dApo 313 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 gdzieś coś czytałem lub obiło mi się o uszy ze podobno działa już funkcja pre-loading czyli pobiera ci grę z pre-ordera na pss przed jej premierą Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 gdzieś coś czytałem lub obiło mi się o uszy ze podobno działa już funkcja pre-loading czyli pobiera ci grę z pre-ordera na pss przed jej premierą Pierwszym tytułem które będzie wspierało tą opcję będzie Destiny, ktoś pytał czy gram w 60 k/s odpowiadam TAK, inna kwestia to też tak macie że przy szybkim ruchem gałką na boki macie ujowo rozmazane postacie ? Co do poziomu hard bo na niego się zdecydowałem to już zginąłem dwa razy ale to raczej wina że jeszcze nie dostosowałem się do sposobu grania w ten tytuł. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Co do tego rozmazania to moze smuzenie matrycy ? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 dzis rano odebralem na poczcie TLOU w aukcji allegro bylo dopisane "bonus prezent dla pierwszych 10 osob", bylem 4 na aukcji otwieram bambelki a tam gra i dlugopis Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Byłem w sklepie a tam małe zdziwienie. Otóż sprzedają wersję Spolszczoną. Więc moje pytanie jest takie czy ktoś to kupił i czy w takiej spolszczonej wersji jest możliwość WŁĄCZENIA Angielskiego języka. Tak aby słuchać oryginalnych głosów po angielsku a nie po Polsku ?? Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 i mówicie żeby wyłączyć wall hacka? W sumie jak grasz za pierwszym razem to nie - tryb podsłuchiwania wprowadza do gry fajny klimat, mimo wszystko.Dopiero na very hardzie go nawet nie można wybrać i zmienia się taktyka gry. Na początku skradanie wydaje się niemożliwe, ale potem to się zmienia. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Jednak mysle ze od poczatku wylacze co by sie troche pomeczyc :] Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Byłem w sklepie a tam małe zdziwienie. Otóż sprzedają wersję Spolszczoną. Więc moje pytanie jest takie czy ktoś to kupił i czy w takiej spolszczonej wersji jest możliwość WŁĄCZENIA Angielskiego języka. Tak aby słuchać oryginalnych głosów po angielsku a nie po Polsku ?? Tak ja gram bez spolszczenia z polskimi napisami 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Byłem w sklepie a tam małe zdziwienie. Otóż sprzedają wersję Spolszczoną. Więc moje pytanie jest takie czy ktoś to kupił i czy w takiej spolszczonej wersji jest możliwość WŁĄCZENIA Angielskiego języka. Tak aby słuchać oryginalnych głosów po angielsku a nie po Polsku ?? W wersji na nasz rynek jest dubbing angielski, rosyjski i polski tak przynajmniej wynika z PSstore Wyoaczcie za blady i post pod postrm ale flashowalem komorke i nie mam nic narazie ani slownika ani tapatalk 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 ussr - mam dokładnie takie pudełko, na allegro pisało, że można wybrać pl napisy i dubing, ang napisy ang głosy ale sprawdze po 16 po pracy Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Ok dzięki za odpowiedzi. Gre mogłem mieć już wczoraj ale zamiast samochodem pojechałem do sklepu rowerem. Nie dojechałem bo na jednym z krawężników źle wymierzyłem naskok i przebiłem oponę. Mleczko trysnęło razem z powietrzem, efektownie to wyglądało. Komu się śpieszy ten nie gra, hehehe 1 Cytuj
Tricker69 0 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Witam pytanko mam,czy jeżeli zaczne gre na hardzie to powpadają rofea,za easy i normal?? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvstra 3 213 Opublikowano 29 lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lipca 2014 Wracamy <3 11 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Tak byłeś spragniony dotknięcia płyty, że zerwałeś folię przed wejściem do samochodu? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Co Wy się tak podniecacie jakby to była już premiera Uncharted 4? Chyba nie mu tu osobnika, który nie zaliczyłby już tego GOTD? Sam się zastanawiam czy nie ograć jeszcze raz (a raczej jeszcze 4 raz bo TLoU skończyłem 3 razy) ale raczej staram się nie powielać... Mimo to plusik leci do Qvstry Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Pytanie do Warszawiaków. Wie ktoś czy w Saturnie w Arkadii dostanę? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Chyba nie mu tu osobnika, który nie zaliczyłby już tego GOTD? jest - wcześniej, z konsol miałem przez 7 lat tylko i wyłącznie x360... 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Tak byłeś spragniony dotknięcia płyty, że zerwałeś folię przed wejściem do samochodu? Ja tez zawsze sie upewniam czy a plyta nest w srodku. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Tak byłeś spragniony dotknięcia płyty, że zerwałeś folię przed wejściem do samochodu? Od folii odbijalo się słońce i nie było widać co to za gra xd dlatego zerwalem 1 Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Panie i Panowie. Nie chce wyjść na hejtera, wiem że zaraz mnie zasypie fala niefajnych komentarzy, ale choć uwielbiam The Last of Us, to szczerze mówiąc ludzie z ND nie przyłożyli się do tego "Remastera" Dużo więcej włożonej pracy widziałem przy Tomb Raiderze, gdzie ficzerów czyniących ją grą Next-Genową było naprawdę sporo, natomiast tutaj prócz 60 klatek gdzie gorzej wyglądają cienie, 1080p i lepszych tekstur (zaznaczmy, że nie wszystkich), nic tutaj wielkiego nie ma. Smuci mnie to strasznie. Całą myśl rozwine na blogu, to takie luźne nawiązanie do moich pierwszych spostrzeżeń. Na PS3 TLoU kopał dupę, ale obiektywnie już na PS4 nie wyróżnia się niczym szczególnym. Mam dokładnie takie same przemyślenia. Tomb Rider jest dużo fajniej zrobionym remasterem. W TLOU jest Full HD i 60 klatek które robią różnicę, ale po za tym gra nie ma żadnych next-gen'owych ficzerków. Wielka szkoda bo liczyłem na więcej... Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Płytka kupiona, włożona do konsoli i uruchomiona. Już nie ma odwrotu, brniemy do 100% Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 jesli ktos wie gdzie w Irlandii mozna dostac gre przed piatkiem to prosilbym o info:) cholerne premiery na wyspach sa w pt... Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 robimy dzisiaj forumkową ustawkę na multi? jak coś dodawajcie swoje PSN w temacie online to się znajdziemy http://www.psxextreme.info/topic/107064-the-last-of-us/ Cytuj
Gość Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Nareszcie się ściąga z naszego PSS i to od razu z aktualizacją ok. 150MB. A ten multi to nie lepiej w weekend? Bo i tak dla tych z cyfrową dystrybucją gra będzie dostępna od jutra. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Od jutra zaczynam 3 tyg urlopu i 3 tyg z TLOU multi jak ktoś będzie chiał pograć psn id Tomci- Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi