YETI 11 040 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Po raz pierwszy zagrałem w multi i powiem tylko JEST MOC !!!!. Już dawno nie widziałem tak skierowanego multi na komunikację i wzajemną współprace. Ps. Singla ukończyłeś? Cholera nie skończyłem jeszcze bo ja nie gram w tą grę ja ją przeżywam i się nią delektuję , a tak na serio coś tracę że od razu poszedłem w multi Nic nie tracisz, tak tylko pytam z ciekawości. Cholera nie skończyłem jeszcze bo ja nie gram w tą grę ja ją przeżywam i się nią delektuję , a tak na serio coś tracę że od razu poszedłem w multi Chyba tylko to, że zobaczysz miejscówki przed zobaczeniem ich w singlu i wiesz gdzie będziesz i dokąd zmierzasz. Racja, ale tak chyba jest z każdym multi. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Czy znajdzki z przedniej gry zostają czy grając nowy poziom trudności trzeba wszystkie od początku zbierać? I drugie pytanie czy przypadkiem wszystkie poziomy nie miały być dostępne od razu?. Chciałem zagrać na brutalnej rzeczywistości + jednak jest zablokowana Najlepiej jest zrobić tak jak napisałem stronę wcześniej. Grounded + można odblokować już po jednym przejściu na dowolnym niższym poziomie, nawet Easy i Normal. Wszystkie poziomy są dostępne od razu ale + są zablokowane, więc przynajmniej raz musisz ukończyć grę na jakimkolwiek poziomie. Dodatek Left Behind wystarczy na jakieś 2 do 3 godzin Uwaga a teraz sztuczka na nieskończone Shive, przyda się na Grounded i na Survivor. Dopiero od miasteczka Bill's Town można ją zastosować. Przed dwoma Klikaczami na początku, na dachu małego budynku znajdziemy gotową broń melee weapon z już wpasowanymi ostrzami. po zabiciu dwóch Klikaczy ich i otwarciu przez Ellie bramki od tej pory możemy stosować ten Glitch. mając tę znalezioną pałkę z gotowymi ostrzmi, podnosimy z ziemi czystą pałkę, a następnie podnosimy te z ostrzami znalezioną na dachu, w plecaku pojawią się materiały na zrobienie nowego ostrza_1. znów podnosimy czystą, i następnie znów podnosimy tę znalezioną z ostrzami i w plecaku pojawiają się materiały na zrobienie ostrza_2, teraz można z tej znalezionej zrobić drugą melee weapon, i znów podnieść tamtą gotową i znów pojawią się materiały na ostrze_4 nie wiem czy trzeb mieć nożyczki i taśmę w plecaku, ja miałem tylko 3/4 taśmy i 1/2 nożyczek i nie mogłem zrobić ostrza, ale po poniesieniu gotowej pałki brakujące elementy ostrza pojawiły się w plecaku więc zakładam że nie trzeba mieć wszystkiego. Mam nadzieje że jasno wytłumaczyłem. Chodzi o to że po podniesieniu z ziemi tej pierwszej gotowej pałki z ostrzem, w plecaku pojawiają się materiały na zrobienie ostrza. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez ussr 5 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Dzięki grę juz ukończyłem na wysokim, napewno się przyda poradnik. Cytuj
zakaru 0 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Haha będę musiał spróbować tego myku. Właśnie przechodzę po raz drugi na poziomie brutalna rzeczywistość - strasznie wciąga, aż dziwie się że w poprzedniej generacji nie zakupiłem tej gry. Teraz pora na left behind! Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Możliwe jest wyłączenie huda pokazujacego liczbę ammo i stan zdrowia podczas celowania na poziomach normal, hard i survivor? Grałem moment u ziomka w wersję ps4 na grounded i tam było to rozw. domyślne. Nie muszę chyba mówić jak podbija to immersję i poziom zaszczucia. 1 Cytuj
oho 1 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Co daje przejście nowej gry plus? Coś się odblokuje na najwyższym poziomie, czy nic? Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Wszystko jest takie samo, jedynie umiejętności zostają z poprzedniego przejścia. Cytuj
oho 1 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Okej dzięki za info. W takim razie zmniejsze level, bo jak dla mnie za dużo skradania było, a chciałbym na lajciku pobiegać ;-) swoją drogą w tej grze speedruny to coś strasznego.. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Ta gra jest właśnie najlepsza, gdy mamy mało naboi i trzeba kombinować, aby przejść etap, nie wyobrażam sobie grać w tlou jak w gearsy czy uncharted. Cytuj
oho 1 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Może, gdyby ostrza i sprzęt się tak szybko nie zużywały, psuje mi to realizm ;-). Cytuj
Lukas_AT 1 202 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Może, gdyby ostrza i sprzęt się tak szybko nie zużywały, psuje mi to realizm ;-). Na very hardzie i Grounded ostrza lepiej zostawiać na otwieranie drzwi, a na klikerów znaleźć inne sposoby (wymijanie, łuk, koktajle molotowa). Znajdzie się tam inne, ważne zapasy, które się przydadzą. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) Zawsze warto mieć min. jedno, aby mieć czym wyłamać zamek w drzwiach z dodatkowymi fantami i narzędziami do ulepszeń broni. Dużo zaoszczędza się stosując combo butelka/cegła + deska/łom na ogłoszonego przeciwnika, bo styka tylko jedno uderzenie. Wraz z postępem w grze dochodzą poradniki szkoleniowe znacznie usprawniające tworzony osprzęt i apteczki, więc warto eksploatować wszystkie pomieszczenia i szafki. Do tego jest cała masa stuffu umożliwiającego cichą eksterminację, jak łuk, którego strzały można używać ponownie, duszenie, czy zwykłe pięści, które z powodzeniem można używać na pojedynczych Runnerów. Naprawdę nie ma potrzeby być growym Januszem. Hurr Durr pif paf 24/7. Odpalcie sobie multiplayer, a zobaczycie że rozgrywka z żywymi graczami opiera się przede wszystkim na stealth oraz kombinowaniu z tworzonymi przedmiotami. Edytowane 3 sierpnia 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
