Skocz do zawartości

Super Smash Bros

Featured Replies

• Odpowiedzi 263
  • Wyświetleń 55,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co prawda nie do najnowszego Smasha, ale powinno się przydać:

• Ta opcja "highlights reel" jakas kijowa jest, ucina w dziwnych momentach ;f   No ale nic, 2 replaye z dzisiaj       + jeden replay jak gram rankeda z randomem i sie nie cackam  

• Gość TopsyTurvy
    Gość TopsyTurvy

Czuję ogromny potencjał w potyczkach online. Z serii grałem tylko w Melee, które w kombinacji czterech padów rządziło niepodzielnie na Gacku.   edyta: oczywiście na 3DS, o WiiU przestałem nawet myśl

Opublikowano

Nie ogarniam tej gry :/ jakieś książki trzeba przeczytać do niej?

napyerdalam 2 guziki na krzyż bawser'em i jak narazie zawsze 1 w online jestem. WTF? na strzała wszyscy są, nie ogarniam tej gry.

Opublikowano

Też nie ogarniam póki co ale u mnie wręcz przeciwnie ani razu 1 nie byłem;p

Opublikowano

okej, już wiem o co chodzi xd. taktyka jest taka, nie ważna jest ilość zadanego dmg we wszystko tylko w jeden cel i zabieranie sobie killów, opłaca się last hitować oponentów, no i wywalać ich z planszy power attackami. ta gra jest przeogromna, tyle jest rzeczy do odblokowywania, że życia mi nie starczy to ogarnąć na 100%

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I jak wrażenia po directcie? Fajnie że zrobili osobny, dzięki temu zyskujemy cenny czas na Digital Evencie na jakiś inny tytuł :)

Opublikowano

ja moge sie ponapierdalac moim imba pacmanem  :shotgun:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Graja w to jacys polacy? Z tego co widze po forach to gra ma rozbudowana scene na zachodzie.

Opublikowano
  • Autor

Paru gra, zapraszam na Nintendo Polska na facebooku. Tam są tacy wariaci. 

Ciężka gra do opanowania, wymaga za dużego skilla jak na mnie.

Opublikowano

Dobra, karty na stół. Smasha sprzedałem bo nie miałem kolegów do grania, ale coś tam po niektórych tematach widzę, że niektórzy chcą grać.

Yaczes? Bansai? Ktoś jeszcze?

Chcę wrócić do Smasha, bo to znakomita gra, ale trzeba ekipy.

Opublikowano

ja moge

Opublikowano

Ja wlasnie wkladam pierwszy raz gre do napedu, gralem wczesniej na delfinie w wersje z Wii ale to by bylo na tyle mojej przygody ze smashem. W razie czego moge byc chetny, ale musze sie podszkolic.

Opublikowano

Dobra, to zaczynam polować.

Opublikowano

ok to ja też zaczynam napierdalać xd

Opublikowano
  • Autor

to też odpalę i poćwiczę bo jestem w tym strasznie chuyowy. Może jakiś poradnik przeczytam.

Opublikowano
  • Autor

Na tym forumku zawsze tak jest, nagle coś się ruszy z Nintendo, będzie trzęsienie przez miesiąc, plusiki w Zakupach i znowu cisza. I tak co roku. Cykl życia :lapka:

Opublikowano

Tez chetnie pogram, znajomi juz posprzedawali i grać nie ma z kim. Skila mam zerowego praktycznie to się nada.

Opublikowano

Mogliby wydać Definitive Edition ze wszystkimi DLC, wtedy też bym chętnie wrócił do gierki.

Opublikowano

Ok, pogralem 3 godziny z kumplem, przeszedlem szybki "boot camp", zaczalem juz cos grac i stwierdzam FUN. Takze bankowo bede gral w razie czego. :)

To co, kiedy gramy?

Opublikowano

do środy powinienem mieć