Opublikowano 11 stycznia 20169 l Kupiłem Smasha, ch.uje. W środę będę miał i gramy, nawet nie będę trenował tylko od razu wbijam online.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Ja mogę za tydzień jak wam nie opadnie chęć do grania to kupie ponownie
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Dobra Miśki, ja załatwiam powoli z powrotem moje smashe, więc szykować dupska za jakiś czas
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Autor Super, przybywajcie. To dzis moge potrenowac przed nadejsciem tych uchodźców od 21
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Ciora ktos w Smasha? Jednego juz mam wiec max 2 osoby zeby na kolejki jechac lub dla beki all vs all.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Autor Ta gra jest awesome. Mam nadzieję, że posiadacie mikrofony do teamspeaka - jak nie, to dokupcie
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Nie mam. Mogłem sie domyslic, ze u Nintendo nawet komunikacji głosowej nie ma i. ;/ Co za murzyny.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Autor Ale oni to specjalnie robią Bo w menu jest komunikacja głosowa, przed walką (gamepad ma mikrofon). Ale Ninny jak to Ninny, pewnie nie chce, by ludzie słuchali co kto robił z ich mamą.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Ta gra jest awesome. Mam nadzieję, że posiadacie mikrofony do teamspeaka - jak nie, to dokupcie Wystarczy przeczytac moj obecny status Zaluje ze nie nagralem tej pierwszej walki jak Ike'a wzialem i Ci strzelilem ten full powered homerun
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Autor No przyznam, że zrobiłeś kilka ładnych akcji. Szczególnie taka jedna. Dobrze słyszałem, że da się jakoś zapisywać replaye czy cuś?
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Tak, podczas podsumowania, jak klikasz ready for next fight, to w prawym dolnym rogu wyskakuje "save replay" pod Xem chyba, lub Y. A Tobie serio szlo coraz lepiej (NIE TRAKTUJE CIE PROTEKCJONALNIE), dobry recover, a na koncu prawie 3 way smasha wygrales, blisko bylo, dobra tez byla akcja co nam Soniciem double KO zrobiles xddd Reakcja na TSie: "uoooo jak aaa(pipi)al"
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Weź przestań go tak chwalić bo już pewnie marchewe skrobie do tego posta.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Soniciem grają tylko ludzie, którzy nie umieją grać w Smashe. Sonic jest OP i jest stworzony specjalnie dla lamerów Poczekaj no tylko, tylko poczekaj!
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Autor Soniciem grają tylko ludzie, którzy nie umieją grać w Smashe. Sonic jest OP i jest stworzony specjalnie dla lamerów Gayos już robi demege ktrl jeszcze przed serią przegranych walk
Opublikowano 11 stycznia 20169 l No i dzisiejsza "Smash sesja" dobiegla wlasnie konca W tej grze nawet jak przegrywasz to moze byc gruba beka, jasne, mozna sobie (pipi)nac pod nosem raz na jakis czas, ale ogolnie jest wiecej zabawy + pozytywnych emocji niz gryzienia pada jak np w innych bijatykach. Takze nie ma co podchodzic z mindsetem "nie gram bo beda bili" i w efekcie stracic sporo zabawy. Jakby co to mam prywatny kanal na TSie, wiec instalowac i do srody zalatwic sobie mikrofon. Wtedy na PW podam szczegoly.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Nagralem dla sprawdzenia jeden replay i Wii U tnie to na kawalki bez naszej ingerencji niestety jak powtorka ma powyzej 3 minut, ale na szczescie dzisiejszy homerun na Figaro sie nagral z tego meczyku, szampansko sie wbil pod full-charged edge'a, jest to ostatnia akcja konczaca 3way Smasha, idealne zakonczenie
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Ike to jest koks, uwielbiałem nim grać, jak jeszcze miałem grę. Po co ja ją sprzedałem?
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Ike jest spoko, chociaz najlepiej poki co mi idzie Adult Linkiem, Ike to tak 4fun bardziej bo wole troche szybsze postacie, ale czasem jak jakas PETARDA wejdzie to ...
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Tylko Sony a nie podkonsole dla dzieci i prawiczkow. A tak na serio, to jak patrzę na gameplay na tubie, to zastanawiam się czy nie zakupić sobie wii U dla tej gry Szybkie palce z Sony Xperia Z3