zakaru 0 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Gra zdecydowanie tylko zyskuje wraz ze wzrostem poziomu trudności. Podstawke przeszedłem na normalnym poziomie, teraz DLC Left Behind próbuje rozgryść na brutalnej rzeczywistości - jest dużo, dużo ciekawiej. Trzeba kombinować, amunicji jest tyle co kot napłakał, nie wspominająć o takich bajerach jak niewidoczna ilość ammo, czy ukryty pasek zdrowia - zdecydowanie pogłębia to wrażenia z gry i poziom zaszczucia. Jak już dokończe DLC (a czuje, że to już końcówka) to na 100% odpale główną fabułę też na brutalnej rzeczywistości. P.S - bdb patentem jest to co opisał nobodylikeyou - cegła, albo butla w łąpę i później dobicie z broni białej (lub rękoma) pozwala zaoszczędzić masę amunicji. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Wczoraj gierke o 12 kupilem i dzisiaj przeszedlem na hardzie. Grałem juz w tlou na ps3 ale ta gierka w 1080p i 60 fpsach rozpierdziela system.Nie pamiętam kiedy ostatnio tak katował em konsole. 12h 49min to jest masakrejszyn. Teraz biorę się za dodatek,który nie miałem przyjemności zagrać,a pozniej multi. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Czy w zestawie PS4 + TLoU gra jest w normalnym wydaniu czy jakiś bundle? Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) Jaka by nie była nie warto brać bundla, kupując osobno można 2 stówy zaoszczędzić Edytowane 3 sierpnia 2014 przez Dobos Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Wczoraj gierke o 12 kupilem i dzisiaj przeszedlem na hardzie. Grałem juz w tlou na ps3 ale ta gierka w 1080p i 60 fpsach rozpierdziela system.Nie pamiętam kiedy ostatnio tak katował em konsole. 12h 49min to jest masakrejszyn. Teraz biorę się za dodatek,który nie miałem przyjemności zagrać,a pozniej multi. 12h ? woow ja to nieraz 3 min siedzę w koncie i myślę jak tych sukinsynów załatwić Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Też mam podobnie, nieraz wylazę z dziury tylko po to, żeby strach mnie obleciał i wracam z powrotem. Tym bardziej, że gram w nocy na mocno rozkręconych słuchawkach. A jak jeszcze gdzieś drzwi zaskrzypią, to idę się napić... Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Czy w zestawie PS4 + TLoU gra jest w normalnym wydaniu czy jakiś bundle? ktoś tutaj na forum kupował bundle TLOU i konsola okazała sie rewizji 4A, imo lepiej brać bundle z WD albo poczekać na Destiny Cytuj
Gretzky 4 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Po wielu latach z xklocem,przesiadka na ps4 przyprawiala mnie o gesia skorke na mysl o tych ekskluzywnych grach na maszynke sony.....the last of us mnie urzeklo....gra dekady i petycja o przyznawanie oskarow gra tak wybitnych jak ta.nisamowita pzygoda,nie przypuszczalem ze w moim wieku:-) mozna nie spac tzy noce z rzedu:-) 1 Cytuj
wito672 0 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Zakupione kilka dni temu i jestem pod wielkim wrażeniem(pierwszy kontakt z ta gra), gry była pod ps3 to nie interesowałem się zbytnio bo miałem x a to był błąd, historia jest mega a multi urwało mi poślady, nie załuję żadnej wydanej złotówki. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Czy w zestawie PS4 + TLoU gra jest w normalnym wydaniu czy jakiś bundle? ktoś tutaj na forum kupował bundle TLOU i konsola okazała sie rewizji 4A, imo lepiej brać bundle z WD albo poczekać na Destiny Możesz więcej napisać odnośnie tej rewizji? Najtaniej wychodzi kupno samej konsoli 1450-1500. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 2 zayebiste zdjecia z Photomode: 5 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) Czy w zestawie PS4 + TLoU gra jest w normalnym wydaniu czy jakiś bundle? ktoś tutaj na forum kupował bundle TLOU i konsola okazała sie rewizji 4A, imo lepiej brać bundle z WD albo poczekać na Destiny Możesz więcej napisać odnośnie tej rewizji? Najtaniej wychodzi kupno samej konsoli 1450-1500. sprecyzuj co chcesz wiedzieć, jak coś wal na PM aby nie robić tu offtopu, albo w dziale ogólnym PS4 4A to rewizja z początku 2014, 4B to najnowsza (jest na pewno z bundle WD), w której poprawiono gume na analogach, temp i głośność konsoli 4C pewnie wyjdzie z Destiny Edytowane 3 sierpnia 2014 przez Fanek Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 (edytowane) Swietna jest ta opcja, gdzie mozna robic foty. Oto moj album. Edytowane 4 sierpnia 2014 przez walek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi