Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Ale znieczulica. Uwaga, spoiler.. Mi łezka poleciała na końcu, jak grałem Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 ja się w(pipi)ilem. jak zobaczyłem końcówkę prologu, to wyyebałem pada i wyłączyłem konsoklę. za duże emocje, ja gram dla rozrywki i popyerdoliłem pierwsze podejście Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 jestem na etapie w w hotelu, gówniara dostała do rąk sztucera i naparza do typów z balkonu dużo zostało do końca, jestem chociaż w połowie? Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 nie jestes jeszcze w polowie, przed toba jeszcze kawal gry Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Jeszcze bardzo daleko. Edit: nie zauważyłem, że była następna strona z odpowiedzią. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 to następne pytanie, właśnie czarnuchy spj.erdoliły i uciekając przed tym opancerzonym furgonem schowałem się do garażu, długo muszę czekać na zmianę miejscówki bo przyznam, że powoli zaczyna mnie męczyć to masowe eksterminowanie bandytów w mieście. Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) to już w zasadzie finał tego epizodu Dawaj Tommo zapuść jakiś trolling w statusach bo się nudze Edytowane 3 lutego 2015 przez asax Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 to następne pytanie, właśnie czarnuchy spj.erdoliły i uciekając przed tym opancerzonym furgonem schowałem się do garażu, długo muszę czekać na zmianę miejscówki bo przyznam, że powoli zaczyna mnie męczyć to masowe eksterminowanie bandytów w mieście. Ooo to bylo lepiej nie przesiadac sie na PS4. Wiedzialem ze temat Cie zmeczy a tu poczatek gry. Hihi. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 ja się w(pipi)ilem. jak zobaczyłem końcówkę prologu, to wyyebałem pada i wyłączyłem konsoklę. za duże emocje, ja gram dla rozrywki i popyerdoliłem pierwsze podejście Ja grajac w TLoU wzruszylem sie 3 razy. Nie przesadzam, ale nigdy w trakcie grania w jakakolwiek inna gre mi sie do nie zdarzylo. Smierc Sary, rozmowa w ktorym Ellie mowi Joelowi, zeby jej nie opuszczal i TEN moment, kiedy Ellie zabila Davida. Nie dlatego, ze go zabila, tylko jak ledwo z siebie wykrztusila, ze chcial ja zgwalcic. Po tych wszystkich momentach robilem sobie przerwe. Glowna zasluga tego, ze tak bylo to fakt, ze napisane byly cholernie autentycznie i fantastycznie zagrane. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 (edytowane) Pewnie nie byłaby taka wkoorwiona gdyby na miejscu Davida był wiadomo kto <okołoscenariuszowe historie z Left Behind> Edytowane 5 lutego 2015 przez Gość Cytuj
eskev2 2 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Nawiązując do Left Behind, w jednym z pomieszczeń znalazłem PS3, bodaj w wersji slim, jedna z fajniejszych znajdziek na jakie się natknąłem - albo Uncharted w postaci gry planszowej w sklepie z zabawkami. Jeszcze lepszy był motyw z facebookiem w budce fotograficznej kiedy to mieliśmy możliwość udostępnienia wykonanych zdjęć. Pytanie Ellie "Co to jest facebook?" dzisiaj wywołałoby więcej kontrowersji niż jakikolwiek biurokratyczny przekręt, ale 20 lat po wybuchu epidemii wydaje się abstrakcją, że było to skupisko problemów i sposób na rozwijanie swoich relacji z ludźmi 21 wieku. W każdym razie bardzo fajny akcent. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 ja się w(pipi)ilem. jak zobaczyłem końcówkę prologu, to wyyebałem pada i wyłączyłem konsoklę. za duże emocje, ja gram dla rozrywki i popyerdoliłem pierwsze podejście Ja grajac w TLoU wzruszylem sie 3 razy. Nie przesadzam, ale nigdy w trakcie grania w jakakolwiek inna gre mi sie do nie zdarzylo. Smierc Sary, rozmowa w ktorym Ellie mowi Joelowi, zeby jej nie opuszczal i TEN moment, kiedy Ellie zabila Davida. Nie dlatego, ze go zabila, tylko jak ledwo z siebie wykrztusila, ze chcial ja zgwalcic. Po tych wszystkich momentach robilem sobie przerwe. Glowna zasluga tego, ze tak bylo to fakt, ze napisane byly cholernie autentycznie i fantastycznie zagrane. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Singlowe arcydzieło, wspaniała opowieść. W multi przyjemna zabawa, idealna gra. Cytuj
Gość Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Platynowac, chłopcy. Wtedy poczujecie się lepszymi graczami i lepszymi ludzmi. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Tylko 2-óch trofeów za multi mi brakuje Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Multi specyficzna ale miodne. Najbardziej mnie ciekawi że ogólnie raczej jest to multi kooperacyjne, ale ostatnio spotkałem grupę kolegów którzy preferują grę w pojedynkę. Hasło przewodnie to jak jesteś dobry samemu, to w kupie paru takich jest nie do powstrzymania Ja tam raczej preferuje klimat współpracy. Też tak bluzgacie za skradzione wam przez kogoś innego egzekucje ? Cytuj
Gość Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Nie, bo za obalenie też dobrze wpada jak się dużo nazbiera lub jak sie za obalenia challenge wybiera Ja tez cały czas cisnąlem samemu, raz pograłem z forumkiem, ale za duży stres i nie można bylo chodzić na chama i kraśc e-kolegom egzekucji. Ulubiona mapa to tama <3 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Platynowac, chłopcy. Wtedy poczujecie się lepszymi graczami i lepszymi ludzmi. U mnie podwójna platyna. Wspaniałe pojedynki, mnóstwo kombinowania. Nie żałuje ani minuty spędzonej z tą grą. Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 Nie no na chama to nie Bardziej bawiły mnie sytuacje że niby kradnę koledze egzekucję a jak tego nie zrobiłem, wpadała drużyna przecina i nikt jej nie zaliczył Ogólnie raczej preferuje trzymanie się w kupie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Panowie jak gracie? W 30 czy 60 klatkach? Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Kobik dziś na fali widze. Ocenianie grafiki w tomb raider po artworkach i teraz to "30,czy 60 oto jest pytanie" Każdy normalny gracz jak ma możliwość to wybiera 60fps i amen. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Po prostu zapytanie. Nie rozumiem czego tu kierwa nie rozumiec? Artworki to dobra beka, wieksza zas u botow xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi