ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 no dorwałem się do gry, na ps3 nie grałem bo wyszła już po tym jak mi padła pierwsza ps3 a na drugiej tylko gta v mnie interesowało. Wygląda dobrze, ale nie bardzo dobrze, w 30 klatkach jest nie grywalna, wygładzenie krawędzi leży i kwiczy oraz w cut scenkach występują denerwujące bugi. Ale scenariusz i sam gameplay póki co wciąga. Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 no dorwałem się do gry, na ps3 nie grałem bo wyszła już po tym jak mi padła pierwsza ps3 a na drugiej tylko gta v mnie interesowało. Wygląda dobrze, ale nie bardzo dobrze, w 30 klatkach jest nie grywalna, wygładzenie krawędzi leży i kwiczy oraz w cut scenkach występują denerwujące bugi. Ale scenariusz i sam gameplay póki co wciąga. Nie zauważyłem na swojej konsoli podobnych problemów Ja ogólnie jestem zachwycony grą, niesamowicie mi się spodobała, przeszedłem na normalu, ale nie mogłem zacząć potem Grounded + , nie wiem czemu... Więc muszę zrobić Grounded, a potem Grounded +. Ale jakoś mnie to nie boli Po przejściu podstawki złapałem od razu dodatek , szkoda, że niestety taki krótki. Najlepsze jest to , że pożyczyłem od kolegi tę grę niedaleko po premierze jeszcze na PS3 i w ogóle mnie nie wciągnęła Ciesze się,że dałem jej szansę na PS4 , bardzo dobry wybór Pozdrówki Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 (edytowane) Pochwalę się swoim foto mode Chwila spokoju i wytchnienia przed kolejną podróżą Edytowane 9 sierpnia 2014 przez marekjw2523 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 fajny glitch miałem w multiku Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Przechodze drugi raz na brutalnej rzeczywistosci, zaczalem niedawno po pierwszym przejsciu i o ile za pierwszym razem ginalem nawet po 30+ w niektorych miejscowkach tak teraz jestem juz w miasteczku B. z masa naboi (okolo 30) do roznych broni i zginalem moze ze 3 razy.Takze granie na easy powinno skutkowac scieciem na szubienicy 1 Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Wiesz po prostu jak grę przejść, to i łatwiej się gra. Ja przechodziłem na PS3 cztery razy TLOU i na ostatnim poziomie trudności to prawie biegłem Cytuj
Gretzky 4 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Ja ogralem na normalu,zaczalem ng+ ale multi mnie w(pipi)..o z butami:-) a tak przy okazji ma ktos problem z czatem w grze? Bo u mnie mikrofon nie dziala....jest sprawny sprawdzalem. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Gdyby to multi było podobne do tego z Tomb Raider albo z Uncharted to może i bym się wknrwiał a tak mam totalnie wyj3bane brne przez dni, odznaczam tygodnie i skupiam się na 100% zagrożeniach dla klanu. Już mam 24 tygodnie za sobą i trofea z PS3 więc te z PS4 to tylko kwestia czasu. Singla w 100% zaliczyłem, został multiplayer. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Gdyby to multi było podobne do tego z Tomb Raider albo z Uncharted to może i bym się wknrwiał a tak mam totalnie wyj3bane brne przez dni, odznaczam tygodnie i skupiam się na 100% zagrożeniach dla klanu. Już mam 24 tygodnie za sobą i trofea z PS3 więc te z PS4 to tylko kwestia czasu. Singla w 100% zaliczyłem, został multiplayer. IMHO multi w TLOU >>>>>>>>> multi w TR/Uncharted Cytuj
milekp 78 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) Od wczoraj szlag mnie trafia przy wyszukiwaniu gry. Nic nie znajduje przez naście minut, tragedia a mi ludzie głodują i chorują… edit: dzisiaj to mi żadnej gry nie znajduje Edytowane 10 sierpnia 2014 przez milekp Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Graj dopiero od 18 / 19, nie mam żadnych problemów z wyszukiwaniem meczy. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) Dzisiaj of rana graliśmy z Czezkim i Magellanem i normalnie czekalismy 3 min max na mecz. I tak ma wyjść patch jakoś zaraz. Edytowane 10 sierpnia 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 jak ta gra momentami przepięknie wygląda, jak prawdziwa next-genowa produkcja lokacja z tamą, te refleksy na metalowych przedmiotach, plamy wody zimowa lokacja jeśli cały U4 będzie tak wyglądał to mistrzostwo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Gdyby to multi było podobne do tego z Tomb Raider albo z Uncharted to może i bym się wknrwiał a tak mam totalnie wyj3bane brne przez dni, odznaczam tygodnie i skupiam się na 100% zagrożeniach dla klanu. Już mam 24 tygodnie za sobą i trofea z PS3 więc te z PS4 to tylko kwestia czasu. Singla w 100% zaliczyłem, został multiplayer. Ty grasz coś dla przyjemności czy tylko te trofki? Bo co post twój to widzę ten aspekt poruszasz. