Sindbad 0 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Ja kupiłem z US - digital. I gram na koncie europejskim. Na początku też nie mogłem grać na innych kontach niż US, ale aktywowałem konto US jako główne i można było grać na pozostałych. Ba, teraz znów dałem polskie jako konto główne i gry nie zablokowało: jest dostępna na POL, EU i US. a działa Ci Multi po nowej łatce?? Cytuj
Styku 11 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Chce zmienic frakcje w multika bo kumpel ma inna i zawsze jesteśmy w przeciwnej drużynie ....jak to zrobic ? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Nie da się, chyba, że Ci się klan rozwali (wszyscy umrą) Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Chce zmienic frakcje w multika bo kumpel ma inna i zawsze jesteśmy w przeciwnej drużynie ....jak to zrobic ? Wybór strony nie ma znaczenia, Ty możesz być w świetlikach, kolega łowcach, a i tak możecie być w jednej drużynie. Po prostu u ciebie kolory i gadki są z twojej frakcji u kolegi będą z jego frakcji. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Ok dzieki, właśnie przed chwila udało sie byc w jednej drużynie. Multik za(pipi)isty. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Z tym problemem z zapisem, o którym pisałem wyżej, okazuje się, że to ja jednak jestem tępy dzwon, choć i gra mogłaby być "jaśniejszymi" komunikatami uraczona. Przy odpalaniu gry przez pomyłkę anulowałem tworzenie zapisu dla nowej gry - wtedy z automatu gra wywala komunikat, że jeśli zacznę w ten sposób, bo to się nie zapisze postęp. Wybrałem tam opcje [nie], bo wydawało się że to anuluje poprzedni zły wybór, a efektem było odpalenie gry bez save'a. Dość niejasny komunikat skończył się tym, że parę godzin gry poszło na marne, ale teraz wszystko już chodzi wzorowo. A o ile nie rozumiałem przeżywania na poziomem trudności podstawowej wersji gry, tak tutaj na poziomie grounded jest naprawdę srogo Uwielbiam tę grę. Na PS3 przeszedłem ją jakieś 5 razy, a tutaj czuję się, jakbym wszystko przechodził pierwszy raz Cytuj
NicraM 2 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 (edytowane) Posiadam TLoU Remastered i nie mogę za żadne skarby odpalić trybu frakcji, Ściągam mapy z poziomu gry. Niby są zainstalowane odpalam, a gra nadal przenosi mnie do PSN i każe pobierać ten pakiecik. A tam już tylko mogę ocenić dodatek ponieważ jest już zainstalowany. Próbowałem wszystkiego, grę instalowałem na nowo, dodatek ściągałem z poziomu menu konsoli i nic. Nadal to samo. Edytowane 11 września 2014 przez NicraM Cytuj
NicraM 2 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Posiadam TLoU Remastered i nie mogę za żadne skarby odpalić trybu frakcji, Ściągam mapy z poziomu gry. Niby są zainstalowane odpalam, a gra nadal przenosi mnie do PSN i każe pobierać ten pakiecik. A tam już tylko mogę ocenić dodatek ponieważ jest już zainstalowany. Próbowałem wszystkiego, grę instalowałem na nowo, dodatek ściągałem z poziomu menu konsoli i nic. Nadal to samo. Jakieś pomysły? Plusa mam, gra była w bundlu z konsolką. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Spróbuj tak: 1) zaloguj się tutaj - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/home/gry 2) dodaj sobie te mapy do ściągania na PS4 i potem włącz konsolę - niech leci Coś podobnego miałem w lutym z dwiema darmowymi mapkami do Killzone: Shadow Fall i tak właśnie problem rozwiązałem. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 No odpalilem w koncu i na ps4. Zazdroszczę tym co grali pierwszy raz. Jak to wygląda!! Nie wyobrażam sobie co będzie jak zrobią grę tylko na ps4. No i na prologu zwowu się wzruszyłem 1 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Pucharki są dokładnie takie same jak w podstawce i jest osobna platynka do zdobycia na liście? Jeśli tak, to trzeba będzie znowu sobie TLoU odświeżyć. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Pucharki są dokładnie takie same jak w podstawce i jest osobna platynka do zdobycia na liście? Dokładnie tak 1 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Jak się foty robi w tym trybie fotograficznym? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 w opcjach wybierasz foto mode ON w czasie gry wciskasz lewy analog (jak dobrze pamiętam) i masz tryb foto Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Tylko ten tryb nie jest stricte do robienia fot. Tam sobie ustawiasz scenę, potem chowasz hud i guzikiem share cykasz print screena. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 swoją drogą nieźle to skopali - już mogli dać tę opcję z poziomu samej gry Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Z ciekawostek, magazyn Empire uznał The Last of Us za grę wszechczasów 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Z ciekawostek, magazyn Empire uznał The Last of Us za grę wszechczasów Ostre ćpanie tam mają. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Szybko zabolało. Ranking jak ranking, każdy ma swój własny. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Nie pojmiesz geniuszu tej gry blubi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Szybko zabolało. Ranking jak ranking, każdy ma swój własny. tam od razu zabolało, gre skonczyłem daje 9 i bardzo spoko mi się grało, ale gra wszechczasów? Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Z ciekawostek, magazyn Empire uznał The Last of Us za grę wszechczasów Zgadzam się w 110%, prawdziwy i jedyny mesjasz. 1 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Szybko zabolało. Ranking jak ranking, każdy ma swój własny. tam od razu zabolało, gre skonczyłem daje 9 i bardzo spoko mi się grało, ale gra wszechczasów? Dobrze mówisz. Piękny, mocny tytuł, o ktorym za 10 lat nikt nie będzie za bardzo pamiętał. Daleko do gry wszechczasów. 9+/10 bez serduszka. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) pisi master race też juz grają https://www.youtube.com/watch?v=MLT66JRd4kY jezu, jaka ta gra jest sterylna w wersji pc. no chyba że w ostatniej wersji to naprawili. Edytowane 18 września 2014 przez nobodylikeyou 4 Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 tam od razu zabolało, gre skonczyłem daje 9 i bardzo spoko mi się grało, ale gra wszechczasów? To napisz do nich, że ty dałeś 9/10, to oni się mylą. The Last of Us to może nie gra wszechczasów. jeśli mamy na myśli same mechanizmy rozgrywki, bo nie ma tam nic odkrywczego, ale to jedna z tych gier, której fabuła, relacje dwójki bohaterów i klimat tak mocno oddziaływują na gracza. Niewiele jest tytułów, które wzbudzają takie emocje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi