Gość Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Cena jest przesadzona w sumie fakt, nawet takie diablo z dodatkiem kosztuje 229 w preorderze co i tak jest tanie jak na blizzarda wedlug mnie. A tutaj dopierdzielili ostro jak na remaster. Co prawda wersja ps3 nie stracila mocno ceny i tu mamy dodatek juz wliczony ale mimo to powinno to kosztowac okolo 200 max 220 to by bylo ok Cytuj
lennox 67 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) Zastanawiam się czy przy przesiadce na PS4 zostaną staty z multi PS3. Niby to samo konto, ale jednak mam wątpliwości, czy to zadziała. Edytowane 14 czerwca 2014 przez lennox 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Ludzie przecież oficjalna cena została ustalona na 60$ czyli 180 zł. Trzeba być kretynem aby na własne życzenie dopłacać do 260 zł, czy nawet 229 w tym przypadku. Lennox, ja też się nad tym zastanawiam bo jak się zaloguje to ich serwera to teoretycznie powinny wskoczyć trofea on line za ukończone obie frakcje i tak samo za utrzymanie klanu. No i do tego zdobyte punkty supplies więc mam nadzieje że cały progres z ich serwera przeniesie się na moją PS4. Bo jak nie to będzie trzeba grać całość od nowa i będzie MEGA ZA(pipi)ISCIE I coś mi mówi że tak właśnie będzie bo np. w przypadku Tomb Raider Definitive Edition całe on line trzeba było robić od zera. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Zastanawiam się czy przy przesiadce na PS4 zostaną staty z multi PS3. Niby to samo konto, ale jednak mam wątpliwości, czy to zadziała. Nie ma mowy. Będą kompletnie nowe statystyki. Trzeba będzie znów ograć 24 tygodniw 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 To od zera polecimy razem Kamil Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 No to dołączę chętnie, stwórzmy swój klan bo teraz kończę z wersja na PS3 i nie chce już grać z randomami. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 ja mam 5 tygodni do końca multi, ale na bank zostanę w tym trybie dla gry for fun Cytuj
Raekon 0 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Polecam zakup gier w US Storze za ~180zł dla wszystkich narzekających na ceny gier.. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 To będą narzekać, że nie ma języka polskiego Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Co do ceny to jednak parę sklepów jeszcze wstrzymuje się z jej podaniem, jest info że nie ma informacji od wydawcy. Więc może to cena tylko z pupy wzięta Cytuj
lennox 67 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) Chyba jednak prawdziwa. Sądząc po tym ile kosztował TR w zderzeniu jaki jest hype na ten remaster nie ma się co spodziewać, ze będzie taniej. Moc nabywcza złotówki też swoje robi. Niestety jest jak jest i pozostaje nam czekać na lepsze czasy w tym temacie. Edytowane 14 czerwca 2014 przez lennox Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Polecam zakup gier w US Storze za ~180zł dla wszystkich narzekających na ceny gier.. Ale z drugiej strony odsprzedaż jest oficjalnie niemożliwa, a w praktyce upierdliwa. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Nie chcę wyjść na żyda ale czy przypadkiem komisja europejska nie przyznała rację użytkownikom że mogą odsprzedać własność cyfrową ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 No i teraz gry cyfrowej nie kupujesz a wypożyczasz. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Nie wierze w to że wersja pudełkowa będzie tak droga. Oczywiście polskę to wykluczam bo bydło z polaka chce zedrzeć jak najwięcej ale np. ceny w UK powinny być normalne. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Nie wierze w to że wersja pudełkowa będzie tak droga. Oczywiście polskę to wykluczam bo bydło z polaka chce zedrzeć jak najwięcej ale np. ceny w UK powinny być normalne. Też tak sądzę. W uk cena będzie na poziomie 40 £, u nas już 250zł. Ale co za problem poczekać z miesiąc od premiery, aż cena gry spadnie? Cytuj
BatataPl 12 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 (edytowane) Nie wierze w to że wersja pudełkowa będzie tak droga. Oczywiście polskę to wykluczam bo bydło z polaka chce zedrzeć jak najwięcej ale np. ceny w UK powinny być normalne. Też tak sądzę. W uk cena będzie na poziomie 40 £, u nas już 250zł. Ale co za problem poczekać z miesiąc od premiery, aż cena gry spadnie? Tylko pytanie za 100 pkt przykładowo w takim Zavi gra kosztuje 38F z wysyłką za friko.Jaka jest pewność ze gra bedzie w PL ? Edytowane 16 czerwca 2014 przez BatataPl Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Nie musi być w wersji polskiej i to jest właśnie najlepsze. Oryginalny język is the shit 1 Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Polskie napisy ok, ale dubbing to tragedia 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 dubbing to tragedia Inaczej być nie mogło w takiej grze. Wyobrażasz sobie oglądać No Country for Old Men z Tommym Lee Jonesem mówiącym głosem Wiktora Zborowskiego? W The Last of Us musiało to wyjść równie komicznie. A tak w ogóle to granie w tę grę w jakiejkolwiek innej wersji językowej niż angielska, to splunięcie w twarz Bakera, Johnson i reszty aktorów, którzy ustanowili tutaj nowe standardy w grach wideo. 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Polski dubbing w grach ND jest akurat bardzo dobry. Chyba najlepszy na konsolach. Na pierwszy ogień ang. to oczywista oczywistość, ale pl dubbing Joela, Ellie, Billa, czy Marlene i Davida dawały radę. Żenujące są te uprzedzenia u ludzi, którzy nawet z nim nie grali. 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Polski dubbing w grach ND jest akurat bardzo dobry. Chyba najlepszy na konsolach. Na pierwszy ogień ang. to oczywista oczywistość, ale pl dubbing Joela, Ellie, Billa, czy Marlene i Davida dawały radę. Żenujące są te uprzedzenia u ludzi, którzy nawet z nim nie grali. Żenujące jest to, że takie ciało obce, jakim jest polski dubbing, trzeba wepchnąć do skończonego arcydzieła tylko po to, żeby jeden Polak z drugim przy kasie w Media Markt nie krzyczał na głos: "The Last of Us jest po polsku, ale trzeba czytać?!" 2 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Grałem i po angielsku za pierwszym razem i skończyłem też po Polsku z ciekawości. W polskiej wersji przeszkadzały mi inwektywy, za dużo polskich ku...wa mać itp. W angielskim to się wtapia idealnie w dialogach i nie jest przesadzone. A w polskiej niestety przedobrzyli. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Nikt nikomu nie narzuca grania z PL dubbingiem, a żenujące są dyskusje takie jak ta w ostatnich 6 postach. Jest to jest, nie musisz go słuchać podczas grania. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi