balon 5 370 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Dziś z ciekawości przeglądałem ten pre order na PSN (ja tam biorę mesjasza w pudełku) i w razie czego informuję wszystkich Michałków co nie znaju angielskiego, a nie trawią PL dubbingu to z tego co jest tam napisane ta wersja nie posiada napisów PL, a jedynie dubb. Napisy są angielskie, hiszpańskie, duńskie, czeskie i jakieś tam jeszcze ale , że polskie to nie ma ani słowa.. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 W opisie wersji na PS3 też nie ma nic o polskich napisach, a jak wiadomo te są w grze 2 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) W opisie wersji na PS3 też nie ma nic o polskich napisach, a jak wiadomo te są w grze Ciiii, ja bym nie ryzykował edit: ten kto zaplusuje post wyżej Szczurka przyzna się ,że nie zna angielskiego Edytowane 17 lipca 2014 przez balon Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Czy jest jakaś oficjalna informacja, czy w polskiej wersji pudełkowej będzie można wybrać angielski dubbing? Albo ktoś, kto grał na PS3 w wersję PL mógłby powiedzieć, czy można było przełączyć dubbing? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Posiadacze season pass (ps3) otrzymają w tym roku nowe mapki, może i nowe tryby do multiplayera. Oczywiście te nowe mapki będą dostępne w trybie cross-byu czyli mając zakupione w wersji na PS3 automatycznie będzie je można też pobrać w wersji na PS4 Więc w przypadku purystów jak ja, chcących dobić koniecznie do 100 w trofeach, sprzedaż wersji PS3 mija się z celem do zobaczenia na serwerach Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Myślisz, że będą jeszcze jakieś trofea do TLoU na PS3? Cholercia, a ja niewierny sprzedałem mesjasza po wbiciu 100% Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Miało nie być już żadnych dodatków do tej gry a tu proszę. Na szczęście zarówno grę jak i konto z Season Pass mam do dzisiaj Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 ND po wypuszczeniu wersji na PS4 będzie miało powód aby wspierać obie wersje. Czy trofea będą tego nie wiem, ale sami piszą coś o nowych trybach rozgrywki i mapach do multiplayera tak aby gracze się nie znudzili. To co zrobili z multi w Uncharted 2 i 3 sugeruje że gracze nie będą narzekać na brak wsparcia. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) @KOMARZYSKO - ok, dzięki wielkie za odpowiedź Takie pytanie mam jeszcze - do preordera dodawane jest trochę ułatwiaczy rozgrywki - ma ktoś jakąś opinię, czy mogą one trochę popsuć klimat gry, która jednak mocno nastawiona jest na survival? Nie wiem, czy do wersji PS3 też było takie DLC do preordera, ale nawet jeśli nie, to może ktoś, kto przeszedł, byłby w stanie oszacować, czy takie "dodatki" nie psują trochę sensu rozgrywki. Jakby ktoś nie wiedział co dodają, to lista jest taka: 100 punktów doświadczenia do wykorzystania w trybie frakcji Dwie specjalne skórki bonusowe dla Joela i Ellie, które zostaną odblokowane po przejściu kampanii w trybie dla jednego gracza Zwiększona prędkość tworzenia przedmiotów w trybie kampanii dla jednego gracza Zwiększona prędkość uzdrawiania w trybie kampanii dlan jednego gracza Zwiększona prędkość przeładowania broni 9mm w trybie kampanii dla jednego gracza Zwiększona pojemność magazynka w karabinie w trybie kampanii dla jednego gracza Edytowane 18 lipca 2014 przez Tigro Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 @KOMARZYSKO - ok, dzięki wielkie za odpowiedź Takie pytanie mam jeszcze - do preordera dodawane jest trochę ułatwiaczy rozgrywki - ma ktoś jakąś opinię, czy mogą one trochę popsuć klimat gry, która jednak mocno nastawiona jest na survival? Nie wiem, czy do wersji PS3 też było takie DLC do preordera, ale nawet jeśli nie, to może ktoś, kto przeszedł, byłby w stanie oszacować, czy takie "dodatki" nie psują trochę sensu rozgrywki. Jakby ktoś nie wiedział co dodają, to lista jest taka: 100 punktów doświadczenia do wykorzystania w trybie frakcji Dwie specjalne skórki bonusowe dla Joela i Ellie, które zostaną odblokowane po przejściu kampanii w trybie dla jednego gracza Zwiększona prędkość tworzenia przedmiotów w trybie kampanii dla jednego gracza Zwiększona prędkość uzdrawiania w trybie kampanii dlan jednego gracza Zwiększona prędkość przeładowania broni 9mm w trybie kampanii dla jednego gracza Zwiększona pojemność magazynka w karabinie w trybie kampanii dla jednego gracza To na pewno nic innego jak ulepszenia, które sam możesz robić w trakcie rozgrywki. Podejrzewam, że będzie można je wykorzystać lub też nie. Moim zdaniem nie wpływają one wiele na samą rozgrywkę. Pewnie łatwiej będzie wbić trofeum za ulepszenia. 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 Rzeczywiście będzie łatwiej jeśli zaczniesz grać na Grounded, tutaj wszystkiego brakuje. Ale na Hard i niżej już te punkty wcale nie są potrzebne. W czasie grania dowiadujesz się co jest do ulepszenia i czego ci potrzeba na początku a z czego możesz zrezygnować i przyda się dopiero pod koniec gry. To fajnie skonstruowany system ulepszania postaci. Nie warto wydawać na to dodatkowych realnych pieniędzy. 1 Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 OK, dzięki wielkie za odpowiedź, w takim razie mogę brać preorder bez obaw o znerfienie rozgrywki przez te "bonusy" @ussr - nie no, jasne, dodatkowych pieniędzy nigdy bym na to nie wydał, ale po prostu dodają to do (niektórych?) preorderów i zastanawiałem się, czy nie zepsuje to trochę doświadczenia i czy nie lepiej kupić po premierze bez takich "bajerów", ale w takim razie kupię spokojnie pre order Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 spora porcja screenów http://imgur.com/a/wG3iQ#0 http://www.hardcoregamer.com/wp-content/uploads/2014/07/lastofus-screen1-ps4.jpg http://www.hardcoregamer.com/wp-content/uploads/2014/07/lastofus-screen1-ps3.jpg tu dobrze widać różnice Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 Lepsze tekstury, oświetlenie i cienie na budynku. Wszystko. Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 20 lipca 2014 Autor Opublikowano 20 lipca 2014 Du/py nie urywa ale dla multi warto kupic Cytuj
oho 1 Opublikowano 21 lipca 2014 Opublikowano 21 lipca 2014 Będzie można tą grę pobrać przed premierą, czy jak wyjdzie i będę akurat w robocie to z telefonu będę musiał to zrobić? Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 21 lipca 2014 Opublikowano 21 lipca 2014 Europejska wersja znów będzie ocenzurowana, czy brak informacji? Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 21 lipca 2014 Opublikowano 21 lipca 2014 Czytałem że potwierdzono cenzurę dla Europy. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 21 lipca 2014 Opublikowano 21 lipca 2014 Wiadomo czy będzie online pass? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 lipca 2014 Opublikowano 21 lipca 2014 Gry Sony na PS4 nie mają online pass'ów. Właściwie to chyba każdy wydawca już z nich zrezygnował. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 21 lipca 2014 Opublikowano 21 lipca 2014 Gry Sony na PS4 nie mają online pass'ów. Właściwie to chyba każdy wydawca już z nich zrezygnował. Tlou na PS3 miał OP, ale na PS4 już tego pewnie nie będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi