Opublikowano 14 lipca 20159 l Ten moment to nawet bez niczego można przebiec (sam tak robie za każdym razem). Odpalam i biegnę prosto do drzwi z kartą. Jak dobrze przebiegniesz to spokojnie zdążyć użyć karty o otworzyć drzwi bez żadnej konfrontacji.
Opublikowano 28 lipca 20159 l 2 lata po premierze, a człowiek wciąż odkrywa nowe spoty dla snajperów na tych mapach
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Wreszcie platynka pękła, Left Behind trzyma poziom? Jeszcze nie ruszałem dodatku.
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Pewnie, ze trzyma. Relacje, a raczej wieź miedzy dziewczynkami, jaka buduje i ukazuje dodatek miażdży po prostu system. 11/10 xD DLC jest wypchane po brzegi rożnego rodzaju smaczkami. Mój egzemplarz wciąż na półce( ). Kiedyś wbije 100%. Edytowane 15 sierpnia 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l No to trzeba się zabrac za dodatek w takim razie, dzieki za odpowiedź.
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Ja nawet jeszcze tego nie ruszyłem ale na Left Behind trza będzie zarezerwować jeden wieczór.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Wczorajsza akcja wieczoru z pośród całej 5h sesji. Szkoda, że w share nie zapisują się rozmowy z imprezy. I jeszcze dwa krótkie filmiki, 2 na 1 i dziwny bug.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Zawsze macie pełny team ? W końcu mam na Ps4 TLOU i nie mam z kim grać, a z chęcią bym pograł.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Dobra odswiezę sobie tą goty gierkę teraz na PS4. W związku z tym jak polecacie grać? W 60 klatkach czy w tym drugim trybie? No i co tam jest gorsze przy 60 ? Cienie ?
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Włącz sobie w 60fpsach pograj 5 minut i przełącz na 30. Sam sobie odpowiesz na powyższe pytanie.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Zawsze macie pełny team ? W końcu mam na Ps4 TLOU i nie mam z kim grać, a z chęcią bym pograł. Różnie bywa, wyśle ci zaproszenie na PSN.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Też chętnie pogram jeśli macie miejsce, gram z jednym kolegą no ale 2 randomy w teamie są dość irytujące.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Rowniez chetnie pogram jesli bedziecie miec kiedykolwiek miejsce co prawda za dobry nie jestem i mialem miesiac ponad przerwy od tlou ale pocwicze troche [emoji123]
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Co do filmików yeti to możesz ustawić w opcjach share żeby było słychać wszystkich na filmikach.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Pewnie, ze trzyma. Relacje, a raczej wieź miedzy dziewczynkami, jaka buduje i ukazuje dodatek miażdży po prostu system. 11/10 xD DLC jest wypchane po brzegi rożnego rodzaju smaczkami. Mój egzemplarz wciąż na półce( ). Kiedyś wbije 100%. Zazdroszczę każdemu kto ma platynowanie wersji Remaster przed sobą. Ta wczuwa na Grounded, obserwowanie przeciwnika, uczenie się jego zachowań, atak, albo po prostu omijanie przeciwnika.