Opublikowano 16 lipca 201410 l Czyli co, w "normalnym" trybie smooth 30-60 fps? Edytowane 16 lipca 201410 l przez Ludwes
Opublikowano 16 lipca 201410 l Czyli co, w "normalnym" trybie smooth 30-60 fps? Gra będzie chodzić w 60fps, ale jak będziesz chciał, to przełączysz sobie w opcjach na 30.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Nie no, jasne, ja to rozumiem. Po prostu takie odniosłem wrażenie. No bo w końcu nie każdy lubi pływający framerate, więc dali te betonowe 30. Taka tam teoria spiskowa.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Jak widać, obiekty na dalszym planie najbardziej zyskały na podbiciu grafiki W wersji z PS3 ta ściana wygląda tragicznie. Edytowane 16 lipca 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 16 lipca 201410 l Największą różnice będzie widać na jakimś materiale wideo, najlepiej nieskompresowanym, ale nie wiem czy się takiego doczekamy. Na screenach takiego Tomb Raidera tez nie widać jakiś dużych zmian między PS3, a PS4, a w ruchu jest to widoczne na pierwszy rzut oka. Edytowane 16 lipca 201410 l przez YETI
Opublikowano 17 lipca 201410 l Takie krótkie zestawienie. US psn cena 152 zł EU psn cena 189 zł Sklepy w polsce player games 177 zł (fuck yeahh moje miasto) Media Markt 179 zł Saturn 179 zł Ultima 189 zł RTV euro AGD 189 zł
Opublikowano 17 lipca 201410 l Ta cena w Media Markt będzie w całej Polsce ? bo jak tak to anuluję preordera i jadę do nich
Opublikowano 17 lipca 201410 l Jest jeszcze http://www.play-asia.com/the-last-of-us-remastered-paOS-13-49-en-70-7ojd.html ceny odpowiednio: - wysyłka bez ubezpieczenia: ~165zł - wysyłka z ubezpieczeniem: ~177zł wersja US czyli bez cenzury krwi.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Tak cena obowiązuje w całej polsce. Cena bundla wciąż nie jest znana. Ale z tego co widzę to bardziej się cebuli oddzielnie konsolę i grę. Stówka lub dwie powinny w portfelu zostać.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Jak już porównujemy ceny to na http://www.progamingshop.pl/the-last-of-us-remastered-cz/d-113689/ masz za 151zł plus 20zł za przestłkę. Tylko z tego co widać: brak polskiej wersji językowej, chociaż... Jak ja mieskam w UK i kupilem Tlou ps3 z lokalnego gejma i mogłem mieć gre normalnie z Polskimi napisami i dubbingiem. Tylko trzeba było zmienić menu na polskie w menu ps3. Ja u nich zestaw słuchawkowy Sony kupiłem i przesyłka dojechała po dwóch dniach, także raczej czasowo w porządku. Edytowane 17 lipca 201410 l przez Gość
Opublikowano 17 lipca 201410 l Dopiero do mnie dotarlo, ze przeciez bedzie share. W tlou. Share w muti tlou. Ja pyerdole, bedzie jazda!
Opublikowano 17 lipca 201410 l Dopiero do mnie dotarlo, ze przeciez bedzie share. W tlou. Share w muti tlou. Ja pyerdole, bedzie jazda! Będzie ojj będzie. W sinlgu też można ponagrywać różne taktyki różne metody przejścia przez dane lokacje.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Wezme chyba wersje us jak tak polecacie, do premiery bundla z destiny dojdzie z play asia.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Dopiero do mnie dotarlo, ze przeciez bedzie share. W tlou. Share w muti tlou. Ja pyerdole, bedzie jazda! Nooo, i będziesz mógł wrzucać swoje pro akcje do zakładki Co Nowego, aby twoi wszyscy znajomi z listy widzieli jak jedziesz z n00bami. Też się jaram. PS. Jakiś wspólny meczyk forumowej elity i stream na twitchu, oj tak Edytowane 17 lipca 201410 l przez YETI
Opublikowano 17 lipca 201410 l Streaming to świetna opcja, szkoda tylko, że streamy z ps4 są mało popularne na twitchu póki co, ale w sumie co streamować? Killzone i Fife? Może po TLOU coś się ruszy w temacie
Opublikowano 17 lipca 201410 l Wszystko zależy od gry, taki BF4 z PS4 jest bardzo popularny, alpha Destiny cieszyła się też dużą popularnością.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Panowie, czy ktoś z Was widział w polskich sklepach, możliwość zamówienia poradnika towarzyszącemu wydaniu gry? czy tylko amazon mi został
Opublikowano 17 lipca 201410 l Panowie, czy ktoś z Was widział w polskich sklepach, możliwość zamówienia poradnika towarzyszącemu wydaniu gry? czy tylko amazon mi zostałJeżeli w rachubę wchodzą książki elektroniczne, zakładam, że pojawi się w iBooks Store, tak jak poprzednia wersja. Właśnie, wie ktoś czym to nowe wydanie będzie różniło się od poprzedniej wersji?
Opublikowano 17 lipca 201410 l Panowie, czy ktoś z Was widział w polskich sklepach, możliwość zamówienia poradnika towarzyszącemu wydaniu gry? czy tylko amazon mi zostałJeżeli w rachubę wchodzą książki elektroniczne, zakładam, że pojawi się w iBooks Store, tak jak poprzednia wersja. Właśnie, wie ktoś czym to nowe wydanie będzie różniło się od poprzedniej wersji? dzięki za info, nie pomyślałem:) 9.99usd aktualizowane w styczniu, zawiera opis przejścia na hard oraz opis dlc...pewnie w najnowszym dorzucą najwyższy poziom i poprawią szatę graficzną
Opublikowano 17 lipca 201410 l jak to zayebiście wygląda http://imgur.com/a/8awh6 spora porcja graphic
Opublikowano 17 lipca 201410 l Panowie dziś sparowałem DualShock'a 4 z PS3 i pograłem trochę. Mówię wam jest Dobrze jest na co czekać