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Gdyby to multi było podobne do tego z Tomb Raider albo z Uncharted to może i bym się wknrwiał a tak mam totalnie wyj3bane brne przez dni, odznaczam tygodnie i skupiam się na 100% zagrożeniach dla klanu. Już mam 24 tygodnie za sobą i trofea z PS3 więc te z PS4 to tylko kwestia czasu. Singla w 100% zaliczyłem, został multiplayer. Ty grasz coś dla przyjemności czy tylko te trofki? Bo co post twój to widzę ten aspekt poruszasz. Panie tolerancja, a może mu te trofiki sprawiają przyjemność? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) Gdyby to multi było podobne do tego z Tomb Raider albo z Uncharted to może i bym się wknrwiał a tak mam totalnie wyj3bane brne przez dni, odznaczam tygodnie i skupiam się na 100% zagrożeniach dla klanu. Już mam 24 tygodnie za sobą i trofea z PS3 więc te z PS4 to tylko kwestia czasu. Singla w 100% zaliczyłem, został multiplayer. Ty grasz coś dla przyjemności czy tylko te trofki? Bo co post twój to widzę ten aspekt poruszasz. Wiesz tak na początku jak zaczynałem na PS3 robić platynę bo po prostu chciałem ją mieć, to sądziłem że zrobię bez problemów. Skończyłem singla i zabrałem się za multi. I zmieniłem zdanie grało mi się ciężko nie ogarniałem, nie podobał mi się online. A komu podoba się ciągłe obrywanie w dnpsko?? Ale wraz z kolejnymi meczami szło mi coraz lepiej odnalazłem swoje umiejętności i bronie i spodobało mi się. Teraz gram dla przyjemności. Bo wiem że skoro zrobiłem na PS4 Dziś zaważyłem że wpadają mi srebrne trofea z DLC (down or kill 5 enemies on DLC maps) gdy położę tylko 3 przeciwników a nie 5 Dziwna sprawa. Te trofea wpadną więc naturalnie podczas 24 tygodni. Edytowane 10 sierpnia 2014 przez ussr Cytuj
rave 8 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Czy w wersji na ps4 jest taki sam trick że jak przeszedłem na normalu to mogłem z zapamiętanymi wszystkimi ulepszeniami itp rozpocząć survival +? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Jest taki sam trick. Zaczynasz ng+, po czym powtarzasz pierwszy rozdział na dowolnym poziomie trudności raz jeszcze. Cytuj
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Jest taki sam trick. Zaczynasz ng+, po czym powtarzasz pierwszy rozdział na dowolnym poziomie trudności raz jeszcze. Tzn jak? Zaczyna sie ng + i zmieniam poziom trudnosci juz w samej grze czy jak to jest? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) Nie. Przechodzisz pierwszy epizod. do momentu 20 YEARS LATER i pierwszej sceny Joela i Tess. Robisz save i wychodzisz do menu. Z chapter select uruchamiasz pierwszy rozdział i wybierasz survivor lub grounded (co wolisz). Potem grasz normalnie do końca ng+ na nowo wybranym poziomie trudności. Edytowane 11 sierpnia 2014 przez zimzvm Cytuj
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Ok dzieki miałem dzisiaj ruszyc ng+ ale chetnie ogarne na trudniejszym poziomie od razu zeby nie powtarzac na tym samym Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Jedyny dyskomfort to konieczność ponownego przejścia prologu, ale jak już wiesz, co robić i gdzie iść, to kwestia kilku minut. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Po skończeniu Grounded + trofea nie wpadną! Trzeba wejść do chapter select, wybrać pierwszy rozdział i skoczyć go na Grounded, a potem jeszcze raz ostatni rozdział. I dopiero teraz trofea wpadną. Miałem tak na PS3 i na PS4. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 A właśnie, że wpadają. Mi po napisach końcowych wpadły. Cytuj
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Powiedzcie mi chapter select dopiero w new game plus sie dostaje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi