Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

KOŁD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronie z dlc są dostępne dla każdego za free

Wiadomo, ale już własnego zestawu sobie z nich nie zmontujesz.

poza tym podstawowe bronie, czy te z dlc, bez większej różnicy, bo wszystko jest w miarę dobrze wyważone.

Mnie dużo lepiej się gra broniami z DLC. Już sama luneta daje ogromną przewagę.

Opublikowano (edytowane)

taka kusza w rękach skillowych graczy jest potężna w choy, ale na szczęście niedostępna na starcie. sztucer, lub karabinek automatyczny i tak lepiej sprawują się na dłuższe dystansy, szczególnie na bardziej otwartych mapach. także jeśli ktoś płacze że w face to face przegrywa większość pojedynków z shotgunem, niech spróbuje postrzelać z tej broni z większej odległości przeciwko posiadaczom wyżej wymienionych. tu nie chodzi o 1 on 1. mając gorszego manuala wciąż można nawiązywać walkę współpracując z drużyną, oraz podchodząc do gry taktycznie.  

Edytowane przez nobody
Opublikowano

Na psstore pojawia sie oferta za 71 zl. Czy ta wersja zawiera ten dodatek "left behind"? zastanawiam sie poniewaz na tej wyprzedazy mozna rowniez kupic dodatek osobno co byloby bez sensu. Sorry za brak polskich znakow ale jestem w pracy i cos z klawa mi sie popieprzylo.

Opublikowano

O ile wiem to dodatek lez osobno jako samodzielna pozycja, no a Remastered zawiera standardowo TLB. Niech ktos mnie poprawi jesli sie myle. Splatynowalem te za(pipi)ista gierke pudelkowo i nie wiem jak z cyfra na stowe, ale chyba tak.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich fanów THE LAST OF US do dołączenia do grupy polskiej społeczności gry na PS4: Polska społeczność THE LAST OF US