Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

KOŁD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

Nie no  takie porównanie na obrazkach to o kant dupy rozbić , miało by to  sens wtedy gdybyśmy porównywali zremasterowano wersje  z PS2  :bye:  .Nadal czekam na gameplay .

Edytowane przez Darude
Opublikowano (edytowane)

@Emet - cutscenki nie będą w realtime:

"Our cinematics are now running at 1080p and 60fps, and that involved rendering them all from scratch. It's interesting that now [instead of a technical bottleneck], the bottleneck is 'Can we fit all this on the disc?'"

http://www.computerandvideogames.com/462779/the-last-of-us-ps4-uses-cutscene-quality-character-models/

Edytowane przez SzczurekPB
  • Plusik 1
Opublikowano

Hm.. ciekawy jestem w takim razie jak oni to zmieszczą na płycie. Każdy plik w 1080 i 60fps będzie zajmował przynajmniej 3x więcej miejsca niż 720p w 30fps.

Opublikowano

Nie chce zobaczyć gameplay'u, chce zobaczyć ten tytuł w polskim PSS. I to już.

Opublikowano

SEN Polska / polski PSS 189zł. Kupione w przedsprzedaży. Jak ktoś preferuje pudełkowe wersje, warto poczekać, bo obstawiam, że będzie chodzić po max. 169zł. Podobnie z Destiny: cyfrowo 30zł drożej.

Opublikowano

179 zł za grę która jest już jakiś czas na rynku to mało? Jeszcze się chwalili że konwersja jest bardzo prosta. Hamerykanie mają po tych pieniądzach nowe gry które dopiero co wychodzą. Dla mnie to nie jest mało i nie kupuję gier które są powyżej kwoty 150 zł choć nie grałem w TLoU i zrobiłem wyjątek. ;)

Opublikowano

Wydaje mi się że czytałem kiedyś na ppe właśnie w newsie że konwersja jest bardzo łatwa i że nie ma obaw o inne projekty ale było to dawno więc nie chcę się kłócić. No ale jeśli faktycznie przenieść grę na mocniejszy sprzęt z pecetową architekturą jest trudniej to brawo dla ND, zuch chłopaki. ;-)

Opublikowano

Na początku mówili że konwersja będzie łatwa, ale potem już bezpośrednio podczas prac okazało się że to wcale nie jest łatwa robota. I płakali na tweetach żaląc się jaka to ciężka praca starając się tym usprawiedliwić opóźnienie daty premiery. Gra miała pokazać się 20 czerwca ale przesunęli na 29 Lipca.

• Plusik 1