Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

Opublikowano

Ja chce sprzedać / wymienić wersje ps3 i kupić nie cenzurowana PS4. Wiec Codename cebulimy razem  :thumbsup:

Ludzie kochają multi i nawet ja sie przekonałem po pewnym czasie. Nie trzeba wygrywać meczy bo jak ma sie headset to jest niezła zabawa. Serwery na pewno będą pełne graczy jeszcze w 2016, jestem tego pewien. 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 357,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

Bluber: w wakacje bedzie szlo do 10 dni.

Opublikowano

Mam chęć by zagrać ponownie (na PS4 i tak nic nie ma ciekawego)ale niech pokażą jak to wygląda i czy warto .Osobiście ograłem singla raz ,multi nie tykałem ,więc jak będzie to bardzo lepiej  wyglądać  to jest sens ,by kupić po raz drugi, zrobić platynkę i pograć w multi  ,a tą wersję PS3 sprzedać xd.

Opublikowano

No bez kitu, miesiąc do premiery, a oni nic nie pokazali. 

WTF? 

Opublikowano

Nic, jeden krótki filmik, jedno małe zdjęcie. I kilka wpisów na tweeterze. 

Reszta to już tylko ...

163505_286787598120578_1089251412_n.jpg

Opublikowano

Nie było dane zagrać na ps3 i postanowiłem poczekać aż wyjdzie na ps4. Preorder już zamówiony. ;)

Opublikowano

To ma jak największy sens własnie dla kogoś kto ma PS4 a nie grał na PS3. 

Pasjonaci i tak kupią mimo, że maja na PS3 :)

Sam osobiście mam blisko do platynki, a mega się waham czy kupić na PS4 czy nie :) - choć wiem, że do końca racjonalne to nie jest :)

Edytowane przez lennox

Opublikowano

Jeżeli zmiany będą kosmetyczne, to nie ma po co kupować, jeżeli ktoś ograł mesjasza na PS3, chyba że ktoś ma bzika na punkcje multi, to dla 60fps warto. Z twettów wynika, że gra wygląda jakby od podstaw była pisana pod PS4, więc zobaczymy.

Opublikowano

No ja przeszedłem tylko raz na premierę (drugi zamierzałem za jakieś dwa lata), w multi nie grałem tak więc sprzedałem wersję na PSczy i czekam na wersję na PS4.

Opublikowano

W tej grze jest tyle świetnych momentów, że warto zobaczyć to wszystko jeszcze raz w tej lepszej oprawie graficznej. 

Opublikowano

No i dodatek jest, osobiście w niego nie grałem, więc jakiś tam dodatkowy bodziec jest.

Opublikowano

Playstation Polska potwierdziło na fejsie, że ten bundle trafi do sprzedaży w kraju:

the-last-of-us-remastered-ps4-bundle.jpg

Ciekawe jaka będzie cena tego pakietu. Aż sam zacząłem się zastanawiać nad zakupem. Ale trochę później xD.

Opublikowano

Prawdopodobnie tyle co Watchdogs bundle. Biorac pod uwagę obniżki cen samej gry to bardziej opłaca sie kupić golca plus oddzielnie gre.

Opublikowano

Sony twierdzi że nie dają cen sugerowanych więc można się spodziewać i 1799zł i 1999. Na zachodzie ma kosztować 430 euro.

Opublikowano

Kurczę, kupiłbym na PS4, ale tylko jeśli statystyki przeszłyby z wersji na PS3. Za dużo się namęczyłem zdobywając kilka przedmiotów w multi żeby zaczynać od nowa.

Opublikowano

Niestety leci się od nowa.  

W GTAV na szczęście będzie możliwość przeniesienia statystyk. Szkoda, że tu tego nie zrobili.

Opublikowano

88% na 69 recek zdaje się mówić co innego. Sam sprawdzę ;)

A co mnie jakieś recki. W rozmowach przez codec w mgsach było więcej konkretów niż tutaj.

Tak, wiem że grafika oszałamia wciąż i klimat też budują nieźle, ale

PASOWAŁO BY COŚ POGRAĆ przez te 3 godziny.

Opublikowano

iyO1gVDO61Aut.png

Jakichś różnic to ja nie widzę. Powiem więcej, na pierwszy rzut oka myślałem, że po lewej jest wersja na PS4.

Opublikowano

prerenderowana scenka z ps3 vs preredenderowana(?) scenka z ps4

ja dalej czekam na prawdziwy gameplay i roznice w nim, na razie dalej mi sie ta edycje i wpisy jaka niby ta oprawa graficzna jest cudowna kojarza  jak zwykly trolling

Opublikowano

Nie jestem na 100% pewien, ale na PS4 chyba wszystkie scenki mają być real-time bo (podobnie jak w U4) nie zmieściłyby się na BD w 1080p i 60fps.