie: "uoooo jak aaa(pipi)al"

Opublikowano

Weź przestań go tak chwalić bo już pewnie marchewe skrobie do tego posta.

Opublikowano

Soniciem grają tylko ludzie, którzy nie umieją grać w Smashe. Sonic jest OP i jest stworzony specjalnie dla lamerów :gayos: 

Poczekaj no tylko, tylko poczekaj! 

Opublikowano
  • Autor

Soniciem grają tylko ludzie, którzy nie umieją grać w Smashe. Sonic jest OP i jest stworzony specjalnie dla lamerów 

Gayos już robi demege ktrl jeszcze przed serią przegranych walk  :yao:

Opublikowano

No i dzisiejsza "Smash sesja" dobiegla wlasnie konca :cool:

W tej grze nawet jak przegrywasz to moze byc gruba beka, jasne, mozna sobie (pipi)nac pod nosem raz na jakis czas, ale ogolnie jest wiecej zabawy + pozytywnych emocji niz gryzienia pada jak np w innych bijatykach. Takze nie ma co podchodzic z mindsetem "nie gram bo beda bili" i w efekcie stracic sporo zabawy.

Jakby co to mam prywatny kanal na TSie, wiec instalowac i do srody zalatwic sobie mikrofon. Wtedy na PW podam szczegoly.

Opublikowano

Nagralem dla sprawdzenia jeden replay i Wii U tnie to na kawalki bez naszej ingerencji niestety jak powtorka ma powyzej 3 minut, ale na szczescie dzisiejszy homerun na Figaro sie nagral z tego meczyku, szampansko sie wbil pod full-charged edge'a, jest to ostatnia akcja konczaca 3way Smasha, idealne zakonczenie :fsg:

Opublikowano

Taka atomowke dostales na twarz ze az Mazzeo w domu sie usmiechnal :obama:

Opublikowano

Ike to jest koks, uwielbiałem nim grać, jak jeszcze miałem grę.

Po co ja ją sprzedałem? :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Ike jest spoko, chociaz najlepiej poki co mi idzie Adult Linkiem, Ike to tak 4fun bardziej bo wole troche szybsze postacie, ale czasem jak jakas PETARDA wejdzie to ... :banderas:

Opublikowano

Tylko Sony a nie podkonsole dla dzieci i prawiczkow.

A tak na serio, to jak patrzę na gameplay na tubie, to zastanawiam się czy nie zakupić sobie wii U dla tej gry

Szybkie palce z Sony Xperia Z3