Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 357,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

Rozdzielczość jedynie robi robotę i 60 fps ale tego na obrazkach nie zobaczymy, tak po za tym jak patrze na ten screen z PS3 to już Uncharted wydawało być się ładniejsze :f No nic nie ma to jak zarobić 2 razy na tej samej grze, nie którzy nawet drugi raz kupują PS4 dla tej gry  :sorcerer:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A niektorzy, jak ty, nawet w nia nie grali xD

Zaraz, czy to nie ty pyerdoliles 100 razy jak to nie mozna sie wypowiadac nie grajac w dana gre?

TAM SA DRZWI XBOCIE.

Opublikowano

Sa tacy co kupili xbona dla 10 letniego halo.

Pierwszy tytuł jaki wezme z ps4, mam nadzieje ze multi sie nie wyludni do premiery destiny.

Opublikowano

A niektorzy, jak ty, nawet w nia nie grali xD

Zaraz, czy to nie ty pyerdoliles 100 razy jak to nie mozna sie wypowiadac nie grajac w dana gre?

TAM SA DRZWI XBOCIE.

Grałem, lecz nie za wiele, po za tym nie powiedziałem nawet złego słowa na ten tytuł więc GTFO.

Opublikowano

theres_the_door.jpg

Opublikowano

cd3b3323b094.png

Opublikowano

Skonzylem raz ta gre i z braku czasu nie zabralem sie za kolejne ukonczenie. Bylbym w stanie kupic ps4, ale z tym przenoszeniem sejvow z(pipi)ali konkretnie. Zaczalbym sobie ng+ i byloby extra, a tak skończę na ps3 ;)

Opublikowano

Ja yebe znowu wersja w eu ocenzurowana.

W singlu full gore ale w multi gra plastikowa bez krwi.

No ja pier gra od 18 lat i takie cyrki.

Mowicie,ze jak kupie wersje z US to bez problemu program na moim koncie europejskim? Bez żadnego cudowania w licencje,konta itp?

Opublikowano

Co z tym zamawianiem ze Stanów kilku egzemplarzy? Coś z tego wyszło czy zostaje PSN?

Opublikowano

Z PSN taniej (cebula) i szybciej.

Opublikowano

ale pudełka nie masz!

i gry nie sprzedaż jak będziesz chciał

Opublikowano

Takiej gry sie nie sprzedaje.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Hmm, to chyba też zastanowię się nad wersją z USA, z drugiej strony, jakoś w multi nie ma się czasu podziwiać gore, więc może nie warto kombinować.

Opublikowano

No ale co, kupie wersje us i na europejskich serwerach normalnie bez cenzury bede gral?

Opublikowano

A jaka jest cena na amerykanskim Store?

Opublikowano

Hmm, to chyba też zastanowię się nad wersją z USA, z drugiej strony, jakoś w multi nie ma się czasu podziwiać gore, więc może nie warto kombinować.

Mylisz sie.

To samo mozna w takim razie powiedziec o gearsach.

Opublikowano

TLoU na PS3 nie miał, ba, chyba żadna wersja oprócz polskiej nie miała polskiego dubbingu/napisów, więc sądzę że z wersją na PS4 będzie podobnie.

Opublikowano

Mylisz sie.

To samo mozna w takim razie powiedziec o gearsach.

Dokładnie wyobraź sobie, że walisz z gnashera w locusta a on pada jak worek ziemniaków na glebę i to wszystko. Jakieś milard funu mniej.

Edytowane przez _Be_