Strife 228 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Zagrałem wczoraj parę meczyków i multi jest mocarne, tylko ciężko grać z randomami, bo latają jakby mieli owsiki w (pipi)e zero współpracy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Rzuć invite na xbartezoox jak będe wieczorami to mozna się zgadać bo kilka osób z forum jeszcze pyka (Arkady, Yeti). Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Jak zablokujecie animację na poziomie 30 klatek to gierka zyskuje na szczegółowości? Parę dni temu sprawdzaliśmy z Weskerem-DL i chyba wpływa to tylko na elementy oświetlenia, reszta jest bez zmian. Ktoś z Was sprawdzał? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Chyba jednak drobne szczegóły i właśnie oświetlenie patrząc na innych porównqniqch bo faktycznie patrząc samemu ciężko to zauważyć. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) Jedynie cienie są poprawione w 30 fps. Reszta wygląda tak samo w 30 i 60. Edytowane 6 maja 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Szkoda, że mieli problemy z przeniesieniem silnika TLoU na PS4. Może gdyby remaster ukazał się teraz wyglądałby jak Uncharted 4 (no może trochę przesadziłem). Cytuj
Strife 228 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Ja dopiero jestem w hotelu, nie wiem ile mi jeszcze zostało, w sumie nie oglądałem wcale żadnych materiałów z gry czy to z ps3 czy ps4, i gra mi sprzedała niezłego kopa w ryj wykonaniem i ogólnym gameplayem, plus multi ma świetne, ale staram się nie grac puki nie przelazę wątku głównego żeby sobie nie schrzanić widoku miejscówek. 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Najlepsze jest w TLoU to, że zaskakuje do samego końca. Brać i grać! Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Ja dopiero jestem w hotelu, nie wiem ile mi jeszcze zostało, w sumie nie oglądałem wcale żadnych materiałów z gry czy to z ps3 czy ps4, i gra mi sprzedała niezłego kopa w ryj wykonaniem i ogólnym gameplayem, plus multi ma świetne, ale staram się nie grac puki nie przelazę wątku głównego żeby sobie nie schrzanić widoku miejscówek. Masz 1/3 gry za sobą, nawet nie jesteś w połowie Delektuj się. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Dodając, Co do multi to uważam, że te z Tlou wespół z U2 to najlepsze w jakie grałem. Także jak napisali Koledzy wyżej - delektuj się :-) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Dodając, Co do multi to uważam, że te z Tlou wespół z U2 to najlepsze w jakie grałem. Także jak napisali Koledzy wyżej - delektuj się :-) i to jest właśnie niesamowite w tej grze, gdyż multi TLOU uważam za świetne, a w U2 za mierne. Jak oni to zrobili to ja nie wiem. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 To zawsze było bardzo subiektywne :-) aczkolwiek jak najbardziej naturalne, że ludzie mają różne zdania :-) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 i dlatego jestem pod wrażeniem, że multi TLOU połączyło wszystkich Cytuj
Strife 228 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Doszedłem do jesieni, końcówka lata jest mocarna, dawno żadna gra nie wzbudziła we mnie tylu emocji. Cytuj
fullmonk 1 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 siema, mam pytanie. Czy jeśli przejdę grę na brutalna rzeczywistość to zaliczy mi wcześniejsze poziomy ? Chodzi mi o to że przeszedłem na "przetrwanie" i na "przetrwaniu plus" wbiłem już wszystkie pucharki tzn. ulepszyłem bronie i skille Joela więc nie ma sensu przechodzić gry już do końca, nie dużo zostało ale zawsze to czas do przodu bo i tak brutalna mam zamiar przejść. Z góry dzięki. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Tak, powinien Ci wpaść za przetrwanie plus. Cytuj
fullmonk 1 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Tak, powinien Ci wpaść za przetrwanie plus. Dzięki za odpowiedź. Brutalna rzeczywistość pękła w 16,5 h za pierwszym podejściem, plus myślę że dużo szybciej teraz powinien pójść bo znam już tą grę na pamięć większych problemów nigdzie nie miałem, najdłużej męczyłem się grając Ellie gdy broniłem się w tej miejscówce gdzie na koniec wyskakuje purchlak ale i już na to mam patent Po tym przejściu mam pytanie, jak grałem to starałem się marnować jak najmniej amunicji bo nie wiedziałem co będzie potem i zauważyłem że jak "oszczędzałem" to gra nie dawała mi czasami amunicji. Jak waliłem na ostro to wypadała. Teraz nie wiem czy lecieć bardziej na ostro bo i tak będę miał tą amunicje czy nie. Ktoś wie może ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 To jest algorytm, który własnie tak działa, że jak strzelasz to będzie amunicja wypadać ale nie nazbierasz na zapas. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 (edytowane) taktyka w epizodzie zimowym zayebiście upraszczało go atakowanie przeciwników melee, gdy byli zajęci szamotaniną z Davidem. co do pytania; pomimo powyższego algorytmu na wyższych poziomach jednak bardziej opłacało się skradać niż strzelać. teoretycznie gra nie wynagradzała załatwiana sprawy po cichu, w praktyce promowała to poprzez unikanie silniejszych obrażeń i ograniczoną ilość środków do tworzenia medykamentów. Edytowane 30 maja 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Póki co oddałem kilka strzałów na grounded, mam 50% gry i full zapas wszystkiego i rzeczywiście - gdy strzelam, ammo wpada. Inaczej jedynie części i surowce. Warto zagrać i zmierzyć się, jak ktoś już grounded odblokuje to spokojnie powinien gre na tyle znać, że nie powinno być większych trudności. A gdy już się pojawiają to często jest to kwestia szczęścia: czyszcząc drogę do autobusu do szkoły rozgrywałem partyjkę kilkanaście razy, aż udało się ubić wszystkich bez strzału i straty życia. Podobnie w wielu innych momentach - da się ubić wszystkich jedną gwoździobombą lub podobnej mocy bronią. Warto kombinowac, bo można dużo wygrać Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Ja Was podziwiam, odpaliłem grounded w epizodach w piwnicach, gdzie włączamy generator aby zasilić budynek i w sumie to zdążyłem jedynie lekko obiec łukiem kawałek pomieszczenia XD Cytuj
Gość Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 W tym miejscu, jak w kazdym potrzebna jest taktyka i znajomosc reakcji wrogow. Najpierw na gore po karte, pozniej pod sciane, zdjac czterech biegaczy, wlaczamy generator i sprincikiem na gore, po drodze zostawiajac gwozdziobombe bloaterowi. Proste? No jasne, ze proste Wlasnie skonczylem grounded, 17h na liczniku i kilka dobrych akcji utwierdzajacych mnie ze to obowiazkowy poziom dla kazdego maniaka tlou: mozna rzadzic grą, bawic sie z przeciwnikami kluczac tak ze nawet nas nie zauwaza. Wlasnie skonczylem tak zime i ostatni fragment w kanale pod szpitalem gdzie nawet mnie nie zauwazyli. Mam plan uwiecznic to poecas robienia grounded+. Ogolnie wszystko spoko poza kilkoma sekcjami gdzie trzeba walczyc i nie ma zadnych knifow. Na luzie mozna sposobem zrobic chociazby miejscowke ze snajperem lub gdy ellie czysci z gory snajperka, ale juz trzeb sie obowiazkowo pomeczyc w walce z ostatnim "bossem" lub a domku z davidem. Co ja bede gadal, zadnej gry nie przeszedlem wiecej niz maks dwa razy, do tlou siadam wlasnie do szostego podejscia. Perelka! <3 Cytuj
Pupcio 18 423 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Dużo ludzi jeszcze gra w multi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi